Jocul numelor, afla ce insemna numele tau
|
27 Sep 2007, 18:04
|||
|
|||
E un joc amuzant .Joc..Ma rog...ceva de genul.Dar asta nu inseamna ca e si adevarat.Aici este semnificatia fiecarei litere:
A - Esti cam sensibil/a B - Esti salbatic/a si nebunatic/a C - Esti cam prostut/a D - Iti place sa bei E - Esti al/a naibii` de bun/a la sarutat F - Esti foarte sexy G - Nu lasi oamenii niciodata sa iti spuna ce sa faci H - Ai o personalitate puternica si un look pe masura I - Esti grozav/a in pat J - Oamenii te adora K - Iti plac oamenii L - Toata lumea te iubeste M - Saruti cel mai bine N - Nu iti place sa bei O - Pui suflet in ceea ce faci P - Esti popular in toate tipurile oameni Q - Esti ipocrit/a R - Al naibii de nebun/a S - E usor sa faci pe cineva sa se indragosteasca de o persoana ca tine T - Esti loial/a celor pe care ii iubesti U - Iti place sa te simti bine V - Vezi lumea altfel W - Nu esti pe creaca' ta X - Nu lasi oamenii niciodata sa iti spuna ce sa faci Y - Cea mai buna persoana la care poate apela cineva Z - Mereu pregatit/a Exemplu numele meu: A-Esti cam sensibila(yeah right) D-Iti place sa bei(asta e adevarat) R-Al naibii de nebun/a(sa zicem) I-Esti grozav/a in pat(geez) A-Esti cam sensibila(da sensibila mai sunt) N-Nu iti place sa bei(wtf?) A-Esti cam sensibila(hai ca e culmea) Deci dupa cum vedeti jocul are si erorile lui.Ba ca imi place sa beau,ba ca nu imi place.Ce indecisa sunt ![]() PS:Va precizez ca nu este al meu jocul.L-am luat de pe net. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
27 Sep 2007, 18:09
|||
|
|||
Esti grozav/a in pat / oamenii te adora>>> nu zau?? ( depinde daca preferati sa-mi spuneti Iulia sau Julia ) ...
Iti place sa te simti bine >>> asta-i corect.. Toata lumea te iubeste >>> nu stiam ![]() Esti grozav/a in pat>> ![]() Esti cam sensibil/a >>> nu prea cred ce tare ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
27 Sep 2007, 19:26
|||
|
|||
esti cam sensibila-dapz
toata lumea ma iubeste-woaace tare esti al naibii de buna la sarutat- pot sa zic de kt atat =))=))=)) Nu lasi niciodata oamenii sa iti spuna ce sa faci-dapz asa e esti kam sensibila- din nou da nu iti place sa bei-dapz iti place sa bei - =))=)) tocmai ce am zis k nu =))))))))))))) Al naibii de nebuna- dapz kam asha cv esti kam sensibila- cred k adorm la litera asta I-)I-) |
|||
27 Sep 2007, 22:55
|||
|
|||
Tareee!
C- esti cam prostutza > zau tu??? R- al nabii de nebuna ![]() I- Esti grozava in pat ![]() S- E usor sa faci pe cineva sa se indragosteasca de o persoana ca tine > Ehehe... T- Esti loial/a celor pe care ii iubesti > adevarat! I- Esti grozava in pat > Mda ai mai spus-o ![]() A- Esti cam sensibila > poi cam da ![]() N- nu iti place sa bei > Ei... o bere acolo Dar mai de graba adevarat A- Esti cam sensibila > Stiu deja ![]() |
|||
03 Oct 2007, 23:15
|||
|
|||
L-Toata lumea te iubeste(:->stiam eu
![]() U-Iti pl sa te simti bine(right ![]() C-Esti cam prostuta(no comment ![]() I-Esti grozava in pat(lol) A-Esti cam sensibila(deloc ![]() nota:imi urasc numele.in orice caz pe mine nu ma cunoaste nimeni de lucia,toata lumea imi spune lulu ![]() ![]() ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
06 Oct 2007, 18:09
|||
|
|||
A - esti cam sensibila [ nici gand ]
N - nu iti place sa bei [ depinde ce... alcool nu ] D - iti place sa bei [ alcool si cafea nu... restul da ] R - al naibii de nebuna [ what?! nu eu ] E - esti al naibii de bun la sarutat [ nu stiu, n-am experimentat ] E - esti al naibii de bun la sarutat [ nu stiu, n-am experimentat ] A - esti cam sensibila [ nici gand ] ![]() |
|||
11 Oct 2007, 22:23
|||
|
|||
Cel mai misto joc. Le'am facut asta la toti colegii mei dar ia sa vad la sora'mea
![]() D - Iti place sa bei (Hmm... nush... de obicei bea bere... dar nu e bautoare) E - Esti al/a naibii` de bun/a la sarutat (ehehe... habar n'am Dar cred k Denisa s'a sarutat cel putin cu un baiat ![]() N - Nu iti place sa bei (wtf?) I - Esti grozav/a in pat (dak ar sti sora-mea =)))))) S - E usor sa faci pe cineva sa se indragosteasca de o persoana ca tine (interesant cate lucruri pot afla despre sora mea ![]() A - Esti cam sensibil/a (Denisa???? in nici'un caz!!!!) |
|||
14 Oct 2007, 13:51
|||
|
|||
I- Esto grozava in pat (ce prostie)
U- Iti place sa te simtzi bine (da) L- Toata lumea te iubeste (nu prea cred...) I- Esti grozava in pat (again) A- Esti cma sensibila (mmhhh... sa zicem) ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
14 Oct 2007, 21:01
|||
|
|||
A - Esti cam sensibil/a(asa e..
![]() N - Nu iti place sa bei(ff adevarat) A - Esti cam sensibil/a(aham..) ![]() |
|||
22 Oct 2007, 19:46
|||
|
|||
A - Esti cam sensibil/a
I - Esti grozav/a in pat D - Iti place sa bei A - Esti cam sensibil/a Hay k e tare=))...doar ce e la A e adevarat ![]() A Drama Princess..
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|