Sugestii de filme:-?
|
31 Oct 2010, 17:20
|||
|
|||
Si eu inca mai am in minte mutra babei aia, Ganushu =]]]]]]]]]
Alte sugetii de filme [ pt. Halloween ], ar fii Paranormal Activity :-s, si Nightmare on the Elm Street. 1, 2, Freddy's Coming For You 3, 4, Better Lock Your Door 5, 6, Grab A Crucifix 7, 8, Better Stay Up Late 9, 10, Never Sleep Again :-s =)))) Uitati-va numai ! =))) ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
01 Nov 2010, 00:40
|||
|
|||
Printr'o piata din galati pe unde mai merg eu este o baba care bine si vrea sa'ti ghiceasca in palma si de fiecare data cand ii zic sa plece si sa ma lase in pace imi amintesc de baba din Drag me to hell e ciudat, dar mereu ma bufneste rasul
![]() |
|||
01 Nov 2010, 17:12
|||
|
|||
Jade Crawford Wrote:Si eu am vazut Drag Me To Hell singura si e destul de ... acceptabil. acceptabil ? =)))))) ca ma tineai de mana, iti bagai capul in mine si abia daca te-am facut sa te uiti la jumate =))) ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
02 Nov 2010, 19:34
|||
|
|||
Am ras la inceput, cand a zburatt copilu ala. =]]]]]]
Am inceput sa cant : I believe i can flyyyyy, I believe I can touch the sky =]]]]]]] ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
02 Nov 2010, 21:28
|||
|
|||
Ashlyn Meester Wrote:I believe i can flyyyyy, I believe I can touch the sky =]]]]]]] Vaaaai, cum cantam eu si Petrika "I wanna fly, sooooo high, up to the skyyyyyy!!" Mor de ras cand imi amintesc. Nebuni. Dintre care unu' de 25 de ani. O.o Meh, it happens. Am vazut acum cateva zile "Progenitura lui Chucky". E tare filmul. Nu prea e horror, asa cum ar trebui.. e mai mult.. nu stiu.. o comedie sadica. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
04 Nov 2010, 16:27
|||
|
|||
Eu cu mai o prietena am vazut Chucky anu trecut cand am fost la ea acas, si am dat petrecere in pijamale.Doame atata am ras la filmu ala orice facea saraca papusa noi radeam cu lacrimi =]]]]]]] Unele filme, care cica ''Sunt atat de groaza !!'', de fapt sunt super funny pt unii
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
05 Nov 2010, 00:40
|||
|
|||
Eu m-am uitat mai demult la un film pe nume "One Missed Call",doar ca in varianta spaniola:
"Llamada Perdida" Deci mie mi se pare un film horror. ![]() |
|||
05 Nov 2010, 00:57
|||
|
|||
" One missed call " mi s'a parut bestial
Adica . noroc de Desiree Dar e foarte tare filmul :> - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
05 Nov 2010, 13:11
|||
|
|||
Am mai vazut odata un film de groaza ceva cu un spital de nebuni.
Tot ceva in varianta spaniola. Nu mai stiu cum ii zicea,dar in caz ca imi amintesc va spun. E cu mult Blood!O.O ![]() |
|||
05 Nov 2010, 13:36
|||
|
|||
Am vazut si eu One Missed Call. E foarte tare.
Daca vreti ceva cu.. mult sange.. uitati-va la Dead Snow. Filmul ala de bestial.. si e horror, normal. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Maraton de filme | Shayera Holl | 14 | 4,787 |
03 Mar 2011, 19:44 Last Post: Belle Marie Snowdrop |
|
Filme preferate | Helena Daphne Rose | 144 | 26,482 |
11 Dec 2010, 15:59 Last Post: Crysella Blythe |