Poze cu noi
|
06 Nov 2010, 15:28
|||
|
|||
Sam, esti foarte dragutza si costumul de Halloween e genial
![]() |
|||
06 Nov 2010, 17:03
|||
|
|||
multumesc fetelor raman recunoscatoare chiar nu ma asteptam sa va placa asa mult costumele [cu atat mai putin fata mea
![]() si a mai fost un tip [printre multi altii] costumat bine de tot in vampir [Edward] si urca el frums pe scena sa-si zica replica (ii cerea concursul) si face: cu o fata absenta si cu o voce si un accent de milioane: "Where is my Bell?" s-a pus toata sala pe ras ![]() alta poza (eram pe laptop, dar e cam aiurea, nu e buna decat de Photomanipulation >_<") ![]() &quot;And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!&quot; &quot;Wit beyond meansure is man's greatest treasure!&quot; ![]() |
|||
06 Nov 2010, 17:19
|||
|
|||
Sam, esti superba. ;; )
Si.. uu, ai peruuusi? ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
06 Nov 2010, 21:15
|||
|
|||
eh, sa nu exageram Isa
Dap. O scumpete de perus, Coco [ignorati numele comun, aveam 10 ani cand l-am numit ] Din pacate e cam batran si... erm, sa zicem ca nu mai are mult de trait xD La cat il chinuiam cand eram mica acum il dragalesc zilnic Si mi-e ciuda ca daca nu ar fost parintii asa anti-animale-in-apartament ar mai fi avut o pereche si un acvariu cu pesti alaturi ![]() scuzati offtopicul ![]() &quot;And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!&quot; &quot;Wit beyond meansure is man's greatest treasure!&quot; ![]() |
|||
06 Nov 2010, 21:37
|||
|
|||
Wow,Sam sunt super pozele.
Foarte tari si costumele ![]() ![]() |
|||
06 Nov 2010, 22:21
|||
|
|||
Cum de nu am vazut poza ?
E bestiala - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Nov 2010, 22:26
|||
|
|||
Samantha Hawkins Wrote:eh, sa nu exageram Isa Pai nu exagerez. Vai, si eu am avut o gramada de perusi. Si pe primul meu perus tot Coco il chema. Dar eram si eu mica atunci. Si cand a murit mi-a parut asa rau. Imi aduc aminte ca am plans. Meh, anyway.. it happens. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
06 Nov 2010, 23:02
|||
|
|||
Ciudata coincidenta
![]() Si eu am un perus foarte dragalas si tot Coco il cheama.Am mai avut un porcusor de guineea super dragalas dar a murit anul trecut iar cum parinti nu prea suporta animalele nu pot visa la altu deci ma multumesc doar cu Coco. Cred ca am papagali de la 8 ani.Unii au murit..alti au zburat dar nu puteam sa stau fara papagal asa ca faceam cum faceam si tot imi luam altul desi plangeam mult cand imi mureau. ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
07 Nov 2010, 17:06
|||
|
|||
waaw..prima poza ma sperie
super costume, super fete super perus, daca tot suntem la subiectul asta am avut si eu 2 Micky si Roco |
|||
09 Nov 2010, 00:21
|||
|
|||
Chiar esti super draguta Ev
De fapt toate sunteti ... Frumoasele mele =)) Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||