Totul devine cenusiu sau asa incep eu sa ma inteleg ?!?
|
26 Sep 2010, 13:06
|||
|
|||
Bai eu ca deobicei ajun la sfarsit sper ca nu te superi ca las si eu un comm micut
Asa de unde sa incep? Bai fata esti geniala imi place enorm de mult felul cum descrii sentimentele e interzis de frumos Bravo Asa si inca ceva,la unul din capitole ai pus niste versuri din Vescan asculti si tu? am crezut ca sunt singura ciudata de pe forum care asculta vescan Revenind din nou la fic iti spun cu mana pe inima ca mi-a placut enorm de mult Sper sa ne mai incanti cu creatii de ale tale Kisses! ![]() |
|||
26 Sep 2010, 13:17
|||
|
|||
~1~Da ascult si eu Imi place mult, mai ales El Ea, pasari calatoare, dansez cu pozele vechi.. etc
~2~ Nu ma asteptam sa scrii, Ginny... Ma bucura enorm faptul ca mi-ai lasat un comentariu( foarte frumos ) Chiar m-ai luat prin surprindere. ~3~ Bella, sa stii ca sunt multe lucruri de multumit ![]() ~4~ Mai vreau sa fiu surprinsa cu astfel de comentarii dragute ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
26 Sep 2010, 14:52
|||
|
|||
Deci
1) da-mi id-ul tau prin pm 2)Pe vescan in ador mai ales noul album Crazy Life 4)Nu ai de ce sa ne multumesti cand tot meritul iti revine tie 5)Sper sa vii cu un alt fic Kisses! ![]() ![]() |
|||
26 Sep 2010, 15:13
|||
|
|||
Da,chiar nu ai de ce sa ne multumesti!!!
Ai scris foarte frumos,descrii sentimentele foarte bine! ![]() Deci ai scris supper sa mai scrii! ![]() Te pricepi foarte bine! ![]() |
|||
27 Oct 2010, 22:26
|||
|
|||
Desi ti-am promis ca o voi face,nu pot scrie prea multe...imi place,dar nu am un argument.
Ai un mod expresiv de a realiza descrierea ce,probabil,te ajuta la conturarea emotiilor,care m-au atras cel mai mult la ceea ce ai scris. Mi s-au parut interesante cateva idei...neintelegerea lumii exterioare asupra celei interioare...dorinta personajului de a supravietui in ciuda nemultumirii pe care o purta situatiatiei in care se afla...detasarea aceea de lumea umana...moartea si regenerarea... Mi-ai spus ca seman foarte mult cu personajul din text,dar te voi contrazice...are o anumita ambitie si independenta ce mie imi lipsesc,plus...nu stiu cum sa o numesc...siguranta unei stari mai bune. Cateva fraze ce mi-au placut,in mod special: Quote:Iesi din noapte, strabatu plapuma de intuneric gros si ajunse undeva, pe o strada apropiata, puternic iluminata.Lumina o izbi.Era atat de puternica, incat simtea ca nu-i putea face fata, dar isi aduna toata fiinta si continua drumul spre "o lume mai buna". Quote:Bau si al doi-lea pahar cu whisky, punand mana instinctiv pe al treilea, daca nu ar fi intrerupt-o ceva.Era o musca.Murise si ea in acelasi alcool nemilos Quote:Nu se mai simtea bine venita nici macar in patima intunecata a bauturii, nici macar in placerea neagra a minciunii Quote:isi sprijini toata greutatea pe piciorul sanatos si incepu a inpinge din maini.
Airs and social graces, elocution so divine. I'll stick to my needle, and my favourite waste of time, both spineless and sublime. ![]() |
|||
28 Oct 2010, 06:47
|||
|
|||
Iti multumesc enorm Ruthie .... Insa sincer eu cred ca ambitie ai si tu, numai trebuie s-o scoti lalumina, incearca sa iesi macar pentru o secunda din imensul intuneric !
Mersi OOC : Hmmm, chiar sunt curioasa daca o sa mai comenteze cineva .... Chiar sper ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|