~Amintirea ei~
|
20 Oct 2010, 09:36
|||
|
|||
^^...ms...frumoasa poza la avatar
|
|||
20 Oct 2010, 22:39
|||
|
|||
Asa a fost...sa fie
*** Cand gandesc iar la trecut Si la visul ce am pierdut Sunt doar bucuros Ca te-am avut in viata mea Cand privesc iar in trecut Inca simt al tau sarut E acolo pentru mine.. Asteptandu-ma sa ma intorc… In visuri mereu te vad Zburand mereu catre cer.. In inima mea va fi mereu Un loc unde te vei gasi Voi tine o parte din tine Alaturi mereu de mine Iar acolo unde voi fie eu Acolo vei fi mereu si tu Tu mai invatat cum sa simt Sa simt cum e sa zbori Si mereu imi voi aminti Puterea ce mi-ai daruit-o Pentru ca tu mi-ai daruit O noua lumina,multa putere Si acum vorbesc pe orice drum Mereu cu tine,Cu o parte din mine *** . |
|||
21 Oct 2010, 07:36
|||
|
|||
O poezie noua
Si ma bucur ca de data asta nu am mai intarziat . Imi place foarte mult strofa asta . dar ai si o mica greseala . Banuiesc ca te'ai grabit : Quote:Tu mai invatat cum sa simt - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
21 Oct 2010, 14:04
|||
|
|||
No Tittle
*** Este mereu un cuvant De a spune ce simti Este mereu un timp Pentru a putea fi liber Si atunci vei afla Cat de sus vei putea urca Atunci vei putea privi Cum este singur sa fi Cum vei putea trai Unde va fi inima ta Cand esti acolo sus Singur printre stele Atunci vei simti Ca ti-ai pierdut inima Ca nu mai sti a iubi Si ca esti departe Si nu ai obtinut nimic Nimic din ce ai dorit Si ai pierdut tot Tot din ce ai agonisit *** ![]() . |
|||
21 Oct 2010, 14:34
|||
|
|||
Sunt foarte frumoase ultimele doua poezii;x
Acum la cea de-a doua mi s-a parut interesanta partea asta: Quote:Este mereu un cuvant De a spune ce simti Este mereu un timp Pentru a putea fi liber Felicitari,la mai mare> ![]() ![]() |
|||
21 Oct 2010, 18:58
|||
|
|||
Poezie noua
Felicitari din nou , Slin Ti'a iesit foarte bine . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
21 Oct 2010, 19:02
|||
|
|||
Slin Enchanting Wrote: Genial. Mi-a placut mult poezia asta. Mai ales ultimele doua strofe. Sa mai scrii, Slin. :> You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
24 Oct 2010, 20:29
|||
|
|||
[
Rose Albe
*** M-am saturat de vanturi si de lacrimi M-am saturat de minciuni cu gust amar M-am saturat sa fie cineva intre noi M-am saturat singur sa lupt Sa lupt cu ale tale morid e vant.. Ca sa sustin al nostrum trecut Dar ma gandesc iar la noi.. La tine pura cume rai… Cu gand limpede si alb ca marea Si stiu ca atunci vei plange Sau poate ma vei ierta… Dar si asa murder cum sufletu-mi e Tu ma iubesti si esti a mea Si chiar de vei plange necontenit Asta stiu,dar stiu ca vei uita Vei plange mult sau poate vei zambi De roua de cristal ce te trezeste… De felul meu de-a fi si a fi indifferent Acum sunt departe…departe de mana ta Sunt departe…departe pierdut in lumea mea Esti viata mea…chiar de ma feresc de ea.. Si lacrimi vei varsa..dar ma vei ierta Caci rose albe au crescut doar din lacrima ta *** . |
|||
24 Oct 2010, 20:40
|||
|
|||
Dream
*** Printesa din vis imi vorbeste Si ma trage mereu dupa ea Imi spune sa ne traim fericirea Din simple trairi impreuna Imi spune ca pot incerca a zambi Chiar si atunci cand trist voi fi Ca pot schimba mereu vise Si sa le transform in dorinte Sa dau viata unei alte sclipiri Unei noi si scumpe priviri Printesa din vis iar imi vorbeste Se minte pe ea,atunci cand sopteste Sa o invat cum se iubeste… E taina…dar e al meu vis… Dar stiu ca nu poti iubi… Iubi pe cineva din paradis… *** . |
|||
24 Oct 2010, 21:00
|||
|
|||
.....Delete....
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|