Thread Closed 
Snowflakes in Hogsmeade .
25 Oct 2010, 11:08
Ninge , isi spuse Luna cand vazu fulgii intrand pe fereastra , mai treji decat persoanele de dinauntru . Zambi fericita : cel putin ea nu bause nimic ! Nimic , si nici nu avea de gand . Oricum , nu vroia sa riste sa provoace o criza cuiva , asa cum avusese Ashlyn mai devreme cu Jackye al ei .
Rase , si se indrepta spre geam , de unde putea sa ii vada pe ceilalti . Intre timp sarbatorita se imbatase si ea . Chiar destul de serios , zise Luna privind-o .
Si era ciudat cum la aceasta petrecere cei mai multi nu mai stiau pe ce lume se afla , unde mai era distractia ? Sau poate exact asta era distractia lor , sa uite de toate prin bautura .
Pentru o clipa Luna se gandi sa incerce si ea , macar un pahar , dar se razgandi si se intoarse spre fulgii de zapada . Albi , asa de linistiti , intr-o contradictie totala cu persoanele de dinauntru , frumosi , aranjati intr-un dans linistit , formand o totala antiteza fata de cei de la petrecere .

[Image: 2py4a6u.jpg]

Nu faceti power-play cu personajul meu
Find all posts by this user
25 Oct 2010, 14:23
Off,eu care de obicei adoram iarna,acum incepeam sa o urasc. Am aterizat pe jos,am tipat ,ma durea si nu puteam sa ma ridic. Nervoasa am tipat din nou:
-Urasc gheata ! Apoi am gandit bine doar cea de pe jos care se formeaza iarna cand..."Pfiu,incep deja sa aiurez".
Oricum party-ul abia incepuse si nu aveam de gand ca o cazatura sa imi strice distractia desi daca voi mai vedea gheata anul acesta voi zbura,nu altceva!!!!
Incercand sa ma ridic m-am proptit de usa si mana imi aluneca fiindca si tocul usii deja era inghetat. Offf,de nu voi intra acum in casa imi voi rupe oasele!

Am facut o pirueta si prin minune,am reusit sa ma misc pana in holul casei...

Aaa.nu eu o facusem,Ashton ma ajutase!...

[Image: giphy.gif]
25 Oct 2010, 14:28
Am inceput sa rad cu lacrimi, intinsa pe jos, cand am observat-o pe Rose care mergea de parca avea un bat bagat in partea dorsala.
Toti radeau de se prapadeau, numai Rose avea o fata furioasa, de zici ca acum avea sa ne omoare pe toti.
S-a trantit pe bat, luand o sticla de Angelli in mana, tinand-o intr-o imbratisare stransa.
Toti o priveam amuzati, incercand sa ne abtinem rasul.
''Ceee?, urla ea, furioasa.''Eu cu Angelli ne iubim de la prima picatura.Lasa-ti-ne sa stam in intimitate. Omnul are nevoie de intimitate !, replca ea, nervoasa, incepand sa sarute sticla de Angelli.

Slin o privea, cu o spranceana ridicata, tinand mana dreapta ridicata in sus, cu o sticla de Cotnari.
''Si ea care zicea ca n-o sa fie beata .., se planse el de Rose.
''Slin, nu tii un toast pentru fericirea si enternitatea mea?,am intrebat nervoasa, strafulgerandu-l cu privirea.
''Ba da , ba da, sarii el, apucand microfonul.
Timp de cateva secunde isi drese vocea, apoi incepu, umil, precum un preot sa ne impartaseasca cuvintele lui sfante:
''Ne-am adunat aici, in aceasta zii sfanta, sa sarbatorim implinirea zilei de 18.., aa.., isi bloca el limba-n gura.'' Sa fie Domnu' cu tine, sa-ti ierte pacatele, si sa te mustreasca Domnu', sfarsii el, vesel.
Pret de cateva secunde in camera era o liniste monstruala, toti erau cu fetele sparte, ca mai apoi dupa cateva secunde toti au izbucnit intr-un ras nebunesc, numai Rose privea nervoasa catre toti.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
25 Oct 2010, 14:53
Nervii de la cazatura mea inca nu imi trecusera,daca se lua cineva de mine puteam sa ii casapesc acum pe toti. Am tacut cat am tacut,dar ascultand declaratia lui Slin nu am mai putut sa ma abtin si ma pufni un ras de zile mari. Apoi am tipat inchinand cu sticla de Angelli in mana:
-Un toast pentru "cumpatatul" de Slin.
Apoi am gandit: El care imi zicea inainte de petrecere ca nu va bea acum era cam..Ametit.. Ca sa spunem asa.
Apoi am tinut eu un discurs:
"Tin un toast in cinstea verisoarei mele care mai nou se iubeste cu Jackie. Pentru implinirea majoratului sau..Si pentru cea mai tare party ever...
Am dorit sa mai spun ceva dar am tacut...
M-am asezat inapoi pe canapea si am lasat sticla pe masa. Doar pe moment...Aveam de gand sa o iau din nou in momentul in care Ashlyn va afla ce cadouri i-am adus si avand in vedere ca am adus cam unul din partea tuturor din familie.. Avea multe de vazut,si speram sa ii si placa.
Wow,mai puteam sa si gandesc acum.!!!!

25 Oct 2010, 14:55
Dansam cu sticla de Cotnari in mana cand brusc am simtit nevoia sa ies la are curat.
-Nu pleca...revin! m-am adresat...sticlei.
Am iesit afara si am observat ca ningea...desigur mintea mea numai ninsoare nu vedea.Am intrat in fuga in casa si am tipat in gura mare :
-Cineva isi da matreata jos din cap afaraa!!! si toata lumea s-a prapadit de ras.Cand am realizat ce am spus am inceput sa rad si eu ca bezmetica.
-Stiti ceva ia haideti toti afara la o bataie cu....matreata!!! am strigat razand.
Toata lumea a inceput sa strige aprobator.Nici nu ne-am mai sinchisit sa ne imbracam gros,am iesit asa cum eram si joaca a inceput.
-Hei Rose!! am strigat si cand s-a intors i-am dat un bulgare in fata. Poate te mai trezesti din betie!! i-am strigat.Apoi m-am trezit si eu cu un bulgare in fata.
-Sa te trezesti si u din betie!! striga Ashlyn razand

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
25 Oct 2010, 15:19
Mda,tocmai primisem un bulgare in fata...
-Ha,asta nu a fost nimic!,am comentat eu catre Ev si i-am scos limba.Dar mai bine taceam fiindca in momentul urmator un bulgare imi "ateriza" direct pe fata. Cand sa ma uit ..Oare cine era faptasul?Helena. Am dorit sa ii inapoiez zapada si din nou l-am lovit din greseala pe Slin si nu am putut sa ma abtin sa nu rad si i-am strigat:
-Haha,ce bine iti sta cu alb pe fata! Oricum albul se potriveste cu negru,iar costumul tau e negru asa ca nu ai de ce te ingrijora!,radeam eu malefic.
Apoi am observat cum un bulgare de zapada ii zbura in fata lui Ev am rostit razand cu lacrimi:
-Razbunareeee!
Toti au inceput sa rada...Parca eram o adunatura de...Dementi...Incepea sa ma doara burta de la atata ras si ma tineam de ea ,apoi am alunecat pe jos fiindca calcasem stramb si nici nu m-am sinchisit sa ma ridic.. Inca radeam acolo,prin zapada.

25 Oct 2010, 17:30
Din cauza temperaturii scazute, si bulgarilor pe care-i primeam in fata imi mai rveenisem, si totusi eram constinenta de ceea ce faceam, si puteam sa gandesc limpede.
''Wow. Acum pot sa vorbesc si sa-mi simt limba'',am consttata, uimita.
Langa mine, Ashton impreuna cu Slin si Nick se prapadeau de ras. Slin era doar un pic ametit, Ashton era foarte treaz, si nici Nick nu era beat.
''Cei mai serios oameni de pe pamant'',am spus, indreptandu-mi mainile spre ei.
Dar in acel moment trei bulgari mi-am izbit fata. Oare de la cine? Mda, de la cei mai seriosi oameni.

Am inceput sa ma tavalesc prin zapada, pana am simtit ca frigul si ninsoarea de pe jos mi-am invadat fata, asa ca aeram toata uda si rosie.
Rose si Ev au fugit in casa, probabil ca vroiam sa aduca matreata si sufragerie.
''Nu, nu !,am inceput sa tip disperata.''Nu am shampon Wash'n'Go la mine !,am inceput sa ma plang, disperata.
Ashton ,amuzat, ma ajuta sa ma ridic de pe jos, si m-a ajutat sa-mi misc picioarele pana in casa.
''E ok. Acum asteapta. Vin cu tortul imediat si iti cantam la multi ani !, ma informa el, apoi pleca.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
25 Oct 2010, 17:36
Am mangaiat-o amuzat pe Ashlyn, care ma privea cu un zambet idiot, de parca era un copil de 3 ani.
''-O doamne'', am suspinat.
''-Ashtiiiiiii !'', tipa ea, fericita.''-Esti suparat pe mine?'',se incrunta.
''-Nu. Doar amuzat.'',am soptit sarutand-o pe obraz.
Ev si Rose inca se jucau de-a prinselea cu matreata, acompaniate de noii lor prieteni, Domnu' Cotnar, Mesterul Angelli, si noul iubit al lui Ashlyn, Jackie.

''-Maine dimineata veti fii distrusi'',am oftat eu, zambind.
''-Da, asta cred si eu despre ei.'', medita Slin.
''-Asta cred eu si despre tine'',am spus, ridicand o spranceana.
Am parasit rapid camera, cand am observat ca Ev incepuse sa faca striptease, si toate fetele se holbau uimite la ea.Ashlyn imi facu semn sa plec, Helena ii puse mainile la ochi la Nick, iar Slin .., ei bine, el privea satisfacut scena.
Am intrat in bucatarie, unde am ascuns rapid restul sticlelor de bautura.
''-Sper sa nu le gaseasca dupa frigider'',am mediat.''Acum voi astepta sa ma cheme cineva sa aduc tortul, cand se termina ... showul lui Eveline'',am oftat.

[Image: r0wn00.jpg]

# Today, we speak americano :>
25 Oct 2010, 17:39
M-am dus in bucatarie fiindca abia asteptam sa soseasca tortul si sa deschida Ash restul cadourilor...Pfuu,are destule de despachetat. Am intrat pe furis in bucatarie unde Ash pregatea niste pahare fiindca cateva s-au spart,iar Asht facea ultimele retusari la tort. Am intrat cu gandul de a ii speria asa ca am tipat:
-Woooow,totul arata minunat! Haideti inapoi in sufragerie,toti traiesccccccc!,tipam eu razand. Ev a vrut doar sa va sperie putin!,radeam eu in continuare.
Haideti,va rog,va rog,va rog!,ma plangeam eu ca un copil mic!
Peste zece minute va fi miezul noptii si petrecerea va continua!!!! Si ii cantam "Happy Birthday" la dilia mea.
Si deschiderea cadourilor! Punctul culminat!!!!
Apoi gandeam "Ha,asa beata mai imi arde si de romana."...

25 Oct 2010, 18:15
Cand Ashton intra in camera se uita putin ciudat la mine,saracul baiat a crezut ca vroiam sa ma dezbrac.Am inceput sa rad si m-am indreptat spre el:
-Ashton oi fi eu beata dar sa fac o asa prostie... am spus razand si el mi-a zambind si a dus tortul pe masa.
Toata lumea a inceput sa cante "Multi ani traiasca" si Ashlyn se uita zambind la fiecare.
-Pune-ti o dorinta!! am strigat razand si ea a inceput sa rada si-a pus o dorinta si a suflat in lumanari.Toata lumea a inceput sa aplaude si sa strige.M-am dus la Ash m-am uitat zambind si am luat putina glazura si i-am dat pe nas.S-a uitat la mine uimita apoi a ras si a luat si mi-am dat si ea mie.
Dupa tort s-a dat drumu la muzica din nou si toata lumea a inceput sa danseze si sa bea,bineinteles,iar.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A trip to Hogsmeade Valentino Gaunt 3 1,301 11 Dec 2011, 05:23
Last Post: John Miller
  In Hogsmeade Alice Morris 11 2,239 22 Aug 2011, 22:12
Last Post: Aubrey Anderson
  Prin Hogsmeade Helena Daphne Rose 9 1,760 11 Oct 2010, 20:23
Last Post: Bell Evans
  In Hogsmeade with friends.. Isabella River 8 1,544 13 Sep 2010, 01:31