Prieteni
|
23 Oct 2010, 20:05
|||
|
|||
Deja incepuse Cupa Caselor de ceva vreme , si pentru o vreme Astropufii se mentinusera in varf . Dar ceilalti reusisera sa ii prinda din urma ... insa Luna era sigura ca puteau castiga . Cum altfel ? Mai castigasera si inainte , desi pe atunci ea nu era inca inscrisa la Hogwarts .
Apoi se intoarse spre usa , fiind gata sa iasa sa se plimbe pe coridoare cand auzi vocea cuiva strigand-o , ceea ce o facu sa ramana pe loc . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
25 Oct 2010, 17:41
|||
|
|||
-Luna, esti pe aici? striga Alice iesind din dormitor si intrand in camera de zi. Tocmai la fix, fiindca Luna se pregatea sa plece.
In acea dimineata, camera de zi era destul de linistita, si intunecata. Doar cativa astropufi din primii ani stateau langa mese iar geamurile erau acoperite de draperii, instaland in camera o senzatie de adormire. Aly ar mai fi dormit intraderav inca o ora pe putin, dar nu in dimineata aceea. -Ai treaba pe undeva sau poti sa mai stai pe aici? intreba ea repede adresandu'i'se Lunei. As vrea sa te intreb ceva. ![]() |
|||
25 Oct 2010, 19:57
|||
|
|||
-Sigur , spuse Luna , gandindu-se la ce oare vroia sa o intrebe Alice .
Se intoarse spre cealalta Astropufa si , zambind , ii spuse : -Deci ... Se opri putin , apoi continua : -Ce vroiai sa intrebi ? ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
25 Oct 2010, 20:30
|||
|
|||
Alice se aseza pe un fotoliu langa semineu si ii facu semn Lunei sa se aseze si ea.
-Am fost aseara pe hol si ma uitam la clespsidrele celor patru case. Si m'a ingrijorat totusi situatia noastra, stam destul de in urma si trebuie sa vedem cum facem incat sa castigam cat mai multe puncte. Luna se aseza pe canapeaua de langa Alice si asculta atenta. Aceasta continua: -Ce crezi ca ar trebui sa facem ca sa strangem mai multe puncte? Astropufii sunt totusi destul de activi la ore, dar nu pricep unde gresim. ![]() |
|||
25 Oct 2010, 20:55
|||
|
|||
Primul raspuns care ii veni pe buze fu ,,Gresim noi undeva." , dar se abtinu . Alice nu ii ceruse o confirmare , ceruse o solutie .
Luna se gandi putin , apoi spuse : -Ceilalti sunt mai tupeisti , mai ales Cercetasii . Viperinii par ca au iesit din cursa , dar sa nu ii subestimam . Cei de la Ochi-de-Soim sunt periculosi , cu ei trebuie sa avem grija . Pe Cercerasi i-am putea ajunge repede . Apoi adauga : -Mai ai tu alte idei ? Dupa care astepta raspunsul . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
26 Oct 2010, 14:49
|||
|
|||
-Nu stiu ce sa zic, ridica Alice din umeri. Din cate am inteles de la unii profesori, tu faci destule puncte, si apreciez asta, doar ca nu avem atat de multi elevi ca tine. Si trebuie sa fim si noi mai active la ore, macar noi, desi stiu ca si ceilalti vor sa faca puncte.
-Paii... Luna ar fi vrut sa raspunda, dar in acelasi timp un zgomot se auzi din unul din dormitoare. Fetele intoarsera capul repede si vazura... OOC:Luna, incearca sa faci mai multa descriere, nu doar dialog ![]() |
|||
26 Oct 2010, 20:32
|||
|
|||
OOC : O sa incerc
Vazura cum din spatele unei usi trantite aparu un alt Astropuf , abia sortat . Fetele stiau asta , pentru ca vazusera ceremonia . La prima vedere Lunei i se paru un pitic simpatic , cu nasul carn si parul ciufulit , saten . Si pentru ca nu prea vorbise cu el nu isi schimbase parerea , asa ca nu baga in seama intrarea lui in camera - doar se mai plimbara si altii pe acolo de cand se intalnisera cele doua fete . Dar , spre deosebire de ceilalti Astropufi , acela veni direct la ele si vorbi . Spuse ceva , apoi astepta raspunsul . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|