~ Wingardium Leviosa ~
|
09 Nov 2010, 13:07
|||
|
|||
Dupa ce scotocise prin geanta , cautand tema pe care nu isi putea aminti unde a puso , Luna reusi sa prinda pergamentul .
Asa ca il dadu profesoarei , fara sa il mai citeasca inca o data . Scrisese : WINGRADIUM LEVIOSA Aceasta vraja face obiectele sa leviteze , adica sa pluteasca . O alta denumire a acestei vraji este Hocus Pocus . Numele acestei vraji se presupune ca vine de la cunvantul englez ,,fly" care inseamna ,,a zbura" , cuvantul ,,arduus" din latina care inseamna innalt si cuvantul in latina ,,levis" , care inseamna lumina . Vraja poate fi facuta de un singur vrajitor , sau in grup . In cea de a doua situatie vraja are putere mai mare , putand fi mutate obiecte mult mai mari sau / si mai grele . OOC : scuze daca a mai scris cineva ce am mai scris si eu , dar nu am citit si scuze pentru intarziere ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
09 Nov 2010, 13:50
|||
|
|||
" - Felicitari , Luna .Ma bucur ca totusi ti'ai facut tema . 10 puncte pentru Astropufi . "
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Nov 2010, 22:02
|||
|
|||
In primul rand vreau sa imi cer scuze pentru dublu post .
In al doilea rand , tin sa precizez ca inchid acest topic definitiv . Topic closed.
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|