INTREBARE!
03 Nov 2010, 22:05
Jade, pe bune, termin'o
nu inteleg de ce spui ca nu esti agreata..pana mea, te'a injurat careva? Ti'a zis sa pleci ca nu stii cum sta treaba? NU pur si simplu ti'am raspuns frumusel la toate intrebarile..adica, nu inteleg de ce faci asa un necaz dintr'o tampenie..
Find all posts by this user
03 Nov 2010, 22:07
mai nu ca facem necaz dintr-o tampenie, am inteles ce mi-ati zis cu totii, dar nu stiu...mi se pare ca sunt o bataie de cap, si daca asa e chiar vreau sa mi se spuna pentru ca probabil toti gandesc: uite-o si pe-asta e abia a6a si se crede nu stiu cine... Daca sunt mai mica nu inseamna neaparat ca sunt mai proasta.. Si imi dau seama cand e bine si cand nu...

In fine sincer, chiar nu vreau sa ma cert cu voi... Putem inchide topicul, va rog din suflet..?

EX HUFFLEPUFF STUDENT, ALWAYS HUFFLEPUFF SOUL
[Image: candiceaccolasignatureb.png]
Jade Annabelle-Hope Crawford
03 Nov 2010, 22:09
Jade Crawford Wrote:nu mai zic nimic.

e clar ca nu sunt prea 'agreata' pe aici

Jade, nu inseamna ca nu esti agreata pentru ca pui intrebari.
Nu esti agreata- de unii- ca pe urma dai raspunsuri a lehamite si te plangi ca sarim cu totii cu gura pe tine...
E adevarat, multi nu au timp.Ai si tu rabdare.Tare as vrea sa te vad cum incerci sa scrii o lectie, cum muncesti la ea... sa fii o profesoara.
Eu, chiar daca nu prea postez pe la ore, am observat ca sunt destul de multe lectii.N-ai rabdare?Too bad for you, sorry.
EDIT: Scuze, gata, chiar am terminat.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
03 Nov 2010, 22:14
Asa si eu eram cand eram noua, asa am fost toti, intelege. PM-uiam in continuu cu intrebari si uneori nu ma simteam bine, insa dupa ce au trecut maxim doua luni m-am acomodat foarte bine si DM mi s-a parut un loc foarte, foarte placut Stiuc um e sa fii nou, crede-ma. Dar m-am acomodat cu astea la cate forumuri moarte stiu si DM nu e singurul forum pe care sunt - insa e principalul - asa ca m-am obisnuit sa fiu mereu noua undeva Smile

[Image: 200504060023_04.jpg]

nu scrieti replicile mele la ore
03 Nov 2010, 22:19
Jade Crawford Wrote:pentru ca probabil toti gandesc: uite-o si pe-asta e abia a6a si se crede nu stiu cine... Daca sunt mai mica nu inseamna neaparat ca sunt mai proasta..

Aici te-ai AUTO-caracterizat.
Nu te-a facut nimeni proasta. Asta e parerea ta.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
03 Nov 2010, 22:20
Am zis PROBABIL
off.doamne va rog din suflet putem sa incetam discutia asta??

04 Nov 2010, 00:36
Oh. Jade, vad ca ai inteles cu totul altceva. Inteleg cum e. Si eu am patit-o. Desi nu a fost chiar la fel.
La inceput, nu puteam intelege de ce toti ceilalti imi dadeau in orice mesaj pe care-l scriam cate o reputatie negativa [am zis ca nu e la fel X_X] si am facut un topic in care intrebam adminii de ce [dar asta am facut-o la biroul directorilor, nu aici Thinking]. Atunci nu stiu ce se intamplase. Aveau ceva cu mine. In orice caz, totul s-a rezolvat. Dar de atunci am inteles ca... acum nu pot sa scriu in public absolut orice mesaj, pentru ca oricine altcineva l-ar putea vedea. Cel mai corect ar fi sa ii scrii adminului. Nu vreau sa par o nesimtita sau ca ma dau mare sau ca ma bag, dar asta ar fi fost parerea mea. Desi poate ca si eu as fi procedat la fel in necunostinta de cauza Nu te condamn.
P.S. Sper sa nu fie o problema ca m-am bagat si eu X_X

[Image: fairytale.png]
Hayley Megan Alden
04 Nov 2010, 10:25
Imi pare rau . Stiu ca vreti ca acest topic sa se inchida , dar vreau sa imi dau si eu cu parerea .
In primul rand , nu vad ce legatura are timpul de cand suntem inscrisi pe forum cu aceasta situatie , in afara de experienta pe care am acumulat'o.
Nu inteleg de ce dramatizezi . Nu ti'am sarit in cap. Am si precizat sa nu mi'o iei in nume de rau si sper sa nu te superi , dar se pare ca nu te'ai obosit sa imi citesti postul .
In al doilea rand , nu te cearta nimeni daca nu scrii la Rpg , asa cum ai zis tu . Spune'mi si mie cine ti'a sarit in cap daca n'ai scris la Rpg .
Sunt tare curioasa sa aflu . Intr'adevar , e bine sa facem Rpg , dar nu cred ca te condamna nimeni daca iei o pauza .
Sunt atatea topicuri . De ce vrei chiar la Orele de Curs ?
In al treilea rand , la cursul meu de Farmece nici nu esti inscrisa , asa ca nu ma complic .
Mi'ar placea doar sa stiu de ce ai reactionat asa .
Nimeni nu te'a facut proasta si nimeni nu cred ca s'ar fi luat de tine daca nu ai fi inceput sa ne acuzi ca ti'am reprosat nu stiu ce .
Noi am incercat sa te ajutam , dar ma rog .

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

04 Nov 2010, 12:57
Quote: Spune'mi si mie cine ti'a sarit in cap daca n'ai scris la Rpg .

[/i]

De exemplu Jessica imi tot spune ca nu fac RP-uri si ca nu postez decat la Cafenea, dar daca doar aoclo posteaza toti!!! Am incercat sa mai fac RP-uri dar nimeni nu scrie la ele....
In fine chiar vreau sa terminam discutia...e ultimul meu mesaj in topicul asta.

04 Nov 2010, 13:02
Gata.
Jess e o singura persoana.
De unde naiba sa stim noi ce vorbiti voi ?
Daca tu faci nu faci RPG nu inseamna ca e vina noastra. Si daca faci si noi nu.. nu e vina ta! N-ai nicio vina, pe forumul asta nu esti obligata sa faci RPG daca nu vrei and so on.
Sper ca m-am facut inteleasa si gata.
O sa vorbesc diseara cu Raiz sa inchida topicul asta.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Intrebare Jade A. Crawford 9 2,703 20 Dec 2010, 21:58
Last Post: Jade A. Crawford
  Intrebare Guest 2 1,274 08 Jul 2010, 09:23
Last Post: Guest
  Intreaba o intrebare Kennya Allen 60 8,050 13 Sep 2008, 20:47
Last Post: Anna McNair