Anunt
|
22 Oct 2010, 20:07
|||
|
|||
si eu as vrea sa particip la rp..
adica daca nu exista probleme..:-< as putea? ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
22 Oct 2010, 20:35
|||
|
|||
Jesiica ,bineinteles ca poti>;d<
Abia asteptam sa facem rpg-ul! Il vom face cu o zi sau doua inainte de Halloween pentru ca toata lumea sa poata posta! Asteptam cat mai multi de pe forum! Oricine poate participa. ![]() |
|||
22 Oct 2010, 20:39
|||
|
|||
Deabia astept !
![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
22 Oct 2010, 20:47
|||
|
|||
Mda,toti asteptam!;x
![]() |
|||
22 Oct 2010, 21:27
|||
|
|||
Ma huleste careva daca particip si eu?
![]() Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
22 Oct 2010, 21:32
|||
|
|||
Nu,Aimi ,esti bine-venita!
Oricine poate participa>;d< ![]() |
|||
22 Oct 2010, 21:53
|||
|
|||
hai halloween haaaai
si apropo. trebuie sa purtam masti nu? ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
22 Oct 2010, 22:05
|||
|
|||
Nu este obligatoriu dar ar fi foarte frumos. M-am gandit sa fie ceva stil "Bal-mascat" sa ne ascundem sub masti:>...
Ceva mai palpitant ![]() ![]() |
|||
22 Oct 2010, 22:14
|||
|
|||
da chiar^^
sa stii ca ai dreptate tu asa ![]() si mastile nu putem sa le cumparam de la Zonko de exemplu?:| ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
22 Oct 2010, 22:17
|||
|
|||
Da,bineinteles!
Trebuie sa vorbiti cu Ashlyn daca doreste ea sa adauge la magazin masti! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt - Bal de Halloween | Bell Evans | 11 | 2,644 |
20 Nov 2011, 00:03 Last Post: Alexis Bee |