Anunt
|
20 Oct 2010, 17:46
|||
|
|||
Astazi Rosalie a venit cu o idee geniala. Sa facem o petrecere de Halloween. Nu vreau sa ma lungesc, dar o vad ca pe o oportunitate foarte buna sa mai interactionam si sa ne simtim bine. Iar petrecerea de Halloween este locul perfect. Nu voi scrie eu ideile lu Rosalie, ci o las pe ea.
Vreau sa stiu cati sunteti de acord si ce idei noi aveti pentru viitoarea petrecere. Si de asemenea daca este cineva doritor sa faca un banner cu ocazia acestui eveniment special. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
20 Oct 2010, 17:46
|||
|
|||
Deci. Sper sa va placa tuturor ideea. Halloweenul se apropie si de aceea ne-am gandit sa facem o mare petrecere in "Marea Sala" . Pentru inceput propunerile mele sunt urmatoarele:
-Sa fie o petrecere stil "Bal mascat"(fiecare sa aiba propriul sau costum pe care o sa-l descriem in rpg) -Ar fi frumos sa participe cati mai multi elevi,profesori,adulti etc. de la fiecare casa -Eu si Kennya ne-am propus sa facem o petrecere luuunga,deci pentru acest lucru avem nevoie de multi Darkmartienii[img]/users/2212/45/60/95/smiles/183154.gif[/img] -la petrecere sa fie jocuri specifice Halloweenului -Titlul topicului sa se numeasca "Trick or Treat" -Si bineinteles ca petrecerea se va desfasura in stil rpg. Tot ce mai imi ramane de spus este ca imi doresc ca toti sa doreasca Party[img]/users/2212/45/60/95/smiles/548377.gif[/img] Si sa mai veniti cu alte idei[img]/users/2212/45/60/95/smiles/115931.gif[/img] ![]() |
|||
20 Oct 2010, 17:50
|||
|
|||
Grozav O petrecere de Halloween in stil rpg e cea mai fenomenala idee !
Felicitari Rose ! Pai, ceva idei ? Hm. Ar putea fii .. Ce-mi vine mie acumpe moment : -la Weasley Bing Bong sa se introduca marfa noua, speciala de Halloween, sa faca un stoc nou cu masti si diferite accesorii ciudate pt Halloween. -la Drogheria Magica sa se aduca un stoc nou de potiuni, pentru transformarea in diferiti monstrii, special pt Halloween Daca mai imi vin ceva idei o sa scriu, dar mnah, astea oricum sunt seci :-j ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
20 Oct 2010, 17:58
|||
|
|||
Mi se pare genial
si vom "impodobi" Marea Sala |
|||
20 Oct 2010, 18:02
|||
|
|||
Da,cu multi multi dovleci si chestii de Halloween
Ma bucur,Bell ca iti place[img]/users/2212/45/60/95/smiles/115931.gif[/img] [b]Merci,Kennya[/b][img]/users/2212/45/60/95/smiles/115931.gif[/img] [b]Ash,foarte buna ideea ta cu magazinele[/b][img]/users/2212/45/60/95/smiles/891588.gif[/img] [b]Si ma bucur ca iti place,merci. Ashlyn a avut o idee foarte buna cu stocurile speciale de Halloween si ar fi foarte tare sa lucreze la Zonko ,astfel va face un stoc special.[/b][img]/users/2212/45/60/95/smiles/183154.gif[/img] Mai asteptam idei. Si cine ar dori sa faca banner? ![]() |
|||
20 Oct 2010, 18:53
|||
|
|||
Mi se pare o idee foarte buna!
Mai ales ca vom avea sansa sa participam mai multi la un RPG si sa ne distram mai mult. Deci da, eu sunt pentru !! OFF: Kennya, hai sa ne deghizam in ficati maruntiti. =)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
20 Oct 2010, 19:13
|||
|
|||
O idee geniala bai Rose bai
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
20 Oct 2010, 19:15
|||
|
|||
Imi place foarte mult ideea
Abia astept . > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
20 Oct 2010, 19:16
|||
|
|||
Merci,Ev>
![]() Bells> ![]() Da,buna ideea cu mastile:> Mister... ![]() |
|||
20 Oct 2010, 19:29
|||
|
|||