Oare chiar e adevarat..?
03 Oct 2010, 10:03
Ronnie intra ca o furtuna in camera. 'Trebuie sa ma ascund' isi soptea ea in continu in gand.
"- Cine esti?" o intreba o fata care era deja in camera.
"- Veronica Camille Marybeth Rose" raspunse Ronnie foarte mandra
Cealalta fata o privea insitent. 'Probabil ca iar este din cauza hainelor' se gandi viperina amintindu-si ca purta un tricou rupt si labartat cu o trupa rock, blugi sfasiati si o pereche de cizme army. 'Ar trebui sa incep sa port haine normale' reflecta Ronnie, dar apoi realiza ca si fata cealata era imbracat cam in acelasi stil.
"- Ce vezi in oglinda" o intreba Ronnie pe un ton impertinent

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03 Oct 2010, 12:01
Era anul al treilea la Hogwarts pentru mine..
Doream sa revad iar portretul bunicului care se fala in camera Oglinzi lui Erised..
Am alergat pe culoar exact ca o hiena care alerga spre un punct fix...am ajuns in fata usi care se inchise chiar in fata mea...
Am deschis usa usor privind in interiorul camerei..erau doua fete ...care aveau o discutie despre Oglinda...
Am pasit in interiorul camerei...foarte vesel...
-Multa lume ... vine aici nu?...le-am spus fetelor...iar apoi le-am evitat privirile..
Am aruncat iar o privire catre tabloul bunicului...
-Cred ca isi vede o dorinta apriga ...am soptit usor...catre Ronnie...

Alone in Dark

Versurile Mele
Find all posts by this user
03 Oct 2010, 12:44
Alice plecase din camera de zi a Viperinilor.Avea chef sa exploreze,cu toate ca era noapte si incalca una dintre reguli.A ajuns pe un coridor foarte intunecat.
-Si cum ar trebui eu sa vad acum?intreba ea furioasa.
Prin bezna aceea observa totusi o usa.,,Hai sa intru" se gandea ea.Inauntru nu se afla nimic,inafara de o oglinda.Oglinda era lunga pana in tavan,cu rama aurie,sprijinita pe 2 picioare terminate cu gheare.Avea o inscriptie in partea de sus:Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on woshi.
-Wow!facu Alice apropiindu-se.
Se uita in oglinda.Casca gura la vederea reflectiei.Era ea,insa era imbracata in pantaloni de piele,avea un tricou negru pe care scria ,,Guns N' Roses" si o chitara ritmica in mana,si se afla pe scena.
-Oare chiar e adevarat..?zise ea abia soptit.
Chiar atunci fu intrerupta de un zgomot ce venea dinspre usa.Cineva vroia sa intre in incapere.

So what if you can see the darkest side of me?
No one will ever change this animal I have become!

[Image: 20900313.jpg]
09 Nov 2010, 21:13
Ma uitasem iar in oglinda,pentru ca de fiecare data cand ma priveam,aveam ciudata senzatie ca pot face absolut orice.
-As sta aici toata ziua!spusesem cu o voce tremuranda.
Dupa cateva momente in care toti trei ne priveam in ciudata oglinda minunandu-ne,i-am intrebat:
-Voi ce vedeti cand va uitati in oglinda?

So what if you can see the darkest side of me?
No one will ever change this animal I have become!

[Image: 20900313.jpg]

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Oare a fost real? Anaella L. Hathway 2 1,064 19 Mar 2010, 23:06
Last Post: Anaella L. Hathway