At the moment
|
08 Nov 2010, 11:27
|||
|
|||
Mood: Ruptã. Status: Shut up. Locaþie: Pe pat. Mãnânc: Nimic. (o sã dau tot înapoi). Beau: Nimic. Sunt îmbracat în: Pantaloni de trening negri si tricou gri. Ascult: Nimic. Privesc: Nimic. Status mess: Fucking idiot! Vorbesc pe mess cu: Bells. [] Vorbesc pe Skype cu: --- Status Skype: --- Citesc: Academia Vampirilor II. Mã gândesc la: Nimiiiic. Dating: --- Doresc: Sa fie aici.. [still..] Iubesc pe: Dragos. Nervos pe: Nothing. Urãsc pe: Something. Îmi lipseºte: Nothing. Abia aºtept sã: Îmi revin. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
08 Nov 2010, 15:44
|||
|
|||
Mood: Happy
![]() Status: ![]() Locaþie: pe scaun. Mãnânc: tort de biscuiti ![]() Beau: fantaa ![]() Sunt îmbracat în: pantaloni rosi si un tricou roz Ascult: Les Elephants Bizarres - Hello says the devil Privesc: Marina ![]() Status mess: .... Vb p mess cu: Elli si Adinaa ![]() Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: versurile de la Nickelback - Figured you out 8-> Mã gândesc la: faptul ca avem ora de 45 de minutee ![]() Dating: - Doresc: ca maine cand ma trezesc sa aflu ca scoala a luat fooc Iubesc pe: ![]() Nervos pe: hmm...momentan nimeni ![]() Urãsc pe: ![]() Îmi lipseºte: sa ma duc la colindat ![]() Abia aºtept sã: inceapa Rosalinda :> ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
08 Nov 2010, 16:59
|||
|
|||
Mood: Happy/Bored/Confused.
Status: So fuckin' what? Locaþie: Pe Venus. O.o Mãnânc: Pufuleti Gusto. Beau: Nimic. Sunt îmbracat în: hai bine ca insir...blugi negri, tricou rosu si un hanorac verde inchis xD Ascult: Flyleaf - Again. Privesc: telefonul fix Status mess: Do not disturb. Vorbesc pe mess cu: nobody. Vorbesc pe Skype cu: -- Status Skype: -- Citesc: Bioplanet. Mã gândesc la: prima ora de la C.D.I. =]] Dating: Bugs Bunny. Doresc: sa scap de ascultatul la fizica si muuulte alte chestii. Iubesc pe: ..pe toata lumea, poftim! Nervos pe: Well, eu mai mereu sunt nervoasa. Urãsc pe: HUOOO! JOS CU DIRIGINTA! Îmi lipseºte: vacanta..:-< Abia aºtept sã: sa se incarce naibii episoadele alea. =]] ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
08 Nov 2010, 19:56
|||
|
|||
Mood: Happy
Status: Broken . Locaþie: pe scaun . Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: blugi si un tricou Ascult: - Privesc: monitorul . Status mess: - Vb p mess cu: o prietena Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: " Cosmar de inchiriat " Mã gândesc la: el. Dating:- Doresc: sa vina vara . Iubesc pe: el Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: el. Abia aºtept sã: treaca si saptamana asta . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Nov 2010, 11:50
|||
|
|||
Mood: Somnoroasa.
Status: - Locaþie: in my room. Mãnânc: o bomboana. Beau: apa. Sunt îmbracat în: un tricou verde si niste pantaloni mov. Ascult: La hija del mariachi-"Por tu maldito amor" Privesc: Signature ![]() ![]() Status mess: --- Vb p mess cu:Ale . Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: ce scriu.. Mã gândesc la: ![]() Dating:- Doresc: sa vina vacanta!!! Iubesc pe:- Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: - Abia aºtept sã:.... ![]() |
|||
14 Nov 2010, 12:02
|||
|
|||
Mood: Lost and insecure .
Status: Broken . Locaþie: pe scaun . Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: pijamale . Ascult: "Amen Omen" Privesc: monitorul . Status mess: - Vb p mess cu: o prietena Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: " Cosmar de inchiriat " Mã gândesc la: el. Dating: with everyone . Doresc: sa fie totul ca inainte . Iubesc pe: el Nervos pe: - Urãsc pe: mine . Îmi lipseºte: el. Abia aºtept sã: implinesc 15 ani . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Nov 2010, 21:07
|||
|
|||
Mood: Happy Day
Status: No Fear, No Doubt Locaþie: pe scaun Mãnânc: covrigei Beau: fanta Sunt îmbracat în: pantaloni roz, un top galben si o bluza de trening alba. Ascult: Taylor Swift - You Belong With Me Privesc: monitorul Status mess: No Fear, No Doubt Vb p mess cu: Adee Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: O Mie si una de Nopti Mã gândesc la: ziua de azi... Dating: Adee azi al Mc Doresc: Sa fie din nou al meu Iubesc pe: el Nervos pe: Maxi Taxi [poveste lunga] Urãsc pe: Stroiu Îmi lipseºte: el. Abia aºtept sã: il vad maine la scoala ![]() |
|||
15 Nov 2010, 18:53
|||
|
|||
Mood: In love. Status: "To love someone is to see a miracle invisible to others." Locaþie: În camera mea. Mãnânc: Nimic deocamdatã. Beau: Coke. Sunt îmbracat în: Blugi ºi bluzã albã. Ascult: "Everything" by Michael Buble. Privesc: Some photos. Status mess: Sarina: Eºti vie ? Eu: ... Fac struguri ! Vorbesc pe mess cu: Nimeni deocamdatã. ; ![]() Vorbesc pe Skype cu: --- Status Skype: --- Citesc: Academia Vampirilor II. Mã gândesc la: Ceva. ; ![]() Dating: --- Doresc: Sã fie aici.. [still] Iubesc pe: Dragoº. Nervos pe: Nothing. [Adiii. Mhh, kiddin'. ![]() Urãsc pe: Someone. Îmi lipseºte: Nothing. Abia aºtept sã: Vinã ziua de sâmbãtã. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
15 Nov 2010, 19:03
|||
|
|||
Mood: not in the mood
Status : Be the change you wish to see in the world Locaþie :acasa Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: blugi, si bluza de pijama Ascult: Slipknot Privesc: versurile melodiei Status mess: Who I am? Just me... Vb p mess cu: nimeni Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: nimice deocamdata :- ?? Mã gândesc la: versurile melodiei si la un fic Dating: nobody Doresc: sa nu am teme pentru maine Iubesc pe: multe persoane Nervos pe: nimeni acum... Urãsc pe: nimeni Îmi lipseºte: vacanta si S. Abia aºtept sã:fie iar vacanta ![]() |
|||
15 Nov 2010, 19:42
|||
|
|||
Mood: In Love
Status: Dragostea asta... Locaþie: pe scaun. Mãnânc: portocale Beau: - Sunt îmbracat în: blugi negri si un tricou mov Ascult: Nini - No Te Importa Privesc: monitorul Status mess: No te importa que me muoero de dolor Vb p mess cu: Adee Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: comentariile de pe Hi5 Mã gândesc la: el. Dating: ... Doresc: sa nu mai fie asa indiferent Iubesc pe: el. Nervos pe: nota de la fizica Urãsc pe: profa de franceza ![]() Îmi lipseºte: el. Abia aºtept sã: vina Craciunul |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,302 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |