Anunt
|
05 Nov 2010, 17:30
|||
|
|||
faza e..
nu va suparati pe mine, dar s'a cam dus farmecul, acum ca a trecut de o saptamana Halloween'ul |
|||
05 Nov 2010, 18:38
|||
|
|||
asa-i, Bell xD
Dar nu-l putem inchide dintr-o data. Sa-l mai lasam macar un weekend, ce ziceti? as vrea sa apuc sa fac minim 3 posturi Si Rose, care, practic, e organizatoarea oficiala sa faca cateva posturi care sa anunte chestia asta gen *"dar m-am uitat la ceas si cu uimire am realizat cum petrecea era pe sfarsite."* sau asa ceva. P.S: Urmeaza Desiree : P ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
05 Nov 2010, 21:03
|||
|
|||
Samantha Hawkins Wrote:Dar nu-l putem inchide dintr-o data. Sa-l mai lasam macar un weekend, ce ziceti? as vrea sa apuc sa fac minim 3 posturi Si Rose, care, practic, e organizatoarea oficiala sa faca cateva posturi care sa anunte chestia asta gen *"dar m-am uitat la ceas si cu uimire am realizat cum petrecea era pe sfarsite."* sau asa ceva. Ok, am terminat si eu Hai, Sam, continua
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
05 Nov 2010, 21:10
|||
|
|||
Va rog sa inchideti astazi sau maine topicul. Nu vreau sa fac alte afirmatii, dar ati inteles ideea. Si nu numai ca si-a pierdut farmecul, dar deja e..hmm, aiurea. Suntem in cinci noiembrie totusi.
Multumesc anticipat fetelor. I-am spus si lui Rosalie. Daca nu a mers de data asta cum v-ati imaginat si la asteptarile unora mai ridicate, invatam din greseli si anul viitor o sa iasa si mai bine. Dar degeaba incercam sa reparam greselile acum, cand este prea tarziu. Iese si mai urat. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
05 Nov 2010, 21:14
|||
|
|||
Of,deci imi pare rau ca nu a iesit cum voiam.
Chiar ma asteptam sa iasa mai bine. Probabil ca nu am organizat eu corect,imi pare sincer rau.! Sa scrie cei de dinainte,apoi mai scriu eu ultimul post si incheiem.:| ![]() |
|||
06 Nov 2010, 12:25
|||
|
|||
gata, Shirley next
![]() si oricum Rose, asta e acum, nu va da nimeni vina pe tine Cum a zis si Kennya, invatam din greseli... ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
06 Nov 2010, 13:05
|||
|
|||
Asta e La anu
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
06 Nov 2010, 20:11
|||
|
|||
eu am scris. Next (crystal parca)
![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
08 Nov 2010, 23:49
|||
|
|||
Da,Crystal urmeaza.
Haideti sa editam odata toti si sa incheiem topicul care acum nu mai are nici un rost. ![]() |
|||
09 Nov 2010, 13:20
|||
|
|||
Topicul "Halloween Party" a fost inchis.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt - Bal de Halloween | Bell Evans | 11 | 2,627 |
20 Nov 2011, 00:03 Last Post: Alexis Bee |