Hermione Granger
|
03 Oct 2007, 19:01
|||
|
|||
Pai..Hermione Anne Granger este magmetamorf,ca si mama ei.Ambii parinti sunt cu sange-pur,dar nu ii place sa se laude cu asta.Mama ei este Auror si tatal ei este fost profesor de Aparare contra magiei negre chiar la Hogwarts,unde Hermione si invata
![]() Tocmai a absolvit cu brio cursul de Aparitie si ii tachineaza pe prietenii ei Aparand din senin la cele mai nepotrivite momente ![]() Cand s-a nascut,avea parul blond dar la scurt timp a descoperit ca si-o poate schimba,ca si mama ei.Nu are o culoare a parului sau ochilor mai mult de o zi ![]() Patronusul ei este o pisica argintie.Are ca animal o pisica neagra dar nu se teme de superstitiile legate de acestea ![]() ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
25 Jul 2008, 17:00
|||
|
|||
*Ma pregatesc de o bataie serioasa de la Julia sau de la Ginny P. pentru dublu post *
Voiam doar sa fac o miica lamurire pentru cei mai noi pe aici.Personajul meu nu e Hermione Granger,personajul din cartile lui J.K.Rowling.Personajul meu doar are numele ei,dar nu si povestea,familia etc.Regulamentul permite acest lucru. Planuisem la un moment dat sa imi schimb numele dar ar afecta multe din posturile mele si ale altora. Mulmumesc pentru intelegere ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
25 Jul 2008, 20:28
|||
|
|||
Hermione,pot fi verisoara ta?Mi-ar placea mult
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
31 Jul 2008, 22:59
|||
|
|||
bunvenit
speri sa te distrezi cu noi ............. |
|||
07 Sep 2008, 22:45
|||
|
|||
”Hermione,nu!Nu trebuie sa faci asta!”
Au fost ultimele cuvinte pe care le-a auzit inainte sa plece in fuga de la castel pentru a-i ajuta pe restul membrilor AD in lupta cu dementorii ce atacasera satul Hogsmade. Isi amintea cum se ascunsese in spatele unei cafenele,respirand greu,cu inima batandu-i intr-un ritm ingrijorator,cu mana inclestata strans pe bagheta. Simtea cum un devorator al mortii se indrepta spre ea,incet dar sigur.Figura intunecata isi ridica propria bagheta,atintind-o spre fata ce tremura incontrolabil. ”Expecto patronum!Expecto-Ex-..” Devoratorul nu se clinti,in schimb isi ridica gluga ce ii acoperea chipul.Hermione nu il mai vazuse niciodata,dar privirea aceea glaciara i se parea familiara.Fara sa o planuiasca,fara sa isi dea seama nici ea,fugi brusc in partea opusa si indrepta bagheta catre devorator. ”Expeliarmus!”striga ea,iar bagheta necunoscutului zbura cat colo.Scapase.Avea sa dispara,avea timp cat devoratorul mortii isi cauta bagheta.Inchise ochii. Sentimentul rece de frica ii parasi brusc corpul,fiind inlocuit de o durere ascutita in piept. Deschise ochii si vazu cum,intr-o fractiune de secunda,devoratorul lua mana de pe cutitul infipt in pieptul fetei si zambi malitios.Apoi..disparu. Intotdeauna isi imaginase ca avea sa moara eroic,ca victima unui blestem mortal,salvandu-si prietenii.In schimb,se lipi cu spatele de peretele cafenelei si se prabusi,fiind ucisa incet de un nenorocit de cutit. Doar cateva clipe mai tarziu au gasit-o.Devoratorii fusesera invinsi si Hermione zambi la auzul acestei stiri,apoi inchise ochii.Ron ingenunche langa ea si o stranse la piept cu toata forta.Ea putea simti cum lacrimi ii siroiau pe obraji,prelingandu-se in parul ei moale. ”Ce pot..ce pot sa..”murmura baiatul,apucandu-i mana rece in a lui. ”Shh..nu mai poti sa faci nimic acum.Doar..stai aici pana la sfarsit.” Si acolo a stat,plangand impreuna cu ea,pana cand si-a dat ultima suflare. ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
08 Sep 2008, 12:11
|||
|
|||
![]() De ce pleci? Ma rog Acum... toata lumea care era mai demult pe forum, pleaca ma rog.... Imi pare rau... yee.. pot sa-l iau pe Ron \ ![]() Glumeam.. sincer imi pare rau ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un nou Crecetas! Hermione Granger | Hermione Granger | 11 | 3,115 |
17 Aug 2011, 09:25 Last Post: Jennifer L. Campbell |
|
Roxanne Granger | Roxanne Granger | 17 | 4,021 |
11 Jul 2010, 23:35 Last Post: RaganBoy Misto |
|
Annie Granger | Annie Granger | 10 | 2,653 |