Best Friend on DarkMark
|
28 Sep 2010, 21:38
|||
|
|||
Nu e treaba mea, dar si Matt imi e prieten pe DarkMark, ca toti voic eilalti, nu :-P ? Daca uitam sa mentionez asta, ma faceati toti ferfenita :-P
Ma rog, scuze daca s-a inteles gresit, sunt un as in exprimare ciudata ![]() |
|||
28 Sep 2010, 22:04
|||
|
|||
Thanks all
Sophie - Eu sunt nebuna nebunã mãi Mã bucur cã prietenia noastrã a evoluat aºa de mult, deºi parcã vorbim de vreo 4 luni , dar deh , prietenia n-are timp , aºa cum dragostea n-are vârstã Alice - Huhureaza noastra Chiar, când mai facem o conferinþã? Nu-i neapãrat sa fie si ºeful Kiddin'. Well, eºti o prietena bunã ºi nu pot uita nici eu discuþiile filozofice-tute, glumele noastre ºi nu numai. Luv ya. Isa - Fasola ªi cu plãcere...chiar ar trebui sã te ocupi de ficul ãla. Eºti o persoanã f. de treabã, amuzantã, perseverentã din câte am observat, care cade doar pentru a se ridica. Bell - Cred cã eºti prima prietenã pe care mi-am fãcut-o pe DM ºi cu care am scris la RPG. ªi sã-þi mai spun ºi celelalte calitãþi pe care orice om ar vrea sã le aibã? You're a good friend 2 ªi îþi place ºi þie Grey's Anatomy, yey. Din câte am citit pe forum, vrei sã te faci ortoped? (se include ºi Rose Evans , chiar dacã nu prea am vorbit cu ea...mi se pare de treabã. Altã fanã Grey's Anatomy ) Ronnie - My sister Ce s-ar face Helena fãrã tine? ![]() Mereu mi-ai fãcut o impresie bunã, îmi place stilul tãu (Spongebob si Guns'N'Roses 4ever! ) ºi mai ales, îþi ador pãrul roºcat ºi creþ. (Sounds stupid, right? ) Luv ya 2. Alice Swan - Revoltãtoarea mea Eºti o altã bunã prietenã pe care mi-am fãcut-o aici pe forum ºi vreau sã-þi mulþumesc cã m-ai suportat atunci când trãncãneam prea mult. ªi tu eºti o scumpã Bella Cullen - Despre tine nici numai spun N-ar fii forumul la fel fãrã tine, pentru cã: 1.mi-ar fii dor de avatarele si semnaturile cu leighton 2. mi-ar lipsi miile tale de mesaje pe care le postai/ºi încã le postezi, dar numai sunt mii Love you, because words are worthless. Matt - You rock. (Asta ca sã-þi dau un motiv sã te simþi mândru cã eºti pe lista mea ) Anyway...eºti simpatic cu toate glumele pe care le faci P.s mic: Inca preferi Burn? XD Dess - Cum sã uit de tine? Surioare de off-topic (parcã ![]() În primul rând, eºti una dintre scriitoarele mele preferate. Pur ºi simplu ficurile tale sunt superbe, iar la capitolul descriere/acþiune/horror esti de nota 10+. ªi mai ales, avem gusturi si preferinþe asemãnãtoare când vine vorba de muzicã ºi filme. Bree - Nici de tine n-am uitat...eºti o persoanã f. cumsecade, prietenoasã ºi mereu mi-a fãcut plãcere sã vorbesc cu tine. Yvy - Pentru mine rãmâi tot Yvonne, fata care ne-a surprins în mod plãcut, atunci când s-a întors pe forum. Eºti tare glumeaþã, cu un simþ al sarcasmului bine dezvoltat , sociabilã ºi mai ales îmi place cã asculþi metal. Admini (Raizen&Kennya&Lyra) - Poate ca nu prea am vorbit eu cu voi, ºi nici nu ºtiu ce impresie v-am dat , dar sunteþi bestiali. DarkMark e bestial. Aþi fãcut atâtea pentru forum iar noi vã mulþumim. Da, sunã banal, dar chiar sunteþi cei mai tari. Nu v-am trecut în ordinea preferinþelor, pentru cã n-am cum sã va trec pe toþi pe primul loc. ªi mai am prieteni cu care mã inþeleg bine; Kasumi , Aimi (vechea June..) , mai e Ginny Malfoy ºi mai sunt câþiva membri care nu prea intrã aºa des dar ma înþeleg bine cu ei. Phew , sper cã n-am uitat pe cineva, deºi e foarte probabil :-s. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
28 Sep 2010, 23:06
|||
|
|||
Waai....de ce sa nu spun si eu cate ceva?
Issie and Shery- Mentorele mele Voi imi dati cele mai tari sfaturi la grafice si nu doar. Si sunteti cele mai tari la glume gen gemenii Weasley ( ) PS: Pacat ca nu continuati Camellot. Muream de ras cand il citeam. Kasumi- Well, you're my BFF, toti colegii o stiu ( ) si merita tot DM sa o stie Tu imi dai cele mai bune sfaturi, ne ciondanim zilnic discutam despre orice si oricine, mai ales ca impreuna parem un fel de dublu-Einstein, parerea mea. Chiar daca tu esti Einsteinul mai mult ![]() Kennya- Zau, chiar imi face placere sa discut cu tine. Chiar daca eu nu prea stiu despre ce as putea discuta, caci uneori sunt(ceva mai mult) suparatoare. Dar tu nu o arati deloc si imi inspiri o gramada de incredere. You're the best ![]() Sophie- Verisoara! Well, doar pe DM, dar si noi vorbim cand apucam ![]() S: Tre sa merg sa mananc. A: Merci ca mi-ai amintit ce tre sa fac acu' (=)) ) Tu esti gluma, eu sunt...tuta Mi-a amortit mana chiar daca nu am scris destul. Daca imi mai amintesc pe cineva important notez. Dar in realitate ar fi de trecut tot forumul Nu am trecut in ordinea preferintelor, caci nu pot face asa ceva Sayonara! Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
29 Sep 2010, 09:01
|||
|
|||
Ma iubitii
Si eu pe voi Bella Cullen-Bells,colega mea care nu-l suporta pe profu de mate Forumul ar fi atat de empty fara tine P.S. Azi iar imi ceri tema la mate? Isabella Isildur-Ma bucur ca acum ne cunoastem mai bine Stim sa dam sãrci pe goagãl Si ca sa fiu patriotica: 8B Sophie-Surioara Trebuie sa te invat sa citesti statusurile pe Messenger Bell Evans-Colega cu care fac RPG Si inseamna destul de mult,ca eu scriu cel mult odata pe luna la RPG Esti foarte de treaba Helena D. Rose-Da,surioare de off-topic :>Si mersi pentru lista aceea big cu filme horror Sper sa mai vorbim in viitor Alice Morris-Inca imi amintesc conferinta aceea Cu discursul si toate hartoagele acelea pe care nu le gaseai ![]() Ma bucur ca ai venit si tu pe forum si sper ca in viitor sa ne cunoastem mai bine Sophia Mason-Sper sa intri si tu mai des Mi-e dor de tine si de ficurile tale Kennya si Raizen-Felicitari pentru ca ati facut un forum atat de perfect Mai sunt cativa Dar deja nu mai am timp sa-i enumar pe toti
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
29 Sep 2010, 09:07
|||
|
|||
Da , Desiree .
Astazi e a patra tema , deci trebuie sa iti livrez si taxa Si sincer . am ajuns sa tin foarte mult la tine Tuta - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Sep 2010, 11:08
|||
|
|||
Dess, si eu ma bucur.
Stin noi cum e cu goagalu' asta, dom'le. Cum sa nu fii tu patriotica atunci cand vorbesti despre mine? 8B rullz !! ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
30 Sep 2010, 10:24
|||
|
|||
Mai, prietenele mele Nici nu credeam ca va posta cineva aici Pana acum cred ca mi-am numarat toti prietenii de pe forum printre cei care ati postat, nu ? Adica, invers Toti care ati postat sunteti in lista mea de prieteni de pe forum Si nu, nu ma refer la lista de messenger Desi si in aia sunteti Prea multe emoticonuri ma trezesc si eu acum Si ca sa nu fac chiar OFF : Desiree Wrote:Sophie - Surioara Trebuie sa te invat sa citesti statusurile pe Messenger Ai uitat ca sutn surioara mai mica Si a sunat tare faza cu "Trebuie sa te invat sa citesti statusurile pe Messenger :>" Ma omorati voi, dar nu in bataie . In ... ras Asa, ma omorati in ras, am format o noua expresie Trebuie sa ii spun profei de romana Glumesc, glumesc, prefer sa tac ![]() nu scrieti replicile mele la ore |
|||
30 Sep 2010, 17:53
|||
|
|||
Best friends:
~Rosalie Andrews Draga mea prietena ~Crissy Tepes Cea mai de treaba persoana de pe acest forum {GLUMESC :]]} ~Amanda Wilde O fata super de treaba si... frumoasa ~Anshly Meester Prima mea colega ca ingrijitor pentru sala trofeelor ~Bella Cullen Eh, care a fost nice cu mine, fara sa imi ia din reputatie ~Luna Slytherin O Astropufa adevarata si foarte de treaba ~Crystal Shirley Foarte visatorare... o fata grozava Edit: scuze, Crystal ca am uitat sa te pun ![]() Hayley Megan Alden |
|||
05 Oct 2010, 08:43
|||
|
|||
oooooooo mersiiiiiii
![]() ![]() ![]() ![]() o sa fac si eu o lista dar dupa ce imi fac cativa prieteni T_ ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
07 Nov 2010, 14:44
|||
|
|||
Ok,am sa fac si eu lista cu prieteni,sa ma scuzati daca voi uita pe cineva X_X
Adminii: Cum sa nu-i iubesti? ![]() ![]() Pe Lyra nu o prea cunosc,dar sunt convinsa ca e de treaba Sa incep cu familia-mi =]]: ~Hayley Andrews~Var'mea de suflet ![]() ![]() ~Kate Andrews~Sor'mea ![]() ~Ashlyn Meester~ Colegutza mea,ma rog aici vara'mea> ![]() ~Crystal Shirley~Care mi'a devenit verisoara ![]() ~Yuky Saiori~ Sys a mea ![]() Acum Cercetasii: ~Eveline Alease~ Am facut rpg-uri cu ea... Beata mea ![]() ~Desiree Rose~ Nu prea am facut rp-uri cu ea,dar stiu ca e de treaba. ~Helena Rose~ Ehh, cea cu care pot discuta despre Grey's Anatomy ![]() ~Bell Evans~ Bellyshoru>;d< Astropufi: ~Jessica F.Jersey~ O buna prietena ![]() ~Luna Slyterin~Ehe,numai cu ea puteai merge la mormantul lui Tom ![]() ~Slin Enchanting~ Un bun prieten,si eu mereu ii zic Slin [-( Nu Oliver.. ![]() ~Jade Crawford~ Am facut rp-uri cu ea si mi se pare de treaba. ~Alice Morris~ Sefa de casa de la Astro,foarte de treaba. Viperini: ~Alice Swan~ Buna prietena.. ![]() ~Veronica Rose~O viperina super tare:> ~Victoria M.Salverin~ Ooo,da ..Partea Vipe a lui Ash ![]() OdS: ~Kasumi Mikoto~ Ehe, soimeanca noastra>;d< ~Ema Snow~Rpg-urile noastre ![]() ![]() ~Samantha Hawkins~ Nu prea am vorbiy cu ea,dar e activa:> Adulti: ~Bella Cullen~Ei bine,e amuzanta,e o buna prietena!> ![]() ![]() ![]() ~Isa Isildur~ Buna ascultatoare si sfatuitoare. E atat de amuzanta ![]() And all the family Isidur:> ^ si acum vreau sa imi cer din nou iertare daca am uitat pe cineva ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|