^_^ Ives, Ives, Ives[yeah,my art]^_^
|
08 Oct 2010, 15:07
|||
|
|||
Wow,ce tari sunt!^^
Sig-ul e bestial ![]() ![]() |
|||
08 Oct 2010, 15:42
|||
|
|||
Te iubesc.
Este cea mai tare semnatura ever. Mi-o pun cand ma intorc acasa Multumesc de o mie de ori > ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
13 Oct 2010, 19:16
|||
|
|||
E ok, Yv ms mult
si god e prea tare setul ala cu Miley desi tipul arata mai bine ca ea Edit: Yv, semnatura mea? daca nu ai timp, it's okay > ![]() |
|||
14 Oct 2010, 11:51
|||
|
|||
Yvvy ... imi faci si mie un set ? Imi place foarte mult cum lucrezi xD
Cum vrei tu .... imaginile : Pe asta o vreau neaparat xD Si pe asta Restul : 1 2 Vreau ceva ... putin bloody si textul vreau ... numele ei cu ceva gen cyan, sau turcoaz, si undeva peste/sub numele ei sa fie Vampire scris cu inflorituri si culoarea rosu. De preferat fontul ptr vampire ... nush exact cum se numea, parca Jellyka Waterways Seafarers era [numele e Sophie A. Rose] ![]() nu scrieti replicile mele la ore |
|||
17 Oct 2010, 19:20
|||
|
|||
Ai talent, fato
Daca ai putea sa imi faci si mie o semnatura te roooog ![]() Bell Evans Wrote:sa scrie Love Sucks!ce ciudat odata am compus o melodie care se numea asa ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
17 Oct 2010, 19:23
|||
|
|||
Love sucks! vine de la citatul din Vampire Diaries in cazul asta
|
|||
17 Oct 2010, 19:28
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:Love sucks! vine de la citatul din Vampire Diaries in cazul astaAham... nu stiam dar acuma am rezervat cartea "Jurnalele Vampirilor" la biblioteca i can't wait... P.S. Iertati-ma de off X_X ![]() Hayley Megan Alden |
|||
23 Oct 2010, 23:42
|||
|
|||
Waa....Bell, nu da, nu da!!:-s Am intarziat mult, stiu.:-s
Scuze, scuze, scuze...Dar chiar n-am timp! Am avut mare noroc de data asta ca am putut sa intru prin Gimp.:-s Sper sa iti placa..Daca vrei sa mai retusez ceva la ea, just tell ![]() ![]() App..am folosit alta imagine. ![]() Aa..And thx girls for comm.. ![]() ![]() ![]() |
|||
23 Oct 2010, 23:47
|||
|
|||
Wow,Iseult deci imi place foarte mult cum ti-a iesit!
Congrats>;d< ![]() |
|||
24 Oct 2010, 00:08
|||
|
|||
Wow, e super. Chiar imi place cum a iesit.
![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|