The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor
|
27 Oct 2010, 17:15
|||
|
|||
Era Elena. :>
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
27 Oct 2010, 18:37
|||
|
|||
Foarte, foarte schimbat serialul fata de carte:|, dar tot serialul rullz
Am citit primele doua carti, dar nu-mi plac. Ador serialul Mdea, in carte nu-mi place deloc Elena ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
27 Oct 2010, 18:41
|||
|
|||
Mie imi plac mai mult cartile .
Adica . imi place mai mult felul in care se desfasuara actiunea ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
27 Oct 2010, 21:36
|||
|
|||
Nu stiu ce credeti voi, dar eu mor dupa carte
Inca n-am vazut serialul, dar a fost o dezamagire pentru mine sa aud ca e foarte diferit de carte :-< ![]() Hayley Megan Alden |
|||
27 Oct 2010, 22:07
|||
|
|||
Cartile mi se par faine Dar am impresia ca autoarea le scrie doar ca sa obtina bani- se anunta ca seria va avea 11 volume+ 3 volume Stefan's Diaries ( Ma rog, Stefan's Diaries nu e tocmai de L. J. Smith...ci e strict legat de serial- scris in colaborare cu scenaristii parca ).Cel mai mult mi-a placut Furia
![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
29 Oct 2010, 20:31
|||
|
|||
Yooohooo! Am terminat si a doua carte! Mi se pare grozava, la fel ca si prima Moooor dupa elee
![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
29 Oct 2010, 21:43
|||
|
|||
Oh.My.God.
Cred ca sunt ultima care afla Quote:There’s so much story so far this season. Are you confident it will take you through 22 episodes? Vom avea si sezonul 3 din The Vampire Diaries, va dati seama?
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
29 Oct 2010, 22:49
|||
|
|||
Buee' am vazut ultimu' episdod
Nu stiti careva ceva despre persoana care a rapito pe Elena ?? :-s Sunt asa curioasa P.S. Hayl, sa stii ca va apararea si Meredith in serial Si am auzit ca vor aparea si alte specimene, in afar' de vampiri, varcolaci si vrajitoare ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
01 Nov 2010, 10:23
|||
|
|||
Ashlyn Meester Wrote:Buee' am vazut ultimu' episdod Am eu cateva banuieli.Ar putea fi Klaus- vampirul care a creat-o pe Katherine, dupa cum spun cartile.Si femeia din trailer sunt aproape sigura ca o cheama Rose - numele care da si titlul episodului.
|
|||
01 Nov 2010, 11:24
|||
|
|||
O cheama Rose .
Am gasit pe un site Abia astept urmatorul episod ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Vampire Diaries Quizzez | Jade A. Crawford | 6 | 1,944 |
12 Aug 2011, 00:19 Last Post: Andreea Black |
|
Vampire Academy | Luna Slytherin | 4 | 1,968 |
21 Jan 2011, 20:42 Last Post: Isabella River |