Thread Closed 
Children of the Damned
22 Oct 2010, 15:59
Bell auzi urletul de lup si ramase pe ganduri pentru cateva secunde. Avea o presimtire ca nu era tocmai un lup..ci un varcolac..Ceea ce era de o mie de ori mai rau. Dar totusi, se abtinu sa nu isi impartaseasca gandurile cu celelalte ganduri. O cercetasa panicata era mai buna decat 3 cercetase urland de mama focului pe domenii.
"-Bell, de ce esti asa tacuta?" o intreba Eve, cu un suspin mic.
"-Pentru ca ii lipsesc si ei alcoolul si tigarile" pufni Desiree, iar Bell incepu sa rada.
"-Off, Dess, ce ne'am face noi fara umorul tau sadic?" spuse ea, zambind. Se simtea mai bine acum. Desi era constienta ca pericolul crestea cu fiecare pas.
"-Si totusi, ce facem noi aici?" intreba Eveline, cu vocea ezitanda.
"-Ce naiba facem noi aici, mai bine spus" mormai Desiree.
"-Esti sigura ca n'ai baut nimic inainte de a veni aici?" o intreba Bell, brusc.
"-De ce?!" intreba Desiree, ranjind.
"-Pentru ca e sefa Cercetasilor, si va scadea puncte de la casa noastra! Zi nu, Desiree!" se panica Eveline.
"-Aa, de fapt vroiam sa te cert ca de ce nu m'ai chemat si pe mine, dar nevermind" spuse Bell, si toate izbucnira in ras. Era chiar amuzant..cu toate ca erau in mijlocul Padurii Interzise..
"-Asa, acum..ca suntem mai bine dispuse.." incepu Eveline, dar..
Find all posts by this user
22 Oct 2010, 19:20
"-Asa, acum..ca suntem mai bine dispuse.." incepu Eveline," dar..."
Cuvintele fetei au fost intrerupte de un nou urlet al lupului.Adica, de si mai multe urlete...mai multi lupi.Sau varcolaci.
"-...dar nu ar trebui sa fim bine-dispuse fiindca in curand vom fi macelarite de cateva animale salbatice", am completat eu."Si asta fara sa ne luam ultima portie de tigari si de alcool."
Iar asta e discriminare, am adaugat eu amarata in gand.Sa mori intr-un mod atat de sadic...nu, domnule, macar sa avem si noi o ultima placere inainte de a muri.
Mi-am dres glasul cu subinteles.
"-Si Bell, sa stii ca nu am baut nimic inainte sa vin...da,I know, sunt atat de stupida.Dar stiu cativa Viperini care ar fi incantati sa ne dea niste tigari Incuiate si cateva sticle cu whisky daca le..."
M-am oprit.Cateva maraituri rasunau zgomotos in spatele nostru.
Damn it, le-am spus ca nu trebuia sa venim in Padurea Interzisa.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
22 Oct 2010, 19:46
"-Desiree, taci o data cu tigarile tale si treci aici" marai Bell. Urletele varcolacilor se auzeau din ce in ce mai tare, iar cercetasele incepeau sa realizeze pericolul ce pandea din umbra. Peretii mari de muschi ii protejau in imensitatea lor, dar probabil nu puteau face fata unor varcolaci nervosi.
"-Stati asa" spuse Eve, dezorientata.
"-Shh" ii facu Bell semn sa taca.
"-Suntem..pierdute" chitai cercetasa, iar Desiree vazu socul de pe chipul lui Bell.
"-Aa, nu..nu cred" spuse ea, in incercarea de a remedia situatia.
"-Aaa, ba cred ca da" murmura Bell.
"-Asta era planul meu sa o fac pe Eve sa se simta mai bine, mersi ca l'ai distrus" mormai Desiree, dandu'si ochii peste cap.
"-Situatia e mult prea grava ca sa ne prostim una pe alta" concluziona Bell.
"-Da, si cine a descoperit transfigurarea betelor de chibrit in ace?!" intreba Desiree, cu o fata serioasa.
"-Iti bati joc de mine, nu?" replica Bell, atenta la orice zgomot.
"-Cam asa ceva" chicoti cercetasa, incercand sa anime putin atmosfera..
23 Oct 2010, 13:10
-Fetelor e super ca radem si ca incercam sa ne distram dar urletele alea de lupi se aud din ce in ce mai tare am spus eu putin speriata.Desigur nu imi era frica de lupi,aveam bagheta si stiam cateva vraji dar totusi...
-Ahh haidee ca nu sunt nici pe aproape mormai Desiree.In plus e luna plina si e normal sa urle la ea adauga ea.
-Haideti sa continuam spuse Bell si incepu sa mearga iar si noi in spatele ei.
-Doamne da e bezna aici , ar trebui sa puna si ei niste felinare sau niste semne care stralucesc ofta Desiree si nu am putut sa nu ma abtin si am izbucnit in ras.
Bell chicoti si ea apoi spuse clar "Lumos"
-"Lumos" am spus eu si Dess in acelasi timp si amandoua varfurile de bagheta s-au aprins.
-Deci ce facem noi mai exact aici si unde mergem? am intrebat curioasa.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
23 Oct 2010, 15:38
Bell isi dadu ochii peste cap si incepu sa rada.
"-Sincer, cred ca suntem plecate cu capul" concluziona ea.
"-Vorbeste doar despre persoana ta" murmura Desiree, inaintand.
"-Da, dar totusi..ce facem noi aici?!" chicoti Eve.
"-Ii urmam ideile marete a sefei de casa" raspunse Dess, dezaprobator.
"-Hey, nu te'am obligat sa vii aici" mormai Bell.
"-Da, dar nu puteam ramane in camera singura" ranji Dess.
"-De ce?" intreba Bell.
"-Ti'e frica de intuneric!" concluziona Eve.
"-Mda, si acum suntem pe Taramul Luminii, sau cum?!" intreba cercetasa, razand.
"-Cand ne intoarcem la castel..vreau niste bautura" sopti Desiree, cu respiratia intretaiata.
"-Suc de dovleac" incheie Bell.
"-Aia sa bei tu" chicoti Desiree.
"-Ok, atunci incercam niste wiskey-foc?" propuse Bell, iar Desiree ranji.
23 Oct 2010, 15:46
-Doamne fetelor sunteti nebune.Ma alatur si eu am spus si toate 3 am inceput sa radem.
-Deci e clar.O sa bem in seara asta.Si o sa fumaam spuse Dess fericita.
-Asta daca mai iesim vii de aici chicoti Bell.
Ascultam ce spuneau Bell si Desiree cand mi-am aruncat ochii in dreapta mea si am vazut o luminita verde sclipind.M-am oprit si m-am uitat odata la fete care vorbeau si radeau apoi inapoi la luminita verde.Am inceput sa merg usor spre ea.Cand am ajuns am observat un om imbracat tot numai in negru si cu gluga pe cap.Lumina baghetei sale ma atragea ca un magnet.Vrajitorul in negru a inceput sa mearga tinandu-mi bagheta in fata.Nu stiam unde ma duce si nu vroiam sa merg dar nu ma puteam impotrivi.PArca eram vrajita.Ahh fetelor unde sunteti!? mi-am spus in gand.

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~
23 Oct 2010, 15:52
Bell si Desiree continuara sa glumeasca, dar Bell tipa brusc.
"-Unde e Eve?" balbai ea.
"-Era aici adineaori" raspunse Desiree, ridicandu'si bagheta pentru a face mai multa lumina.
Cercetasele se uitara una la alta pentru cateva minute, dupa care tipara.
"-Ok, gata cu tipatul" sfarsi Bell, cu respiratia sacadata.
"-Trebuie sa o gasim" chitai Dess, livida de spaima.
"-Dar pe unde sa o luam?" murmura Bell, privind neajutorata in jur.
"-Dar nu cred ca a plecat singura, nu?" intreba Desiree.
"-Daca se tine de glume..am sa am grija sa o fac sa regrete" mormai Bell, incercand sa dezmorteasca atmosfera.
"-Totusi..e constienta de ce ar putea pati daca e singura in Padure la miezul noptii" concluziona Desiree.
"-Sper sa fie" ofta Bell.
"-Daca a luat'o cineva?" intreba cercetasa.
Bell ramase tacuta. Stia ca se va intampla ceva rau, dar totusi nu se asteptase la una ca asta. De ce se intamplau lucrurile astea? De ce era ea aici, la miezul noptii? Si cea mai grava intrebare..unde era Eveline?
23 Oct 2010, 16:06
Mintea imi era limpede,corpul nu.Daca doar pentru o clipa ochii m-ar fi ascultat si nu s-ar mai fi uitat la lumina verde ce provenea din bagheta vrajitorului poate reuseam sa fug.
Apoi mi-am adus aminte de cand eram cu Rose la "Salcia Batausa".Pentru a reusi sa intram in tunel Rose spusese "Confundus" iar salcia ne-a lasat.Oare va merge si pe el?Nu am cum sa stiu daca nu incerc.
Am incercat din rasputeri sa raman calma cat timp mergeam.Cand sa rostesc vraja lumina verde a disparut din fata mea.Am ramas pentru cateva secunde cu ochii asa dupa care am inceput sa clipesc.M-am uitat peste tot in jurul meu dar numai era nimeni.Nici urma de vreun vrajitor.Nici urma de nimic,doar de un lac la 20 de metri in fata mea.
Am vrut sa plec de aici si sa le gasesc pe Bell si Desiree.Probabil ca ele ma cauta acum.Singura problema era ca nu stiu cum sa mai ies de aici,cum sa ma mai intorc inapoi.
"Lumos" am soptit si varful baghetei s-a aprins.Puteam vedea ceva printre umbre.Nu stiam ce e pana cand...
Am tipat cat de tare am putut si am inceput sa fug cu paianjenul gigantic in urma mea.

~
23 Oct 2010, 16:10
"-La naiba, Eveline chiar are nevoie de un GPS Incuiat", am mormait eu enervata in timp ce paseam peste stratul de frunze moarte.
Si nu i-ar strica niste tigari si niste alcool.Macar atunci ar fi fost mai beata si am fi carat-o eu cu Bell.Dar asa, sa fuga de noi cand are ea chef...
Am oftat.Tacerea dintre mine si Bell se asternu precum zapada in vremurile iernatice.Rapid, glacial...
Unde dracu' e Eveline?Cum naiba o putem gasi?Hey...parca am auzit de telekinezie la Incuiati.Oare chiar functioneaza?Am clatinat vehement din cap.Prostii, povesti pentru adormit copii.
"-Stii lucrurile care s-au intamplat aici, in Padurea Interzisa?"am intrebat-o pe Bell, dorind sa nu intru in panica."Adica...legendele timpului lor?"
M-am uitat la ea asteptand raspunsul.Nu avea cum sa nu stie ce fel de creaturi misunau prin aceasta padure...

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
23 Oct 2010, 18:02
Bell o privi ingrijorata pe cealalta cercetasa. Trebuiau sa o gaseasca pe Eve. Si vie, de preferat.
"-Paianjeni uriasi" murmura Desiree.
"-Si varcolaci" ofta Bell.
"-Si centauri" chitai cercetasa.
"-Oh, taci o data..hai sa o cautam mai bine" propuse Bell, cu chipul palid.
Incepura sa strabata padurea, ingreunate de copacii ce isi uneau ramurile deasupra lor.
"-Off, copacii astia sunt idioti" mormai Desiree.
"-Cum sa fie idioti niste amarati de arbori?!" intreba Bell, cu ciuda.
"-Nu vezi ca ne zgarie, sau tu te feresti mai bine?" pufni Desiree.
"-Hai sa nu ne mai certam si sa o gasim pe Eve" ofta Bell, incercand sa'si adune gandurile.
Ajunse intr'un colt al Padurii, iar Bell simti un aer umed. Dess facu ochii mari, iar cercetasa striga.
"-Am mai fost aici"
Dess o privi uimita.
"-O apa?" intreba ea, cu glasul moale.
"-Lacul Negru. Am ajuns aici odata cu Helena si Ronnie" murmura Bell, inaintand.
"-Hey, astepta'ma si pe mine" striga Dess, cand cercetasa incepu sa alerge. "Nu'mi zi ca s'a inecat" mormai ea in sinea ei..
Thread Closed