Parerea despre membrii
|
24 Oct 2010, 10:55
|||
|
|||
Bells
Bellsutzu meu Adulta mea favorita =)))) Cu care intru mereu in probleme Dar stii ca eu tot te iubesc Si tu esti prima prietena pe care mi-am facut-o pe forum Deci te iubesc Si trebuie sa iti multumesc pentru toate fazele, in care cand am fost trista tu vorbeai cu mine si ma linisteai > ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
24 Oct 2010, 10:56
|||
|
|||
Bells
fasola mea si prietena mea adulta esti atat de cumsecade..si de treaba si preocupata de cei din jur..numai laude la adresa ta una din cele mai bune prietene de aici Si Ashlyn, ca tot ai postat inaintea mea cercetasa adevarata prietena mea ![]() |
|||
24 Oct 2010, 10:56
|||
|
|||
Nu am facut nimic , Ashlyn
Esti prietena mea si imi pasa de tine Bell Fasolaa Stii parerea mea deja ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
24 Oct 2010, 11:03
|||
|
|||
Fosta cercetasa de care sunt mai mult decat mandra
Si actuala cercetasa ![]() Love you all ! > ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
24 Oct 2010, 11:04
|||
|
|||
membra veche, super de treaba, activa, responsabila si matura din pacate eu sunt total off cu tot ce tine de prieteniile pe DM dar... asta e ; ))
p.s.: ups, am postat in acelasi timp ashlyn ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
24 Oct 2010, 11:05
|||
|
|||
sam
mai stii rpg'ul nostru de la biblioteca? pe care am sa'l continui curand si cum am vorbit noi intr'o dimineata din vacanta de vara esti foarte de treaba si imi pare rau ca nu ai prea intrat in ultima vreme.. |
|||
24 Oct 2010, 11:11
|||
|
|||
Bell
cum sa uit chestiile astea abia astept sa continui si u, si sa mai aberez umpic despre cat de frums e sa zbori [nu ca nu ar fi ; ))] am fost super-inactiva si stiu asta si imi pare rau, si prieteniile non-virtuale mi-au dat deja destule batai de cap : p si cu siguranta ca mai vb pe mess si ca sa fiu on, te vad ca pe cineva caruia ii place sa se implice, esti echilibrata si super-sociabila : p ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
24 Oct 2010, 11:13
|||
|
|||
echilibrata?
nimeni nu mi'a mai zis ca sunt echilibrata doar dezechilibrata am sa continui imediat la rpg'ul nostru si sa'l rog pe Raiz sa stearga Off-topaceala |
|||
24 Oct 2010, 12:48
|||
|
|||
Helena D. Rose Wrote:Initial era "HELENAAA!!!" + :-O... De asta tin asa mult la tine. Si la partea cu RPG-ul.. nu e panica [la naiba, Adriana, m-ai molipsit =))] facem noi o data si o data. > ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
24 Oct 2010, 13:16
|||
|
|||
Isa,Neboo >
![]() Ce sa zic despre ea? ![]() Ador sa vorbesc cu ea pe mess.Mereu te face sa razi cand esti sad. Luw ya;x ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,168 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,155 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|
Totul despre zodii | Bell Evans | 79 | 17,302 |