some love
|
06 Sep 2010, 12:16
|||
|
|||
nu e nimic rau in a pleca de la ore nu Matt tu ai experienta, un semestru intreg
![]() |
|||
06 Sep 2010, 12:20
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:nu e nimic rau in a pleca de la ore nu Matt tu ai experienta, un semestru intreg ... ; )) @ Matty. Nuuu, nu e nimic rau.. Puiule.. Cum sa lipseasca de la ore? [ ![]() ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
06 Sep 2010, 12:21
|||
|
|||
Da, nu e nimic rau. Daca in liceu nu ai chiulit macar o data singur, nu te poti numi adolescent normal. Parerea mea. O fi gresita, asta e. Si da, am chiulit tot anul, nu un sem, de la Geografie. Am avut doar 8 absente in total, [la geografie ma refer] din care 4 motivate.. am terminat cu 8.50 media la geografie. E ceva rau ca am chiulit, atata timp cat am putut sa fac asta fara sa ma afecteze?
EDIT: Iss ;; ) De ce sa nu lipsesc? ;; ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
06 Sep 2010, 12:23
|||
|
|||
OFF:Nu am zis ca ar fi ceva rau, eram ironica dar, de acord, daca nu chiulesti o data in viata macar nu te poti numi adolescent oricum, cam deviem de la subiect
![]() |
|||
06 Sep 2010, 12:23
|||
|
|||
@ Matty..
Haide, puiule.. Nu te enerva.. ; )) EDIT LATER: Matt Isildur Wrote: Meh, daca asta inseamna sa lipsesti.. Ma rog, hai, fie, e ultima saptamana.. ![]() You run. I con.
|
|||
06 Sep 2010, 12:28
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
06 Sep 2010, 12:30
|||
|
|||
Matt Isildur Wrote:[ironie]Mesaj[/ironie] Heeei, asta o stii de la mineee. Ma rog, eu iti spusesem acum ceva timp [sarcasm] Mesaj [/sarcasm]. ![]() You run. I con.
|
|||
06 Sep 2010, 12:31
|||
|
|||
unu la mana, da, aia sunt pro, doi la mana, cred ca am gresit topicul si mi se pare ca nu e prima oara cand facem asta ar trebui sa deschidem un topic unde sa vorbim despre anii de scoala [sau liceu ; )) ]
![]() |
|||
05 Nov 2010, 12:08
|||
|
|||
@Alice..
Cred ca este un thread pe tema asta pe aici pe la Cafenea. Nu mai stiu exact care, dar stiu sigur ca este. Well.. ;; ) N-am mai scris de muuult pe aici. Am mai recitit ce am scris in urma cu ceva [mult] timp in threadul asta si la unele faze am ras, la unele mi-am adus aminte de niste chestii si.. e frumos. [Hai, Bells, sa plangem. ![]() Adevarul e ca am trecut pe aici numai ca sa spun ca o relatie la distanta poate rezista, mai ales daca cei doi se iubesc cu adevarat. Spun asta pentru ca sunt multi care nu o cred, si recunosc, si eu faceam parte din ei acum cateva luni bune. Dar mi-am schimbat parerea. Am ca model relatia mea cu Matt.. cand maine facem 6 luni de cand suntem impreuna si ne-am apropiat atat de mult, vorbim orice si stiu ca pot avea incredere in el.. Si nici nu mai este asa mult pana in februarie, cand in sfarsit ne vom putea vedea. Voi.. ceilalti.. ce parere aveti de relatiile la distanta? :> You run. I con.
|
|||
05 Nov 2010, 16:36
|||
|
|||
Sincer Isa, nici nu eu credeam ca e posibil sa dureze o relatie la distanta, sau macar sa te indragostesti de cineva aflat la sute de kilometri distanta, asta pana am vazut relatia voastra, si este un lucru frumos ca ati gasit iubirea, nu conteaza ca sunteti departe unul de altul, ci doar ca acest sentiment exista, si rezista.
Eu personal nu cred ca m'as implica intr'o relatie la distanta, nici nu cred ca am norocul sa gasesc persoana perfecta undeva departe, si stiu ca este si greu sa fii intr'o astfel de relatie ; )) ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|