Inainte
|
07 Nov 2010, 19:15
|||
|
|||
Am chicotit. Nu-mi venea sa cred cat de rautacioasa puteam sa fiu. Simteam ca nu mai am limite. Eram un Ochi-de-Soim tare rau.
Inca nu-mi pasa cum ma simteam, desi stiam ca dupa ce va trece noaptea lunga, remuscarile ma vor pandi ca niste lupi. Bufnita mea credincioasa mi se aseza pe umar si ma gadila cu ciocul pe obraz, parca intrebandu-ma daca sunt ok. " - Da, Art... " Apoi am mimat ca-mi dau o palma peste frunte si am chicotit. " - Vai mie! Rose! Am uitat de popcorn!" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
07 Nov 2010, 19:23
|||
|
|||
Mda,Emm avea dreptate asa ca am soptit:
"Ehh,asta se rezolva imediat." Am pufnit usor si cu o vraja non-verbala am facut sa apara doua pungi de popcorn si doua pahare de suc de dovleac in fata noastra. "Parerea mea este sa ne asezam putin,asta va mai dura ce zici?" Ema pufni si ea si ne-am asezat in iarba,iar Sabri mi se aseza pe umar dupa ce i-am dat un popcorn. Am mangaiat-o putin pe cap,apoi am spus: "Deci,actiune!",iar uriasul dadu din mana lui gigantica in care se afla Porrin,iar acesta striga din nou dupa ajutor. Mi-am dat ochii peste cap cand l-am auzit si am spus: "Hai,Porrin si ei mai au nevoie de putina distractie! Daca tot nu ne-ai lasat pe noi in pace lasa-l pe saracul urias sa se distreze ca noi cand te-am vazut pe tine ne-a cam pierit cheful..." ![]() |
|||
07 Nov 2010, 19:30
|||
|
|||
Am ras auzind-o pe Rose. Asta era ceva.
Mancand popcorn ca si cum as fi urmarit cel mai captivant film, urmaream rotatia nedefinita, dar gratioasa a mainilor lui Porrin prin aer. Era ca si cum un copil se juca cu o papusa. Pentru o clipa, mi l-am imaginat pe Porrin cu zurlufi aurii si cu o rochie roz. Am strambat din nas si m-am uitat in spate, alungand imaginea din minte. " - Ar trebui... Ar trebui sa facem ceva..." U trosnet asurzitor razbatu pana la noi. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
07 Nov 2010, 19:37
|||
|
|||
Uriasul il tranti pe Porrin dupa care se indeparta de noi. Mda,se pare ca distractie se incheiase...
Iar ceilalti doi Devoratori plecara si ei de aici... Am ramas doar noi si Porrin din nou... De fapt,poate nu se terminase toata distractia. Porrin cazuse fix la picioarele mele. Probabil ca imi facea o oarecare placere sa il vad asa,eu nu sunt razbunatoare ,nu imi place sa fac altora rau. Dar tot gandindu-ma si gandindu-ma la ultimele clipe ale lui Jake si ale Aslei suferind din cauza acestui netrebnic probabil ca eram in stare de orice. Observam ca Porrin ramasese putin imobilizat fiindca nu il vedeam sa se miste... "Da,te ascult,de ce te-ai asezat in fata mea? Vrei sa te crut?",l-am intrebat eu pe Porrin cu un zambet sadic pe chip. ![]() |
|||
07 Nov 2010, 19:46
|||
|
|||
Am prins-o de umar si am strans-o usor. Apoi m-am aplecat spre el
Am inchis ochii. Teroarea imi intra pe sub piele. " - Cred... Cred ca si tu esti om...", i-am spus, "indiferent de tot ce ai facut" 'Nu are rost!' mi-am spus. Nu exista, daca stateam sa caut bine, nicio urma de venin in mine. M-am ridicat sovaielnic. Artemait isi lua zborul, imprastiind cu aripile raceala noptii. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
07 Nov 2010, 19:54
|||
|
|||
"Porrin,spune-ne exact cum s-a intamplat si lasa-ne in pace,chiar nu vrem sa te ranim!"
El incepu sa rada intr-un fel ciudat,se ridica rapid in picioare si spuse: "Ha,voi pe mine?" Si intr-o fractiune de secunda lua bagheta Emei si dorea sa ne ameninte,dar am rostit rapid un sec: "Expelliarmus" Cand bagheta zbura departe de el am fugit in cateva secunde sa iau bagheta si sa i-o inapoiez Emei: "Poftim!" Imi multumi cu o voce blanda,dupa care ne-am gandit ce sa facem cu Porrin. Acum doream sa il enervez: "Parca ziceai ca ma cunosti destul de bine...Dar nu cred ca ma cunosti indeajuns incat sa stii ca ma pot transforma intr-o fiara cand vine vorba de familie,prieteni...Persoane apropiate". "Sectumsempra!!!!!!!!!" ![]() |
|||
07 Nov 2010, 20:00
|||
|
|||
Sunetul scarbos, insotit de gafaitul barbatului, ma facu sa-mi intorc privirea. Inca nu puteam sa cred ca tocmai reusise sa-mi ia bagheta.
Cand sunetul inceta, am incercat sa-i prind mainile, ca sa nu se mai intample ceva. " - Incarcerous!" Franghiile aparute isi facura datoria, in timp ce Porrin urla la noi. " - M-am saturat pana in strafunduri de voi! Snow! Dezleaga-ma chiar acum! Nu esti mai buna decat Dawn! Ea ar fi terminat totul." Numele surorii mele suna cu ecou in urechi. " - Niciodata, dar niciodata sa nu-i mai pronunti numele! Nu-l mai murdari!" Clocoteam, dar vocea imi era calma. Doar pumnii mi se strangeau necontrolat. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
07 Nov 2010, 20:14
|||
|
|||
"Ema,te rog,nu-l lasa sa te intimideze!"
Porrin mi-o facuse astazi pentru a doua oara cam acelasi lucru cu urmatoarele cuvinte: "Si tu...Tu ,cea care nu esti in stare sa ai grija de surioara ta Kate? Cand a avut acel "micut" accident...Cum te-ai simtit?" Am inghetat,deci pur si simplu am inghetat,nu mai stiam ce sa ii zic. Acel accident era provocat de acet nemernic?Deci acum chiar ca eram in stare sa fac orice pentru a-l distruge,eram in stare sa arunc asupra lui "Avera Kadevra",insa nu am mai putut nici atat. Am cazut in genunchi incepand sa plang,era prea mult pentru mine ,mult prea mult,Jake,Asla,ceea ce se intamplase cu sora mea. Am cazut la pamant cu o furie in mine,am strans in pumni pamantul tare din Padure,facandu-l cenusa intr-o secunda... ![]() |
|||
07 Nov 2010, 20:21
|||
|
|||
Am strans-o de umeri si i-am zambit bland.
" - Ha! Ha ha ha!" Rasul puternic si masculin m-a facut sa tresar. " - Voi... Sunteti atat de induiosatoare! Ha ha ha!" " - Si tu..." i-am raspuns cu voce rece. " Sa te lasi prins de niste copii..." Am accentuat ultimul cuvant, fara sa realizez ca il va scoate din sarite. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
07 Nov 2010, 20:25
|||
|
|||
"Mai taci!!!",tipa el cu toata puterea lui,care sa recunoastem nu parea atat de ...multa.
"Taci tu!",i-am spus eu lui. Bun,acum parca eram niste copii,iar acest lucru imi displacea,nu doream sa il las sa creada ca isi poate permite sa ne adreseze vre-un cuvant asa ca am continuat cu sarcasm: "Si stii ceva,incearca sa nu mai zici nimic,fiindca vocea ta stupida ma oboseste foarte,dar foarte tare!" Am mimat un cascat,dupa care ma gandeam ce ar zice Jake daca m-ar vedea asa,probabil ca nu s-ar supara,fiindca pana la urma il razbunam intr-o forma deloc periculoasa...Momentan. "Emm,ce ne facem noi cu stupizenia din fata noastra?" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|