Scena favorita
|
23 Oct 2010, 22:29
|||
|
|||
Da,am zis asta mai sus...
Mie mi-a placut cand s-a crizat Dudley ca are cu un cadou mai putin decat cu un an anterior=]] ![]() |
|||
23 Oct 2010, 22:33
|||
|
|||
a , da ... si aia a fost tare sau cand Harry zbura prima oara pe matura si profesoara le spusese sa nu o faca pana vine ea ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
23 Oct 2010, 22:39
|||
|
|||
Mie mi-a placut faza cu "Remembro" a lu poponeata=]]
Sau fata lu Mc'Gonagal cand l-a vazut pe Harry pe matura si Draco s-a bucurat ca il exmatriculeaza si cand colo l-a ales prinzator=]]] ![]() |
|||
23 Oct 2010, 22:44
|||
|
|||
Sau cand au intarziat la Transfigurare si ziceau ei ca ce bine ca nu e MCgongall in clasa , dar ea era transformata in pisica si le-a zis ca ii face harti si dupa ceasuri ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
23 Oct 2010, 23:01
|||
|
|||
aaa da=]]
Mi-am amintit faza. Ron a zis ca ce bine ca nu era in clasa. Sau mai a fost o faza..intr-un film cand Plesneala le-a dat la Harry si la Ron cap in cap. Si inca de doua ori=]] ![]() |
|||
23 Oct 2010, 23:45
|||
|
|||
In filmul patru, Pocalul de foc. Si i-a dat de trei ori in cap Prima data lui Ron parca.
Ah da si nu pot uita de Fred&George la faza cand exersau dansul pentru bal...LOL, McGonagall cu Ron si Filch cu D-na Norris. =]] ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
23 Oct 2010, 23:54
|||
|
|||
aaa ,da =]]
Sau cand a dansat la bal Hagrid cu directoarea de la Beauxbatons si i-a alunecat mana=]]]] ![]() |
|||
24 Oct 2010, 12:24
|||
|
|||
Sau cand in HPB elevul ala a vomitat pe picioarele profesorului lui
![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
24 Oct 2010, 12:37
|||
|
|||