Prajitura cu praf de "stele"
|
25 Oct 2010, 21:59
|||
|
|||
Spiridusii se uitau nervosi la Layla si la Luna desaii nu prea aveau motiv.Pana la urma nu au facut nimic decat sa faca niste prajituri care intamplator alearga,si sclipesc nemaipomenit.
"-V'am deranjat cu ceva bucataria?"intreaba Layla pe un ton nevinovat asteptand raspunsul acestora. "-Uiatti'va ce mizerie ati facut!"a zis unul dintre ei furios. Spiridusul acea o voce subtrie ce le facu pe fete sa chicoteasca,dar imediat si'au luat inapoi masca de "fete seriose". "-Rezolvam acum problema asta!"a zis repede Luna inainte sa iasa si alte discutii in legatura cu mizeria lasata. Asadar fetele s'au apucat de treaba.Pana la urma si asta va fi distractiv?Numai gandinduse la acele prajituri oarecum "ciudate" le apuca o dispozitie buna. In cateva minute bucataria stralucea,iar spiridusii erau cu zambetul pe buze.Incercnd sa creeeze o atmosfera cat se poate de fericitaLyala a intrebat: "-Prajitura,cineva?" "-Hmmm...ce ingrediente ati folosit?" Fete se uitau una la alta cerand ajutorul reciproc incercand amandua sa isi aminteasca compozitia acestora. No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
26 Oct 2010, 10:31
|||
|
|||
-Pai , spuse Luna , nu prea ne mai amintim . De ce nu gustati ? Nu am pus nimic periculos , nu-i asa Layla ?
-Asa e , raspunse cealalta Astropufa . Spiridusul cu voce amuzanta se uita de la una la alta , apoi zise : -Astropufe ... hmm . Macar nu sunteti Viperine . -Putem sa va garantam , spuse Luna . Spiridusul mai analiza putin , dupa care decise sa guste . Si se pare ca ii placu . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
26 Oct 2010, 15:49
|||
|
|||
Luna avea dreptate.Nu era nimic periculos in aceea compozitie.Cel putin din cate ne isi aminteau fetele...In moentul acela Layla isi aminti: "praf de stele."
Prajitura aceea nu era una obisnuita,era facuta din tot sufletul si cu mult amuzament.Oare prajiturile transmiteau energia cu care au facut prajiturile? Spiridusii au izbucnit intr'un ras isteric de neoprit.Fetele nu se puteau abtine sa nu rada si ele,insa nu stiau despre ce este vorba.Se uitau din nou una la alta asteptand un raspuns pentru toate cele intamplate. "-Luna,iti amintesti?Am pus praf de stele in prajituri!Crezi care vre'o influenta?"a intrebat Layla dubioasa. No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
04 Nov 2010, 14:25
|||
|
|||
Inainte sa raspunda Luna se gandi putin . Apoi ajunse la concluzia ca nu ar avea o influenta ... prea mare .
-Habar n-am , zise Luna . Asupra oamenilor probabil ca nu , sau nu prea mare , dar spiridusi nu sunt ca noi . Ca si cu berezero , stii ? Spiridusii radeau in continuare , la fel si fetele . -Tu ce zici ? intreba Luna curioasa , dupa care astepta raspunsul colegei ei . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
06 Nov 2010, 11:45
|||
|
|||
Pana la urma nu se stia cat de mult influenta putea sa aiba acel "praf de stele",dar era sigur ca spiridusii erau fericiti.Fetele se uitau la ei razand de cat de tare radeau si cu cata pofta de viata.Poate ca pana la urma nici nu prajiturile erau de vina,ci pur si simplu aveau o zi buna.O zi buna cum aveau si fetele cu toate aventurile din bucatarie,cu toate rasetele si cu tot ce a fost in ziua aceea.
Incet,incet fetele s'au indepartat de ei pana cand au ajuns sa fie in afara bucatariei.Au lasat pe fintele micute sa rada in voia lor acolo,cat timp ele radeau in alt loc. Au luat amandoua prajiturile in forma de stele si au mancat si ele cateva. "-Sincer mie mi se par reusite..."zise Layla cu un ton de gluma in ea.Luna a afirmat enuntul dand usor din cap din care reiesea un "da" de acord cu Layla. "-Poate mai gatim impreuna si alta data!"zise fericita cu un zambet mare si larg pe fata Layla. .Layla era fericita pentru ca odata cu prajiturile obtinute a obtinut si o zi cu multe rasete,si mai presus de toate o noua prietena. "-Luna,multumesc pentru o zi frumoasa!"a strigat Layla dupa ea. No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~Stele verzi si ciocolata xD~ | Rosalie Vivienne Alden | 0 | 999 |
24 Oct 2010, 14:05 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |