Thread Closed 
Curiozitate
14 Oct 2010, 18:16
Bell o ajuta pe Issa sa se ridice, in timp ce Crystal le deschidea calea.
"-Totusi..chiar suntem in pivnita viperinilor?!" murmura cercetasa, confuza.
"-Sincer, nu prea cred..poate suntem doar intr'un alt tunel de'al Salciei" ofta Issa, mergand incetisor.
"-Si atunci de ce e asa umed?!" chicoti Crystal.
"-Insinuezi cumva ca Viperinii sunt uzi?" intreba Bell, razand.
"-Nu" chicoti Crystal.
"-Eu una nu stiu unde suntem.." ofta Bell.
"-Dar vreau sa ies cat mai repede de aici" completa Issa.
"-Corect" chicoti Crystal.
Un zgomot marunt de pasi se auzi din spatele lor.
"-Daca e iar tipul ala?!" intreba Bell.
"-Nu..nu poate fi aici" raspunse Crystal, speriata.
De dupa colt..
Find all posts by this user
15 Oct 2010, 18:12
De dupa colt aparu omul care se asteptau toate sa apara...
Acel "fata de dos..."

"Vreau sa se termine odata cu toate povestea asta...", se planse Bell.
"Cred ca nu esti singura, insa trebuie sa ajungem cumva sus....", rosti Cryss si se uita in directia cealalta, apoi le striga fetelor : "Haideti, repede.... Scarile !!!"
"Vreti sa mergem undeva doamnelor ?", interveni acea voce stranie care le paraleliza.

Liniste si groaza..... Luciditate si regrete.....

"Nu mai ezitati, vrea sa ne induca in eroare... pana la urma suntem 3 contra 1", rosti Bell, alarmandu-le pe cele doua cercetase.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
16 Oct 2010, 12:03
Barbatul se arata in lumina obscura a baghetelor, lasandu'si gluga pelerinei pe fata.
"-Un Devorator" realiza Bell, cu respiratia sacadata.
"-Trebuie sa avem grija.." replica Isa, gandindu'se intens la o solutie.
"-Poti sa o mai spui o data" rase Devoratorul, ridicandu'si bagheta.
Bell simti o durere sfasietoare, cuprinzandu'i intreg trupul. Era ca un foc ce ii inunda plamanii, iar sangele parea a fi acid.
"-Protego!" tuna Isabella, eliberand'o pe cercetasa de chinurile durerii.
"-Asa deci..vreti sa ne jucam" mormai barbatul, aparent enervat.
Crystal il privi pret de cateva secunde, dupa care gura ei forma un "O" perfect rotund.
"-Te'am mai vazut undeva" reusi ea sa zica, printre valurile de panica.
"-Mai mai..Uite cine si'a amintit de mine" replica Devoratorul, ridicand bagheta.
"-Expelliarmus" gandi Bell, iar bagheta lui ii zbura din mana.
"-Accio!" tipa Issa, prinzand gratios arma inamicului..
16 Oct 2010, 14:34
"Stiu cine esti.... esti.... esti.... vanzatorul care venea zilnic in apartamentul meu si-mi facea oferte in privinta cu magazinul la care lucrezi....", sopti Cryss cu vocea tremuranda.
'Mereu mi s-a parut ceva ciudat la tine, dar nu credeam ca esti un Devorator !!!', continua cercetasa in gand, avand o fata ingrozita, putin alungita din cauza socului.
Viata ne ia mereu prin suprindere, iar pe zi ce trece suntem din ce in ce mai socati de ea...
"Bell, trebuie cumva sa ajungem la lume.... poate daca am tipa..", veni Crystal din nou cu ideea, caci Issa era mult prea speriata ca sa mai zica ceva.
"Nu tipati !", se auzea vocea, de fapt maraitul acela ingrozitor al Devoratorului.
"Ca ce ? Ce o sa ne faci ?", intreba si Bell deopotriva.
"Cauti ceva ? ", intreba si Issa, controlandu-si teama si aratandu-i pe rand, mai intai bagheta, iar apoi arma......
"Nu tipati !", repeta acesta, incercand sa o prinda pe Issa, dar aceasta se ferise exact la timp.
'Ii e frica.... ii e teama ca daca facem zgomot, atunci ne va auzi cineva si va veni in ajutorul nostru...', remarca Cryss.
"Trebuie sa scapam cumva, planul nostru a trecut la etapa urmatoare ! ", mai spuse cercetasa.

Now, it's my turn

... to torture you.
16 Oct 2010, 15:04
Bell zambi slab, chipul fiindu'i pietruit de teama ce o imbratisase din toate partile.
"-Immobulus!" sopti ea, iar Devoratorul fu legat fedeles.
"-Eh, acum cum te simti?" mormai Crystal, cu o privire triumfatoare.
"-Stati asa..ar trebui sa ii stergem si memoria nu?" chicoti Issa, mult mai calma.
"-Dap, o idee geniala" replicara cercetasele.
"-Confundo!"" murmura Isabella, lasand farmecul sa'si faca efectul.
Curand, privirile devoratorului se pierdura, dandu'i un aer si mai idiot.
"-Nu va dura prea mult.." sopti Isa.
"-Are Magia Neagra de partea lui, probabil isi va reveni in curand. Dar avem timp sa fugim" continua Bell.
"-Dar pe unde?!" intreba Crystal, speriata.
"-Depinde unde vrem sa ajungem" medita Bell.
"-Afara!" striga Isabella, exasperata.
"-M'am saturat de salcia asta.." ofta Bell, asezandu'se pe un bolovan..
16 Oct 2010, 15:53
"Mda...", zise si Cryss razand....
"Salcie afurisita... cine se gandea ca asculde oameni malefici acolo", cntinua Crystal cu aceasi tonalitate ironica.
"Nu mai avem timp !", zise Issa intrand usor i panica.
"Ce vine Apocalipsa ?", intreba Cryss din nou.
"Haideti fetelor gata cu glumele !", le avertiza Bell.
"Bun, atunci eu zis sa mergem in Camera de Zi a Cercetasilor !", ii raspunse Issa mai serioasa ca niciodata.
"Atunci sa mergem...", fura toate de acord.
NU mai aveau ce pierde, asa ca inchisera bine usa pivnitei, auzindu-l pe Devorator cum se elibera de vraja.
Dar era prea tarziu, caci Cryss sopti discret o vraja ce imobiliza usa, neputand nimeni din intauntru sa o deschida.
"Acum cred ca s-a incheiat aventura nooastra cu Salcia....", fura ultimele cuvinte a lui Cryss.

Now, it's my turn

... to torture you.
16 Oct 2010, 16:49
Bell si Issa oftara.
"-Inca nu e gata..mai trebuie sa iesim de aici" spuse Isa.
"-Dap..tunel afurisit" mormai si Bell.
"-Dar cum?!" intreba Crystal, dezamagita.
Cercetasa se lasa sa alunece pe langa perete, langa Bell. Cea din urma isi lasa privirile sa alunece pe peretii imbracati in umbra racelii, ajungand pana la un punct mai intunecat.
"-Acolo!" spuse ea, cu ochii mari.
"-Ce e?" murmura Isa, trista.
Bell se apropie de zid si puse o mana sovaielnica pe suprafata rece.
"-O usa" replica ea.
"-Poftim??" se minuna Crys, apropiindu'se.
"-Alohomora!" sopti Isa, iar usa se deschise..
Un aer proaspat, plin de oxigen inunda tunelul. Cele trei iesira afara, unde se lasara imbratisate de intunericul noptii.
"-In sfarsit" murmura Bell, asezandu'se pe iarba plina de lacrimi inghetate..
16 Oct 2010, 17:29
"Acolo unde exista o cale pentru inauntru, exista si o cale pentru afara. Si iat-o.... am ajuns afara, acum suntem libere precum pasarea vantului !", tipa Cryss, facandu-le pe fete sa se intoarca doar ca sa o asculte.
Apoi privi multumita spre cer, care era de neajuns, ca intotdeauna si de asemenea senin...O simpla dorinta de visator...

'Un visator ramane intotdeauna un visator...',isi spuse Cryss cu voce scazuta, atragand atentia oamenilor, caci totul aici era atat de vesel, atat de deschis...
Crystal nu putea spune ca era trista..... era chiar fericita, binedispusa, insa o mica fasie de mister inca se putea deslusi pe fata ei.

"Si asta a fost tot ?", intreba Issa, intr-un fel sperand ca totul sa se termine, dar pe de o parte vrand sa ramana pe veci acolo.

"Nu inca mai aveam un lucru aproape nesemnificativ de facut....", ii raspunse....

Now, it's my turn

... to torture you.
16 Oct 2010, 19:59
Bell se lasa pe spate, jucandu'se cu un fir de iarba. Il invartea delicat printre degetele ei subtiri si albe.
"-Mai trebuie sa ne bucuram de frumusetea privelistii, inainte de a nea intoarce la castel" sopti Crystal, ca raspuns pentru intrebarea adresata mai devreme.
"-Intr'adevar, e o seara superba" murmura Bell, lasandu'si privirile sa alunece spre zarile cuprinse de apusul sangeriu.
Soarele disparuse, iar lumina rosie care cuprindea marginea lumii devenise trandafirie. Deasupra, cerul isi schimba incet culoarea, din azuriu, intr'un albastru cenusiu, ca de onix, si linistea nepamanteasca a asfintitului se intindea in jurul lor. Valuri de umbra alunecau in pasi blanzi de vals prin atmosfera, purtand cu ei mireasca inserarii.
Peisajul era superb, rupt parca dintr'o carte de basme. Stelele incepeau sa apara una cate una pe bolta senina. Curand, luceafarul isi arata stralucirea de gheata, veghind deasupra tuturor.
"-Sa mergem" sopti Bell, zambind.
Isabella se ridica, iar Crys le urma in liniste..fusese o aventura de neuitat, incheiata cu satisfacerea curiozitatii care le cuprinsera sufletele in acea zi de sambata..

OOC: Topic Closed!
23 Oct 2010, 13:44
280p Cercetasi
10g Isabella Isildur

Closed.

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed