Flying Monkey
|
24 Oct 2010, 17:14
|||
|
|||
Cine e in poze ?
![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
24 Oct 2010, 17:16
|||
|
|||
nu stiu. o blonda de pe deviantart .
my momma { raised } me a prophet
|
|||
24 Oct 2010, 17:18
|||
|
|||
Quote:o blonda de pe deviantartpre dura asta =))))))) Stii ca is fenomenale Dupa petrecerea de Halloween, o sa iti ceri sa-mi faci un set, desigur, daca doresti ;; ) > ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
24 Oct 2010, 18:22
|||
|
|||
De abia astept, Ashlyn.
Uitati ce-am facut pentru Rose: 1. ![]() [asta nu prea mi-a iesit. este prima chestie care am facut-o cand nu aveam nicio idee cum ar trebui sa arate semnatura lui Rose (got that? her name is rose = every rose has its thorn )] 2. ![]() ![]() Imi pare foarte rau Rosalie daca n-a iesit cum te asteptai. Am facut cum am stiut si eu. Si imi mai pare rau si ca nu ti-am folosit pozele =)) my momma { raised } me a prophet
|
|||
24 Oct 2010, 18:26
|||
|
|||
Wow,deci Ronnie stii cat de mult te iubesc?>;d<
Sunt superbe ![]() Imediat imi pun una dintre ele la semnatura ![]() ![]() |
|||
24 Oct 2010, 19:04
|||
|
|||
Wow Sunt 'jeniale' =))))
Auzi, Ronnie Ia posteaza la ziua mea, ca si tie ti-am trimis PM > ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
16 Nov 2010, 23:46
|||
|
|||
Brand new stuff:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
16 Nov 2010, 23:51
|||
|
|||
cele cu taylor si avril sunt superbe
si cele cu miley chiar daca nu sunt eu mare fana |
|||
17 Nov 2010, 00:20
|||
|
|||
Cel mai mult imi plac alea cu Taylor!
![]() |
|||
17 Nov 2010, 01:06
|||
|
|||
Sunt bestiale , Ronnie
Sper sa mai faci si altele cat mai curand ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|