At the moment
|
07 Nov 2010, 20:28
|||
|
|||
Mood: Bored.
Status: atat de plictisita!!! Locaþie: [b]in fata calculatorului, Mãnânc: nimic. Beau: lipton, Sunt îmbracat în: pijamale. Ascult: RBD-Que hay detras? Privesc: semnatura minunata a lui Bell ![]() Status mess: Vb p mess cu: Luna. Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype:- Citesc: ce scriu... Mã gândesc la ![]() Dating: - Doresc: sa imi treaca starea asta de plictiseala. Iubesc pe: - Nervos pe: mam'mea Urãsc pe: - Îmi lipseºte:varaaaaa Abia aºtept sã: vina Craciunul[/b]:fredgeorge: ![]() |
|||
07 Nov 2010, 21:18
|||
|
|||
Mood: bored X_x
Status : (:|. Locaþie : pe scaun..la pc..acasa Mãnânc: ciuperci umplute Beau: fanta Sunt îmbracat în: pantaloni de pijama si tricou ![]() Ascult: Evanescence - Sweet Sacrifice Privesc: cerculetele roz de pe spatele telefonului meu roz Status mess: "You're just somewhere that i've been and i won't go back again" :>. Vb p mess cu: elli meu Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Bravo Girl ![]() ![]() Mã gândesc la: Craciuun 8-> Dating: [-x Doresc: sa vina odata vacanta Iubesc pe: elli =) Nervos pe: alexandraaa ![]() Urãsc pe: alexandraaa Îmi lipseºte: porcusorul meu de guineea ![]() ![]() Abia aºtept sã: ma fac suvite roz \m/. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
07 Nov 2010, 22:11
|||
|
|||
Mood: In love .
Status : Broken . Locaþie : In lumea mea . Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: blugi si un tricou alb . Ascult: I was wrong . Privesc: monitorul Status mess: - Vb p mess cu: el. Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: "Cosmar de inchiriat" Mã gândesc la: el. Dating: - Doresc: sa fie totul ca inainte . Iubesc pe: el. Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: vara . Abia aºtept sã: il vad . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
07 Nov 2010, 22:43
|||
|
|||
Mood: Fucked up.
Status: So fuckin' what? Locaþie: in my room. Mãnânc: cereale cu lapte. Beau: lapte?! Sunt îmbracat în: pijamale (adica panataloni scurti si tricou ) Ascult: Resident Evil: After Life soundtrack xD Privesc: caietul de engleza. Status mess: on. Vb p mess cu: nimeni, n-am chef de vorbit. Vorbesc pe Skype cu: shit, n-am skype Status Skype: - Citesc: CAIETUL DE ENGLEZA!! Mã gândesc la: ziua de maine. Dating: nobody. Doresc: multe.. Iubesc pe: mine, mai ales. Nervos pe: you really don't wanna ask. Urãsc pe: eh.. Îmi lipseºte: vacanta. Abia aºtept sã: vina vacanta de iarna. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
07 Nov 2010, 22:47
|||
|
|||
Mood: Sleepy.
Status: (:|. Locaþie: pe scaunul rupt care se roteºte fãrã voia mea. (metaforic vorbind) Mãnânc:conuleþe cu rahat de piersici. Beau:+ Sunt îmbracat în: pijamalele portocalii cu albinuþe. Ascult: Jenson - I miss zou Privesc: ce am scris înainte. Status mess: stau în pat ºi visey la...nori de ciocolatã! Vb p mess cu:andra,horia,ionut,radu. Vorbesc pe Skype cu: + Status Skype: - Citesc: ce zice ionuþ. Mã gândesc la:el. Dating:- Doresc:sã nu fie mâine luni.! Iubesc pe:elll Nervos pe:mama care þipã. Urãsc pe:- Îmi lipseºte: varã. Abia aºtept sã:mã culccccc. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
07 Nov 2010, 22:58
|||
|
|||
Mood: Somnoroasa!
Status: :|. Locaþie ![]() Mãnânc:budinca. Beau:apa minerala. Sunt îmbracat în: pijamalele muoov ![]() Ascult: RBD-Ser o Parecer Privesc: ceea ce scriu. Status mess: DNd. Vb p mess cu:Isa si Ev. Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc ![]() ![]() Mã gândesc la:mai nimic... Dating:- Doresc:idem Jess=]] Iubesc pe: ![]() Nervos pe:mami again ( de nu m-a stresat astazi nu m-a mai stresat never). Urãsc pe:- Îmi lipseºte: vacanta.. Abia aºtept sã ![]() ![]() |
|||
07 Nov 2010, 23:51
|||
|
|||
Mood: plictisitaa :-s
Status: ![]() Locaþie: la pc Mãnânc: kinder pingui Beau:apa plataa Sunt îmbracat în: pantaloni de pijamaa si tricoou Ascult: Take That - Rule the world Privesc: ce a scris Rose Status mess: - Vb p mess cu: Rose si Elli ![]() Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: ce scriu ![]() Mã gândesc la: nota de la istorie :-ss. Dating:- Doresc: sa nu ma asculte maine la spaniola :-l. Iubesc pe: nu se spune :>. Nervos pe: mamaaa ( ma pune sa inchid calculatoru ![]() Urãsc pe: hmm..nimeni..momentan ![]() Îmi lipseºte: vechiul meu samsung j700 8-> Abia aºtept sã: sa ma puun in pat si sa doorm > ![]() ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
08 Nov 2010, 08:40
|||
|
|||
Mood: Somnoroasa .
Status: Broken . Locaþie: pe scaun . Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: pantaloni de pijama si un tricou Ascult: - Privesc: monitorul . Status mess: - Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: " Cosmar de inchiriat " Mã gândesc la: el. Dating:- Doresc: sa vina vara . Iubesc pe: el Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: el. Abia aºtept sã: treaca si saptamana asta . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Nov 2010, 11:02
|||
|
|||
Mood: Somnoroasa
Status: . Locaþie: pe scaun. Mãnânc: pizza Beau: nestea cu portocale Sunt îmbracat în: pijamale Ascult: Flyleaf - Again Privesc: felia de pizza Status mess: DND Vb p mess cu: Adee` Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: de pe Dark Mark Mã gândesc la: eh... cineva ; ![]() Dating:- Doresc: sa nu merg la scoala Iubesc pe: Nervos pe: idioata aia de la 6B cu o claie de par in cap Urãsc pe: idioata cu claia de par in cap Îmi lipseºte: ehhh... Abia aºtept sã: o vad pe Adee la scoala |
|||
08 Nov 2010, 11:20
|||
|
|||
Mood: plictisita
Status: - Locaþie: ora de info Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: blugi si o bluza Ascult: - Privesc: computerul ![]() Status mess: - Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: ce a scris Jade ![]() Mã gândesc la: eh... Dating:- Doresc: - Iubesc pe: - Nervos pe: ![]() Urãsc pe: - Îmi lipseºte: Abia aºtept sa ajung acasa. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,311 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |