The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor
|
02 Oct 2010, 10:30
|||
|
|||
L-am vazut, al 4lea episod
E pur si simplu genial Mi-a placut tare mult , doar fazele cu Katherine nu. O urasc ~x( Vreauuuu sa disparaaa ![]() Si Caroline :-<.. Ce e cu ea? x_x Tot timpu ea e aia fraiera care se baga in tot felu de prostii ![]() Damooon ![]() Trebuia sa nu-l injunghie Oricum Tare episodu' .. ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
05 Oct 2010, 12:07
|||
|
|||
Yep, am vazut si eu apisodul 4. Duminica.
Well.. Caroline e asa de fraiera. Bine ca Stefan si Elena s-au prins. Si aproape ca au pacalit-o pe Katherine. Ma dispera Katherine cu prostiile si iubirea ei. I mean.. frate, Stefan o iubeste pe Elena acum, cui ii mai pasa ce a fost in trecut? :-J Prezentul rullz !! Damon e cel maaaai... 8-> 8-> Dar acum il are dusman pe Mason ala.. varcolacul. :-SS Anyway, mi-a placut episodul. Si vineri urmeaza al 5-lea. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
05 Oct 2010, 19:57
|||
|
|||
Si eu l'am vazut tot duminica .
Mie intr'un fel mi s'a facut mila de Katherine la sfarsitul episodului . In rest mi s'a parut de ok . Imi place si varcolacul ala E destul de dragut , dar nu se compara cu Damon ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
05 Oct 2010, 19:58
|||
|
|||
Da Mason e tare
Dar nu pare asa periculos ca Damon. Oricum, aparentele insala ;; ) Dar Damon ramane favoritu' meu ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
19 Oct 2010, 10:24
|||
|
|||
A aparut clipul unei melodii din VD
http://www.youtube.com/watch?v=mNaNtSF4JiU - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
20 Oct 2010, 16:00
|||
|
|||
Abia astept urmatorul episod
Vineri ![]() Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
20 Oct 2010, 16:33
|||
|
|||
Si eu il astept , Ash
![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
20 Oct 2010, 16:37
|||
|
|||
Abia astept episodul 6.
Damon rullz !! [still.. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
20 Oct 2010, 17:54
|||
|
|||
Deja parca mi dor de Damon
![]() Oricum Abia astept Oare ce-o fii ? Ceva special de Halloween, dar nu mai am rabdareeee sa astept ! ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
23 Oct 2010, 21:45
|||
|
|||
Ok. Ma apuc oficial de citit cartea. Tocmai mi-am cumparat-o, dupa ce am vazut esecul cu rezervarea ei la biblioteca
Momentan imi place de Stefan, distant si misterios [am citit descrierea de pe coperta ] ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Vampire Diaries Quizzez | Jade A. Crawford | 6 | 1,944 |
12 Aug 2011, 00:19 Last Post: Andreea Black |
|
Vampire Academy | Luna Slytherin | 4 | 1,968 |
21 Jan 2011, 20:42 Last Post: Isabella River |