Anunt
|
27 Oct 2010, 14:47
|||
|
|||
Scuzati de dublu post.
Astazi voi incepe topicul asa ca fiti pe faza ![]() ![]() |
|||
29 Oct 2010, 22:24
|||
|
|||
Propun ca petrecerea de Halloween sa tina mai mult Adica sa nu se termine duminica.
Cam stam acum in stand-by, avand in vedere ca Sophie nu continua...
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
29 Oct 2010, 22:42
|||
|
|||
Da,mi s-ar parea o idee buna!
Si consider ca Sophie ar trebui sa continue! ![]() ![]() |
|||
31 Oct 2010, 13:33
|||
|
|||
ahh, nu am apucat sa mai intru pe DM zilele astea... Dar baai, ce coada o_O Macar nu ne faceti sa asteptam Vrea si Sam sa vina Numai ca se hotaraste cam greu ce rochie sa poarte xd cred ca ma fac pirat
![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
31 Oct 2010, 14:50
|||
|
|||
Continui acum, scuze ... am avut multe pe cap . concursuri, mers la dentist, mai multe teme ... inca nu m-am obisnuit cu clasa a 5a... dar postez imediat
![]() |
|||
31 Oct 2010, 23:26
|||
|
|||
app, si eu as fii de acord sa se prelungeasca umpic termenul de "incheiere". Sunt cam putine pagini si se "pierde timpul" cu "cozile" care se fac
![]() ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
01 Nov 2010, 00:48
|||
|
|||
Da,termenul se va prelungi.
Iar acum as ruga ca de acum persoanele care scriu "Eu urmez" sa urmareasca cat mai des subiectul pentru a observa daca a scris cel dinainte. Cu astfel de coada nu rezolvam nimic. Iar dupa ce va scrie cine a postat pana acum "urmez eu"s.a.m.d. gata cu cozile. Scrie cine apuca ,altfel nu vom mai apuca sa scrie niciunul. ![]() |
|||
02 Nov 2010, 11:13
|||
|
|||
Rosalie Andrews Wrote: De s-ar obosi si altii sa citeasca si sa respecte ce scrie mai sus ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
05 Nov 2010, 12:17
|||
|
|||
@ Rosalie: Huh, cred ca trebuia sa anticipam chestia asta. Astfel de topicuri trebuie lasate cel putin o saptamana sa se stranga multe posturi si sa nu se "oftice" nimeni.
Si faza cu "postez eu" a blocat total posibilitatea altor useri de a mai posta. Mai bine ar fi sterse posturile actuale cu "postez eu" si s-ar reincepe normal, adica sa posteze cine apuca . Ar trebui sa fie niste moderatori p'aci Baai, da de ce nu posteaza urmatorii? Frate, nu scrii ca tu urmezi stiind ca dupa aia' nu mai intri o saptamana. Nu cred ca postul lui Ashley R. influenta in mod dramatic soarta acestui topic, asa k nu mai bine ar continua Ashlyn ca sa nu stam degeaba? ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
05 Nov 2010, 16:02
|||
|
|||
Pai da,chestiile acestea cu "continui eu" .trebuie sa inceteze.!
Am ramas asa si trebuia inchis topicul de mult,dar avem doar 3 pagini,din care 1 doar cu "continui eu". ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt - Bal de Halloween | Bell Evans | 11 | 2,627 |
20 Nov 2011, 00:03 Last Post: Alexis Bee |