Cum itzi imaginezi
|
20 Sep 2007, 20:40
|||
|
|||
nu stiu de ce satena, cu ochi verzi si cu suvite verzi A
![]() |
|||
20 Sep 2007, 23:10
|||
|
|||
dupa ce te-am vazut nu m-am mai gandit k arati altcumva... inainte te credeam roscata. Acum incepui sa ma gandesc k esti blonda suvite albastre, ochii roz si haine... nicioadata nu ma gandesc la un singur lucru. Ba esti imbracata in albastru, ba in verde, roz, dar acum, in timp ce scriu, ma gandi k porti un maieu negru pe care scrie cu gri: I' m cool si o fusta mini, de blugi... sosete lungi pana la genunchi si pantofi negri cu toc
|
|||
23 Sep 2007, 20:03
|||
|
|||
Mi te imaginez k si Ginny sau chiar timida cum e ea poza ta d la avatar imi spune multe chiar dak nu estiu u.
![]() |
|||
23 Sep 2007, 22:02
|||
|
|||
Mi te imaginez blonda... toate Anutele sau Anele mereu le-am vazut blonde
Si cu parul luuung.. very lung...lins... cu fata luminoasa si pielea alba... Si cu ochii albastri inchis... ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
24 Sep 2007, 18:46
|||
|
|||
Julia. Eu de prima oara cand te-am cunoscut am vazut poza cu tine (asta era la un concurs Miss Witch ) Deci imi este greu sa spun cum mi te imaginez... Totusi o sa ma chinui... Mi te imaginam bruneta, cu parul drept si lung, nu foarte inalta (vreo 1.60 ) si cu tenul mai inchis
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
24 Sep 2007, 21:31
|||
|
|||
iulia eu cred ca ejti shatena umpic mai plinutza cu ochi caprui pielea mai inchisa la culoare si suuper dragutza!!!
|
|||
24 Sep 2007, 23:10
|||
|
|||
Deci de data asta m-am luat dupa nume. Intotdeauna imi inchipui k printesele sunt blonde... Deci iata descrierea ta: (din punctul meu de vedere, desigur
![]() ![]() ![]() |
|||
26 Sep 2007, 17:51
|||
|
|||
nus ce sa zic dar cred ca ejti slabutza satena cu ochi caprui si ff.dragutza!!
|
|||
26 Sep 2007, 20:27
|||
|
|||
nustiu..cred ca ia vreo 19 anii
Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza
![]() |
|||
26 Sep 2007, 21:12
|||