! Lectia III !
|
18 Oct 2010, 21:40
|||
|
|||
'Interesant, cat de inventiva putea fi domnisoara noastra profesoara ! ', gandeam eu entuziasmata de jocul in care urma sa intru si eu curand, insa nu vroiams a fiu prima... Dar acum venise timpul sa raspund si eu, asa ca am ridicat linistita mana si imediat mi-a si sosit randul ca sa vorbesc, astfel am soptit cu o voce calma :
"Sunt cateva meserii pe care le preyiesc mulr si cu care o sa si incep, ca de exemplu :
Apoi m-am asezat tacuta inpoi in banca in care statusem si mai devreme, iar apoi imi jurasem ca voi mai participa la acel joc... 'Cat de curand posibil...', am continuat eu juramantul. Si totusi... oare cine avea sa fie urmatorul jucator ?!? Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
19 Oct 2010, 12:20
|||
|
|||
M-am uitat prin clasa dupa o mana ridicata dar nu vazusem nici una asa ca am ridicat eu.Profesoara mi-a dat voie sa vorbesc si am inceput sa vorbesc :
"Pai ar fi cateva meserii care incep cu litera g : * geolog *grafician * gradinar *guvernator * gropar *gardian *garderobier *ghid *geofizician Cam astea ar fi meseriile care incep cu litera g cunoscute de mine " am spus si m-am asezat jos usor asteptand raspunsul profesoarei. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
19 Oct 2010, 17:58
|||
|
|||
I-am privit multumita pe elevii mei, observand cum tot mai multi ridicau mana sa raspunda, parca tot mai captati in lectie.
Eram mandra, totul decurgea perfect la orele mele, si nimic nu ma facea mai fericita. Observand ca am ajuns la litera E, am oprit elevii, mirata, dand si eu cateva exemple. Pur si simpu nu ma puteam abtine. ''Domnisoara Rose, extraordinar, doua raspunsuri Se pare ca nu mai ai stare'',am chicotit.''Nota 10 pentru :Rosalie, Jessica Jersey, Helena Rose, Crystal si Eveline.'', am spus, privind fetele multumite ale elevilor. ''Sunt multumita ca ati prins ideea, si ca totul decurge perfect, de asemenea, Rose cred ca a spus profesia de 'designer', care daca as fi fost Incuiata, sigur as fi practicat-o.'' ''Deci, cine vrea sa continue cu litera H ? '' ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
19 Oct 2010, 18:18
|||
|
|||
M-am uitat prin clasa pentru cineva care sa raspunda la litera H dar nu am vazut pe nimeni cu mana ridicata asa ca nu m-am putut abtine si am ridicat eu.Sper ca nu era nimic daca raspunsesem mai devreme dar pur si simplu stiam meseriile avand in vedere ca am trait printre Incuiatii mult timp.Cand mi sa dat voie sa vorbesc am inceput sa le enumar:
"Meseriile cu litera h sunt : - hidrolog -hingher -honuitor -harmonist -heliografist -herghelegiu -hamal Cam astea ar fi meseriile cu litera h" am spus. "Cel putin astea sunt alea cunoscute de mine" am adaugat mental si am asteptat raspunsul profesoarei. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
|||
19 Oct 2010, 18:48
|||
|
|||
Am zambit in semn de multumire, apoi eleva s-a asezat la loc.
Cateva chicote s-au auzit prin clasa, apoi am continuat. Am facut o miscare scurta cu bagheta, si pe tablau s-au adaugat inca cateva meserii pe care le-au spus elevii pana mai devreme. ''Si, daca cunosti meseria, domnisoara Alease, ce inseamna profesia de harmonist?'',am intrebat curioas,a privind fetele holbate catre tabla ale catorva elevi. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
19 Oct 2010, 20:31
|||
|
|||
"Harmonistul este un muzician la Filarmonica care este specialit in armonii.Este o meserie cu o denumire mai veche si care in lumea Incuiatilor este mai rar intalnita" am raspuns la intrebarea profesoarei apoi m-am asezat jos.
Stiam de aceasta profesie de la tata care imi zisese odata toate profesiile Incuiatiilor.Bine aproape toate profesiile."Cateodata e bine sa ai un parinte Incuiat" mi-am zis in gand si am zambit. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
|||
19 Oct 2010, 21:13
|||
|
|||
'Oare ar fi bine sa intervin ?', m-am gandit eu, dar corpul nu raspunse la cererea mintii de a o lasa pe domnisoara profesoara sa-i raspunda lui Eveline.
"Da, poftim ...", se auzi vocea domnisoarei Ashlyn. "Aaaaa, pai vroiam sa spun meseriile care incep cu litera "i", asta daca nu va intrerup.", am privit eu rusinata spre tabla, vrand doar sa nu fi ridicat mana, sau poate dorind ca profesoara sa nu se supere pe mine. In schimb am vazut-o incuviintand, asa ca am inceput sa-mi spun meseriile : "Pentru inceput voi incepe cu :
Acum cu totii asteptam o alta parere, sau poate raspunsul domnisoarei profesoare. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
20 Oct 2010, 15:50
|||
|
|||
I-am zambit dragut in semn de raspundere lui Eveline, apoi mi-am indreptata privirea catre o mana ridicata in sus.
'Cea a lui Crys probabil. Fata asta ma tortureaza !',mi-am spus, amuzata.'Chiar vrea o gramada de 10' ''Da, Crystal'',am spus, luand o pozitie serioasa, ascultand profesiile pe care le enumera. Gandul mi s-a abatut asupra unei profesii, cea de infiermiera, si imediat gandul imi zbura la Madame Pomfrey, si aceasta meserie o avem in comun cu Incuiatii. ''In primul rand, vrau sa va multumesc pentru acctivitatea la clasa, si pentru absolut tot simtul raspunderii si faptul ca sunteti chiar foarte activi.'',am spus, plina de multumire.''Multumesc si tie,Eveline, pentru ca m-ai lamurit cu privire la profesia de harmonist'',am soptit, privind catre cercetasa.''Acum, cine vrea sa raspunsa la urmatoarele intrebari, de pe tabla'',am spus, intorcandu-ma cu fata la tabla, privind urmatoarele intrebari. Quote:Ce meseria ati vrea sa practicati daca ati fii un Incuiati ? De ce?Argumentati. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
20 Oct 2010, 15:51
|||
|
|||
Am ridicat mana si (de aici EDIT by Ash) profesoara s-a indreptat spre mine, si mi-a luat pergamentul de pe banca,zambind. L-a citit cu zambetul pe buze,iar eu asteptam cu sufeltul la gura reactia ei. Ashlyn: Cred ca nu m-am facut inteleasa, voi scrieti pe pergamente, nu raspundeti oral la aceste intrebari ![]() 1.Ce meseria ati vrea sa practicati daca ati fii un Incuiati ? De ce?Argumentati. Daca as fi un Incuiat mi-ar placea foarte mult sa fiu doctor. Mi-as dori acest lucru fiindca mi se pare ca este o meserie in care ii poti ajuta pe oameni in general. Daca as fi doctor as putea trata o boala sau o accidentare ,sau ceva grav. Mi-ar placea foarte mult sa ii ajut pe cei din jurul meu. 2.Credeti ca este esential ca un Incuiat sa aiba o profesie cat mai importanta ?De ce ? Da,consider ca un Incuiat trebuie sa aiba o anumita meserie fiindca acest lucru il ajuta in viata. Dar parerea mea este ca nu neaparat trebuie sa fie una foarte importanta,deoarece fiecare isi alege profesia care ii place,fiecare are talentul sau sau ambitiile sale. Depinde foarte mult de acest lucru. Parerea mea. 3.Ati vrea sa fiti in locul Ministrului, care stie despre Lumea Magiei ? De ce ati vrea sa fiti in locul lui/ de ce nu ? Daca as fi un Incuiat probabi; ca nu as vrea sa fiu in locul ministrului. Fiecare are viata sa personala,iar un Incuiat nu ar trebui sa afle niciodata de Lumea Magiei, fiindca acest lucru ar insemna un pericol,atat pentru lumea noastra cat si pentru a lor. 4.Cum ati reactiona la socul aflarii despre Lumea Magiei ? Acum imi voi spune parerea personala. Eu am aflat abia cand trebuia sa vin la Hogwarts despre Lumea Magica. Pana atunci practic ma consideram o "Incuiata" care pe atunci nici nu stiam ce inseamna. Dar daca as fi cu adevarat Incuiata probabil socul meu ar fi destul de mare avand in vedere faptul ca Incuiatii considera lumea magiei un fel de "mit". [color=Black] ![]() |
|||
20 Oct 2010, 16:16
|||
|
|||
Observand ce Rose spusese deja ( EDIT BY ASH : Nu ai avut cum sa vezi ce a spus Rose, pentru ca ea a scris totul pe pergament si mi l-a inmanat mie) ,am ridicat mana, si cu acordul profesoarei mi-am spus parerea personala:
Ce meserie ati vrea sa practicati daca ati fii un Incuiat? De ce?Argumentati. Daca as fi Incuiat, meseria pe care as vrea sa o practic ar fi cea de arhitect. El se ocupa cu proiectarea si design-ul unei cladiri,si face ca dorintele oamenilor in legatura cu locuintele sa se realizeze. De asemenea, este o meserie bine-platita in Lumea Incuiatilor. Pentru a fi arhitect trebuie sa ai talent la desen, lucru care pot spune ca ma caracterizeaza chiar foarte bine. Credeti ca este esential ca un Incuiat sa aiba o profesie cat mai importanta ?De ce ? Da. As putea spune ca lucrul cel mai important pentru Incuiati este sa poata avea o meserie importanta, deoarece ea este cea care te indruma si iti "alege" viata. De exemplu, Incuiatii ce practica meseria de judecator sunt mai castigati decat cei ce practica meseria de chelner. Ati vrea sa fiti in locul Ministrului, care stie despre Lumea Magiei ? De ce ati vrea sa fiti in locul lui/ de ce nu ? Nu cred ca as vrea sa fiu in locul Ministrului,daca as fi Incuiat.In primul rand pentru ca este o responsabilitate pe care nu cred ca sunt inca pregatita sa mi-o asum, si in al doilea rand deoarece este un pericol destul de mare ca Incuiatii sa traiasca printre Vrajitori,sau sa afle de ei. Cum ati reactiona la socul aflarii despre Lumea Magiei Probabil ca nu as crede ca exista asa ceva si as fi complet socata. Apoi , as cauta lucruri care sa dovedeasca cu adevarat ca Lumea Magiei exista. Am zambit, asteptand reactia domnisoarei Meester. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca | Robert Eric Smith | 7 | 1,852 |
23 Oct 2011, 12:18 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Lectia II - Mijloacele de comunicare ale Incuiatilor | Robert Eric Smith | 50 | 9,843 |
13 Sep 2011, 14:43 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor | Robert Eric Smith | 38 | 5,769 |
18 Jul 2011, 13:08 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia IV | Ashlyn Meester | 17 | 3,738 |
29 Jun 2011, 11:00 Last Post: Katya Sokorov |
|
Lectia II. | Ashlyn Meester | 35 | 6,244 |
09 Oct 2010, 15:07 Last Post: Ashlyn Meester |
|
~Lectia I | Ashlyn Meester | 30 | 5,633 |
27 Sep 2010, 18:21 Last Post: Ashlyn Meester |