Inainte
|
06 Nov 2010, 20:54
|||
|
|||
" - Protego!"
Vocea mea suna clar printre copaci, desi nu eram calma deloc. Vraja scut se ridica intre cei doi si m-am apropiat repede de Rose. " - Nu merita sa-ti patezi sufletul..." i-am soptit. Am strans atat de tare bagheta incat ma miram ca nu se rupe lemnul... sau mana mea. Porrin se misca repede intr-o parte si ataca, dar nu avu efect impotriva vrajii. Se uita la noi, incruntandu-se. " - Bandajul tau" spuse el exasperat. Privirea mi s-a indreptat o clipa spre mana mea, dar m-am uitat inapoi la el, pregatita. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
06 Nov 2010, 21:07
|||
|
|||
Am incercat sa trec prin scut si eram pregatita sa fac o vraja pentru a facea scutul sa dispara pe moment,insa m-am oprit exact in momentul in care mi-au revenit din nou cuvintele Emei in minte,am ramas cu bagheta suspendata in aer ,probabil ca imi adunasem destul puteri sa il distrug pe acest om din nou,insa nu,nu trebuia sa fie asa. Ema s-ar supara pe mine,nu m-ar mai recunoaste cu siguranta,iar Jake,dragul meu Jake,nici nu mai am cuvinte pentru a descrie ce ar simti el de acolo de unde e daca l-as ucide pe acest netrebnic...
"Ema,haide,sa facem ceva sa aflam de ce a ucis unicornul"... Ea dadu aprobator din cap insa in momentul cand ne-am intors privirea Porrin era dus... Acum stiam doua lucruri sigure: vom afla cu orice pret de ce a ucis unicornul si il voi face sa mearga din nou la Azkaban,nu il razbunasem destul pe Jake si nici pe Asla,Porrin mai avea o vreme indelungata de petrecut la Azkaban,puteam sa garantez eu asta!!!!! ![]() |
|||
06 Nov 2010, 21:17
|||
|
|||
Ignorand orice altceva, ca la un semnal, am inceput sa alerg dupa el.
" - Vino inapoi, miselule!" Daca nu as fi fost nervoasa, sigur m-ar fi amuzat fraza. Artemait ma depasi gratioasa. Bagheta mi se stinse. Nu am avut timp sa ma intreb ce se intampla. Ochii nu mi se adaptasera l intunericul brusc, totul parand mult mai negru decat in mod normal. Nici macar nu-mi puteam vedea mana. " - Lumos. Lumos! LUMOS!!!" Asta nu se mai intamplase pana acum. Niciodata. Cineva ma ipinse bland in fata. " - Rose?" Nu am aflat raspunsul. Persoana ma apuca de mana ranita si ma izbi puternic de ceva. Realizasem brusc ca facusem prea multa galagie. Si nu am mai stiut nimic. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
06 Nov 2010, 21:30
|||
|
|||
"Expelliarmus!"
Ok,de data aceasta tipam inspaimantata,nervoasa,pe cale sa il ucid pe Porrin. Acesta ii puse bagheta la gat ,dar spre norocul nostru am reusit sa o fac sa "zboare" inainte sa ii face ceva Emei. Acum eram putin speriata,dar eram atat de inversunata incat probabil ca ..as face ceva,orice. Jake nu ar fi mandru de mine daca fac ceva rau,dar totusi acum furia din mine puse stapanire pe mine. M-am indreptat catre acel nemernic si l-am strans de gat,atat de tare incat acesta se ineca in cateva secunde. "E bine sa suferi,ha?",il intrebam pe acela ,dar fara sa astept un raspuns fiindca nici macar nu putea vorbi... Ema se uita mirata la mine,dar eu inca imi tineam mainile infipte in gatul sau. "Nemernicule...Cum ai scapat din Azkban? Sigur vei ajunge acolo din nou,asta inainte sa mori,fiindca eu nu vreau sa-mi patez mainile cu tine si sunt sigura ca nici Ema,dar nu fi atat de sigur,nu te baza pe asta fiindca furia mea poate exploda oricand!!!!!" Apoi dupa ce am tras aer in piept am continuat: "Acum spune-ne ...Pentru cine ai ucis unicornul?Cine te-a pus sa faci asta?" Am inghitit in sec fiindca deja banuiam raspunsul... ![]() |
|||
06 Nov 2010, 21:36
|||
|
|||
Mi-am frecat capul si gatul. Porrin scoase un sunet jos din gat. Am incercat sa-i fac semn lui Rose sa lase bagheta mai jos, ca sa poata vorbi, dar m-am oprit cand el injura printre dinti.
" - Nu cred.. ca este... problema voastra..." Vocea sa maraita, de bas, se auzea cu greu. Nu ii era usor sa vorbeasca, dar nici ca mai imi pasa de asta. " - Ai face bine sa spui tot ce stii!" i-am spus, maraind la randul meu. Si ca sa pun accent pe cuvinte, mi-am indreptat bagheta spre pieptul lui. Am ridicat din spranceana. " - Ei?..." ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
06 Nov 2010, 21:47
|||
|
|||
Porrin incerca sa dea la o parte bagheta Emei,dar nu reusi fiindca de data aceasta amandou eram mult prea inversunate.
Porrin scoase alta bagheta ,si din nou am rostit la timp : "Expelliarmus" Apoi am rostit aproape tipand: "Ha,ce Devorator mai esti si tu daca habar nu ai ca nu te asculta doua baghete! Credeam ca esti mai destept si ca stii faptul ca bagheta te alege pe tine ,dar m-am inselat!" De data aceasta radeam malefic observandu-l pe Porrin cum se incrunta si era pe cale sa sopteasca un"Avera Kadevra",dar de data aceasta poate eram in stare sa ma apar. Cate sentimente se contraziceau intre ele in acest moment: ura pentru Porrin,iubire pentru Jake,multe altele... Dar acum... "Spune odata ,nemernicule! Cine te-a pus?"... Acesta nu raspunse si am tipat nervoasa: "Sectumsempra" ![]() |
|||
06 Nov 2010, 21:58
|||
|
|||
Am inchis ochii ca sa evit efectul vrajii. Nu imi doream sa stiu ce se petrece, dar nu puteam rezista impulsului.
Incruntandu-ma si gata sa atac in cel mai nebunesc mod de care ma credeam capabila. Chiar mai mult. Nu am rezistat si i-am smuls bagheta. " - Prior Incantato!" am soptit. Bagheta lui Porrin avea sa ne arate ultima vraja folosita si stiam ca asta trebuia sa fie o dovada de ier impotriva lui. Nu am recunoscut vraja, dar imi puteam da seama ca era provocatoarea aschiilor de metal din gatul unicornului. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
06 Nov 2010, 22:04
|||
|
|||
Eram foarte atenta la ceea ce facea Ema ,dar de asemenea acum priveam si cum se plangea Porrin si observam cum sangele ii tasnea pe afara. Pur si simplu acum tot ce e mai rau din mine iesea ,intr-un fel destul de agresiv.
Totusi,nu vroiam sa moara asa ,asa ca am facut o rotatie scurta de bagheta ,am oftat si am soptit plictisita: "Finite Incantarum"! Acesta isi reveni si dori sa se ridice ,dar i-am taiat-o din scurt: "Ne-ne,nici sa nu indraznesti!!! Stai pe loc! " Acesta se aseza usor in iarba acum umeda de sangele sau. Se stramba usor,dupa care am gandit dandu-mi ochii peste cap. Cand am observat ceea ce vedea Ema,adica siguranta ca el omorise unicornul am tipat nervoasa: "Asculta,spune acum pentru cine ai facut acest lucru!!!" Nu vroiam sa il ucid,nici nu aveam de gand sa fac acest lucru,dar vroiam sa aflu de ce si logic ![]() ![]() |
|||
06 Nov 2010, 22:09
|||
|
|||
Am tinut bagheta lui cu sila, acum ca stiam pentru ce era responsabil. Urmaream partial izbucnirea prietenei mele. Nici eu nu eram prea depare, dar parca nu ma puteam aduna.
" - Nu... va... intereseaza!!!" scuipa el ultimul cuvant. " - Sincer, nu esti in postura in care sa poti comenta. Poate ca nu am o relatie stralucita cu bagheta ta, dar cred ca o pot convinge" Tonul imi era foarte calm, fapt ce nu il intelegeam. Am indreptat si cealalta bagheta spre proprietarul ei. Nu aveam de gand sa o folosesc cu adevarat, dar nu imi displacea sa il constrang. " - Spune!" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
06 Nov 2010, 22:22
|||
|
|||
-Nu vreau!,rosti el ...
"Aaa,deci nu vrei? Bine,lasa ca vedem noi cum o sa vrei..." Ma gandeam sa incep cu ceva usor pentru el...Probabil ca voi face ceva sa il dezorientez...Da ,asta era! "Confundus!". Ema se uita mirata la mine,dupa care am inceput sa radem putin. Apoi ma gandeam ce sa mai testez pe el. Momentan vroiam doar sa il sperii putin.Apoi mi-a venit o idee. "Hm,ai vrea sa testez vraja "Nallaw" pe tine? Acesta se uita mirat la mine,dupa care spuse.. "Aa,mda ...Soimeanca,nu-i asa?" Vroiam sa spun ceva dar Ema i-o taiase din scurt: "Mda,suntem soimence si te oftici?" Deodata am inceput amandoua sa radem...Acesta facu o fata gen:"Si totusi nu pareti a fi ". Mda,incepeam sa ma satur. "Deci,spui sau nu?" -Nu... Ok,tu ai vrut-o: "Imperio" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|