Anunt
|
20 Oct 2010, 22:15
|||
|
|||
Pai da Stiam eu.
Lasa ca suntem amandoua 'bitch' =))) U vampa rea, eu catwoman perversa :>=)))) ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
20 Oct 2010, 22:16
|||
|
|||
Uh . asta a sunat dur , Ash
Dar imi place Hello Says the devil ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
20 Oct 2010, 22:22
|||
|
|||
Hmm...o sa mor de ras...daca raman singuru baiat care vine la petrecere...(sper sa nu fie asa O.o )...cat despre fetele care vor sa fie asistente
![]() |
|||
20 Oct 2010, 22:36
|||
|
|||
Ahh Bella frumoasa alegere
![]() Nici eu nu cred ca voi iesi in evidenta. O rochie albastru marin [ http://www.rochiimireasaeu.ro/files/8%5B1%5D.jpg ] si o masca alba cu pene negre [ http://www.toysmall.ro/jucarii//poze-juc...377_1b.jpg ]. Ceva simplu dar dragut :>. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
20 Oct 2010, 22:37
|||
|
|||
Mersi , Eveline
Imi place mult rochita - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
20 Oct 2010, 22:42
|||
|
|||
Hmm...nu cred ca imi place sa ma ascund dupa o masca...e destul de neobisnuit ca baiat sa o faci ...deci nu voi purta o masca...ci doar ceva foarte comun...
Si desigur...il voi asorta cu floarea mea preferata...Un trandafir alb ![]() |
|||
21 Oct 2010, 12:26
|||
|
|||
Mda ... eu ma deghizez in eleva la Hogwarts - glumeam
Nu stiu inca in ce , tot sper sa imi vina o idee buna inainte sa fie toate consumate ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
21 Oct 2010, 14:41
|||
|
|||
Wow,ma bucur mult ca va spuneti fiecare parerea in legatura cu balul de Halloween!
Imi plac ideile tuturor> ![]() Bells,draguta rochita neagra... Eu ma fac un fel de vampirita cred ![]() Slin,tare costumul:> Ash,ca in fiecare an (parul meu natural ![]() ![]() Si Eveline draguta rochita.. Mai vrem pareri si idei pentru ce am mai putea face:> ![]() |
|||
21 Oct 2010, 15:20
|||
|
|||
Sa ne jucam cu o Pinata si inauntru sa fie jeleuri-rame, broscute de ciocolata, etc..
![]() Apoi nu? Sa fie o bataie cu mancare...Kiddin'. Poate cu pungi de apa si sa sfarsim toti inecati in Lacul Negru 2 Stati linistiti, daca intrati in adevaratul lac si in hipotermie, eu si cu Bell vom fii acolo =]] Asa..pai, in primul rand sa fim creativi si sa nu taceti daca aveti idei ingenioase, clar darkmartienilor? ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
21 Oct 2010, 15:37
|||
|
|||
Da,bineinteles..
Oricine are vreo parere noua poate sa ne impartaseasca secretul ![]() Apropo,Helena,tare faza cu pinata! Si pana la urma cine se ocupa de banner? Daca e cineva care doreste sa imi spuna pentru a-i putea trimite pozele cu care va lucra! Cine doreste..:> ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt - Bal de Halloween | Bell Evans | 11 | 2,636 |
20 Nov 2011, 00:03 Last Post: Alexis Bee |