Thread Closed 
Asteptand in zadar ca trecutul sa imi ofere raspunsuri
27 Oct 2010, 22:09
Ma uitam la acel inel si i-am raspuns la intrebare:
-Da,e dragut! Nu stiu ce sa zic. Nu stiu a cui a fost,deci nu pot sa-ti dau o anumita parere!
Apoi ridicandu-ma de pe scara medalionul era sa mi se desfaca de la gat,nu stiu de ce,prbabil din cauza faptului ca m-am ridicat brusc:
-Ooo,nu!,tipam eu.
Ev se intoarse speriata cu fata la mine ,nu stia ce mi se intamplase,apoi i-am raspuns:
-Aaa,scuze!Era sa imi cada medalionul in care se afla dou chetii foarte importante ! Ceva de la Asla si ceva de la Jake.
Apoi am continuat:
-Stii,si eu am un inel!Pana acum nu l-a vazut nimeni! Il pastrez cu grija pana in momentul in care ma voi simti in stare sa il port! E de la Jake,si este gravat in interior cu "R&J" - Rose si Jake...

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
28 Oct 2010, 15:15
-Ce dragut am spus zambind. Ar trebui sa il porti,asa iti vei aminti de el de fiecare data cand te vei uita la el.Jake ti l-a daruit,asa il poti avea oriunde cu tine am spus uitandu-ma la ea.
Mi-am amintit brusc ce mi se intamplase anul trecut.Probabil cea mai groaznica experienta la capitolul "prieten"
-Ahh ar trebui sa iti povestesc ce mi s-a intamplat anul trecut cu un baiat am spus razand si Rose s-a uitat curioasa la mine.
-Pai ... imi placea de un baiat inca din clasa a 4 a.Si se pare ca anul trecut prinsese drag de mine.Asa ca mi-a cerut sa fim impreuna si bineinteles eram in al 9 lea cer.Si vin a doua zi la scoalasi il vad in fata scolii ca se saruta cu o fata pe care o uram.Bineinteles ca baiatul acela a terminat-o imediat cu mine iar...cu fata aceea m-am razbunat anul asta am spus chicotind.
Rose se uita uimita la mine,probabil credea ca folosisem magia.
-Nu cu magie am clarificat ci prin moduri "pamantesti" am spus razand.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
28 Oct 2010, 15:22
Ascultam atenta povestea Evelinei fiindca imi placea foarte mult sa ascult intamplari din viata prietenilor mei. Acum insa ma intrista povestea ei,oarecum...Mi-a atras atentia ceva ,iar uitandu-ma la Ev am intrebat-o cu o voce foarte curioasa:
-Ev,se poate stii care sunt acele metode? Nu-mi zi ca te-ai "paruit" cu ea!,am spus eu razand.
Acum asteptam raspunsul lui Ev,in timp ce ma gandeam la ceea ce imi spusese.
Oare era timpul sa port acel inel?Era timpul sa imi fac curajul sa imi amintesc de unele momente fara sa mai sufar?Cine stie...

28 Oct 2010, 15:51
-Ahh nu...desi nici mult numai aveam am spus razand si m-am uitat iarasi la inel.
Mi-am amintit de lantul pe care Serena mi l-a dat cu cateva zile inainte sa plece in "cantonament".Era un lant de aur cu o inima.Pe spatele sau scria mic "pentru cea mai draga persoana din viata mea,Eveline".De cand murise nu il mai purtasem.
-Pai ne cunosteam de mici.O urasc de cand la gradinita mi-a furat "marea iubire" si nu era mare frumusete.Asa ca am luat fotografia facut la gradinita si am decupat-o pe ea,am facut copii si le-am lipit peste tot in scoala.Chestia asta am facut-o noaptea bineinteles.Cand eram in scoala aveam o intrare secreta care dadea la acoperis.M-am strecurat acolo si a doua zi toata dar absolut toata scoala a cunoscut-o pe adevarata Katie am spus razand.
Am stat si m-am gandit la ce zisese Rose despre inelul cu "R&J".Erau asemanatoare povestile noastre.
-Sti..si eu am un colier de la Serena.Mi l-a lasat inainte sa moara.Este o inima su pe spatele sau scrie " pentru cea mai draga persoana din viata mea,Eveline".Nici eu nu l-am mai purtat de atunci...cred ca e timpul sa-l port iarasi.

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~
28 Oct 2010, 15:58
Am zambit la spusesele lui Eveline si i-am raspuns usor entuziasmata:
-Hmm,pai se pare ca avem ceva de facut. Probabil ca daca vom purta din nou darurile care pana acum ne-au ranit nu vom mai suferi atat de mult pentru ei! Eu sunt sigura ca Jake s-ar bucura foarte mult daca ar vedea ca port cadoul de la el si sunt sigura ca si sora ta s-ar bucura foarte mult,la fel de mult.Eu voi incerca sa il port de maine. Apoi i-am aratat lui Ev medalionul care cu cateva minute inainte era pe cat pe ce sa il pierd.
-Uite,acesta este inca o mare amintire pentru mine! Medalionul in forma de inimioara se deschise usor la atingerea iar intr-o parte se afla o poza cu mine si cu Jake si in partea cealalta o mica amintire de la draga mea puma,Asla.

28 Oct 2010, 16:03
Priveam imaginea celor 2 si zambeam larg.Chiar se potriveau bine.Si Jake parea un baiat dragut.
-Hei sunteti foarte draguti impreuna.Va potriviti.Si ai dreptate,Serena ar fi vrut sa port acel medalion si sunt sigura ca totul va fi mai bine de cand voi incepe sa il port.
Rose a zambit si apoi si-a inchis usor medalionul in forma de inima.
-Cred ca voi pastra inelul asta,in fond a aparut de nicaieri si este foarte frumos am spus admirand inelul.
M-am uitat iarasi spre fereastra apoi inapoi la Rose.Mai devreme spusese ceva de un joc si ma facuse curioasa.
-Deci Rose...ce ziceai de jocul ala?

~
28 Oct 2010, 16:08
Mda,inelul acela parea dragut si probabil ca nu conta daca il va purta ea. In fond,parea al nimanui.
Am suspinat la vorbele Evelinei ,da,probabil ca totul va fi ma bine si pentru mine din momentul in care voi purta inelul,apoi am spus:
"-Da,ne potriveam!"
O lacrima dorea cu ardoare sa iasa din ochi dar nu,nu o lasam. Dorind sa gasesc orice altceva la care sa ma gandesc i-am raspuns lui Ev:
-Pai am la mine un joc de carti Incuiate...
In caz ca ai vrea sa jucam. In tot timpul cat am stat la Incuiati am aflat mai multe jocuri,printre care si "Adevar,provocare sau procente?"
Stiu si ei sa se distreze!,am spus eu razand...

28 Oct 2010, 16:23
Adevar,provocare si procente,desigur ca il stiam,doar la scoala mea asta faceam in pauzele dintre ore.
-Ahh desigur il stiu.Ador jocul asta! am spus entuziasmata.
Asteptam ca Rose sa inceapa dar din moment ce nu a facut-o am tras aer in piept si am zambit.
-Deeci intreb eu prima....adevar,provocare sau procente? am spus cu un zambet malefic si asteptand raspunsul sau.

~
28 Oct 2010, 16:44
Am stat putin pe ganduri inainte sa ii raspund la intrebare,nu stiam ce sa spun...Imi placea jocul. Am tras aer in piept si am spus :
"Provocare"
Am auzit usor rasul malefic al Evelinei si a spus:
-Te provoc sa ...mergem sa "bantuim" pe coridoare si sa cautam pisica lui Flitch...
"Ooo,nu,mai bine nu alegeam provocare",am spus eu razand...
Hmm,dar imi place ideea,gandeam eu...
Ne-am ridicat lin de pe scari si cu niste pasi marunti ne indreptam catre locul unde pana acum zarisem de obicei pisica.

28 Oct 2010, 16:52
Mergeam si ne uitam dupa ea.Nici urma.Poate era la etajul 4 unde de obicei era si stapanul sau.
-Hmm cred ca e la etajul 4 hai sa cautam acolo am spus si am inceput sa mergem spre etajul 4.
Cand am ajuns acolo am inceput so cautam.
-Poate daca o strigam ... am spus dar apoi mi-am adus aminte ca pisica lui Flitch vine numai unde aude de obicei zarva mare.
Mi-am scos bagheta si am indreptat-o spre o armura care era pe hol si am strigat "Reducto" si armura s-a facut tandari.Rose se uita cu ochii mari cand la mine cand la armura facuta praf.
-Doamne copila armura aia era aici de cativa ani buni spuse Peeves aparand dintr-un perete.
-Nu sunt toate vesnice am spus zambind uitandu-ma dupa pisica.
-Uite-o! am strigat zarindo ca venea de dupa colt.

~
Thread Closed