Panoul cu anunturi si nelamuriri
|
18 Aug 2010, 23:57
|||
|
|||
PANOUL CU ANUNTURI SI NELAMURIRI!!!
![]() Aici se vor citi toate anunturile cu privire la magazin si de asemenea voi lamuri toate problemele voastre cu privire la magazin. Se accepta si sugestii sau comentarii, de bun augur sau nu, in legatura cu magazinul. In postul de clienti va rugam sa cititi aici de cate ori apare un anunt. Pentru inceput, am hotarat ca de acum incolo, cutiile obligatorii pentru baghete se vor da gratis. Multi vor primi aceasta veste destul de fericiti avand in vedere ca vor ramane cu doi galeoni in plus in buzunar. De asemenea tot legat de cutiile din magazin care sunt obligatorii, am observat ca multi nu scriu la vanzare ce cutie doresc. Asa ca eu voi fii nevoita sa pun mereu cutia cu numarul 1. Daca vedeti aceasta greseala si la dumneavoastra, la vanzare va puteti schimba cu usurinta cutia.
Multumim pentru intelegere! ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
19 Aug 2010, 10:10
|||
|
|||
Ma intrebam daca poti adauga in stoc si alte baghete? spuneai ca nu se fac comenzi personale dar totusi
![]() ![]() |
|||
20 Aug 2010, 17:28
|||
|
|||
Daca as face comenzi personale ar fi mult prea complicat.
Toata lumea ar vrea. Plus ca nu am timpul necesar. Am incercat sa fac baghete cat mai diversificate sa aveti de unde alege. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
31 Oct 2010, 14:03
|||
|
|||
cred ca intrebarea mea se aseamana cu a lui Alice, dar as putea comanda o bagheta "personalizata"? Aveam una de la inceput, cand nu erau magazinele, si nu as vrea sa modific nici prezentarea [care include niste chestii despre bagheta]
Ar fi cam asa: lemn de Palisandru [culoare exterior: variaza de la negru-violet la negru-rosiatic] si Mesteacan Alb in interior. Miez din pana de cal zburator Abraxan. In lemn s-ar afla niste incrustari elegante. Desigur, e doar o intrebare, si sunt constienta ca baghetele deja prezente in stocuri sunt din cele mai diverse dar... ar fi mai interesat cu ceva mai "unic". Si desigur, nu m'as zgarci la pret [uhm, ramane de vazut daca obtin o slujba] oricum, as vrea sa stiu ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
31 Oct 2010, 14:44
|||
|
|||
Pai ma gandeam serios sa reintroduc baghetele personalizate.
Mna, e mai mult de munca, dar se poate. Sam, o sa ma gandesc mai bine si o sa refac sectiunea de baghete personalizate. Acolo o sa ai mai multe informatii. Deocamdata, iti poti pastra begheta pe care o ai in prezent. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
31 Oct 2010, 15:07
|||
|
|||
Multumesc Isa >
![]() ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
31 Oct 2010, 15:10
|||
|
|||
No problem, Sam!
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|