Olivia Summers
|
20 Oct 2010, 22:28
|||
|
|||
Bai si eu ascult veritasaga si Parazitii ,si bitza mai ascult si Vescan,Camuflaj,DXMontrey ...si multe altele
![]() |
|||
21 Oct 2010, 12:21
|||
|
|||
Buna !
Bine ai venit ! Have fun , happy posting ! Poate ne vedem la un RPG ! ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
21 Oct 2010, 15:24
|||
|
|||
Bine ai venit printre noi
Sper sa te distrezi.....defapt sunt sigura ca te vei distra Poate ne vedem la un Rpg si ti'am trimis si o cerere de prietenie Ps: Ginny Vescan e superb...si Raizen Nimeni Altu' de asemenea ![]() No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
21 Oct 2010, 18:43
|||
|
|||
Da stiu ca este superb
si ca sa nu fac off Olivia Welcome again ![]() |
|||
21 Oct 2010, 20:02
|||
|
|||
Multumesc, multumesc!
![]() ![]() Soul Meets Soul On Lover's Lips. ![]() |
|||
22 Oct 2010, 15:31
|||
|
|||
Quote:Ginny, imi plac foarte mult DnB, RnB, Indie, Pop-Rock Very Happy ieei dnb 8-> eu fac dnb. si oarecum c-walk. ![]() apropo welcome here > ![]() ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
22 Oct 2010, 21:38
|||
|
|||
Jessica F. Jersey Wrote:Quote:Ginny, imi plac foarte mult DnB, RnB, Indie, Pop-Rock Very Happy DnB e misto, dar c-walk.... Ma rog.. e o chestie personala. |
|||
22 Oct 2010, 21:51
|||
|
|||
da fas.
dnb-ul e mai usor ca c-walkul si da ai dreptate ![]() pareri personale :> ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
22 Oct 2010, 22:16
|||
|
|||
Si eu am dansat DnB ceva timp si e un sentiment... pfoa, e asa un feeling incredibil pe care ti-l da dansul asta. Vreau sa ma reapuc de el ca imi e tare dor
Soul Meets Soul On Lover's Lips. ![]() |
|||
22 Oct 2010, 22:18
|||
|
|||
pf.
stiu si ma bucur ca ai facut macar nu sunt singura de pe dm anyway. de unde esti , Olivia? > ![]() ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|