Thread Closed 
Inainte
09 Nov 2010, 12:50
-Buna , ii raspunse Luna , dar nu cu prea mare atentie .
Atunci ea se gandea la Porrin , indoindu-se ca el intradevar ar fi facut ceea ce sustinea . Cel putin nu ar fi facut-o de buna voie , nu-i asa ?
Dar unii dupa ce au scapat din Azkaban isi pierd mintile , era posibil ca acesta sa fie una dintre cauze ... dar cauzele nu mai contau , astea ii interesau pe cei de la minister . Consecintele insa da .
O auzi pe Ema intreband-o ceva pe Rose , insa nu auzi ce , doar analiza trasaturile lui Porrin , gandindu-se ca nu mai putea fi mult pana cand acesta isi va pierde rabdarea si va ataca .
Insa avea vreo sansa impotriva celor trei fete ? se intreba Luna , desi stia de la inceput raspunsul . Sigur ! zise ea , insa nu isi pierdu speranta .

[Image: 2py4a6u.jpg]

Nu faceti power-play cu personajul meu
Find all posts by this user
09 Nov 2010, 16:30
Incercasem sa imi revin putin si am observat ca mai era cineva langa noi. Imediat mi-am dat seama ca este o persoana pe care o cunosteam,o prietena. Am privit mai cu atentie si mi-am dat seama ca e Luna.
Am spus cu o voce blanda:
"Buna,Luna!"
Apoi am sesizat ca Ema tocmai imi pusese o intrebare. Am deschis gura si de data aceasta cu o voce cam obosita i-am raspuns:
"Da,destul de...."
Dar nu apucasem sa zic ceva caci Porrin dorea sa ma vrajeasca cu ceva,cel mai mult dorea in viata sa ma ucida pe mine si eram constienta de acest lucru,insa am dorit sa ma lupt in continuare,nu aveam sa ma las asa usor in fata lui si am tipat:
"Sectumsempra"
Eram sigura ca de cate ori rosteam aceasta vraja asupra lui se simtea din ce in ce mai rau,iar partea mai rea din mine ...continua...

[Image: giphy.gif]
09 Nov 2010, 23:23
" - Nu!"
Strigatul pe care nu l-am putut tine m-a paralizat. M-am uitat scuzator la cele doua.
Dar atat. Ce puteam sa spun? " Imi pare rau"? Nu.
Am facut iar o vraja de legare. Imi pierdeam usor concentrarea, iar vrajile mele isi pierdeau efectul. M-am uitat in jur.
" - Trebuie sa anuntam pe cineva... nu?"

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
09 Nov 2010, 23:30
Ma uitam la Ema si nu stiam ce sa ii raspund,in acest moment imi veneau o mie de ganduri,insa nu am putut sa mi le exprim pe toate,fiindca...Erau prea multe,si majoritatea se contraziceau intre ele. Nu eram sigura de ce aveam sa fac,sau daca ceea ce aveam sa fac este si va fi bine ,insa am spus pe un ton speriat ,dar in acelasi timp si plin de siguranta:
"NU"
Apoi mi-am mutat privirea catre Luna,care era aici sa ne ajute,ma bucuram ca mai era cineva alaturi de noi,apoi am privit din nou catre Ema,sincer,vroiam sa stiu ce gandeste ea acum,ce isi doreste sa faca. Sunt sigura ca din privirile mele si-a dat seama ceea ce vreau sa aflu.Parerea ei.

10 Nov 2010, 11:57
Am zambit stramb. Daca nu eram in situatia actuala, m-as fi bucurat mult mai mult de faptul ca prietenia mea cu Rose ajunsese la nivelul "din priviri".
" - Nu... Nu stiu... Sincer..."
Am incercat sa-mi analizez gandurile galagioase. Erau nesigure si cu posibilitati multiple.
" - Cred ca Azkaban este ce mai buna finalitate..."
El nu scoase niciun sunet, ci doar imi urmari miscarile cu ochii infundati in orbite.

10 Nov 2010, 16:48
Ma uitam la Ema,apoi ma intrebam oare ce puteam sa fac,desigur,voi tine cont de parerea ei fiindca ma ajutase in aceasta lupta cu Devoratorii Mortii ,mai ales cu Porrin. Totusi nu puteam inca sa realizez tot ceea ce spusese acel nemernic. Cine stie ce vroia sa zica prin faptul ca noi ne aflam aici ca sa vina el....???
Oricum acum nu mai imi puteam scoate din minte faptul ca il ucise pe Jake,pe Asla,ba chiar in cel mai marsav fel. Si anume...pe la spate.
"Da,Emm,cred ca ai...."
Nu am apucat sa-mi inchei propozitia,sa spun cuvantul "dreptate" fiindca cineva(banuiesc ca Porrin)a aruncat blestemul "Crucio"asupra mea.

10 Nov 2010, 23:42
" - Protego!" am urlat, surprinsa ca atacul ne din directia in care ma asteptam.
M-am uitat rapid spre Porrin. Era inca legat, inca in chin. Aruncandu-mi privirile prin jur, am observat o alta umbra unduindu-se la marginea padurii.
Cuvantul imi statea pe limba si, poate pentru prima data, intelesesem cu adevarat cum se simtea Rose.
" - Imi pare rau..." am murmurat. " Crucio"
Umbra se zvarcoli o clipa, cazand apoi pe pamant cu un buf usor

11 Nov 2010, 11:55
" - A... Asta ma intreb de cateva ore incoace..." am oftat.
M-am deplasat usor in lateral pentru a nu le nimeri din greseala pe Rose si Luna.
" - Petrificus Totalus!"
" - Protego!"
Unul dintre ei se feri. Mintea imi era invadata de ganduri ce nu isi aveau rostul acum. Ce vraja este eficienta in astfel de cazuri? Nu vroiam sa folosesc blesteme de neiertat. Ma simteam "murdara".
" - Rictusempra!"
Asta era ceva folositor. Daca adversarul este gadilat nu mai face mare lucru.

11 Nov 2010, 13:12
"Multumesc,Emm!",apoi am imbratisat-o.
Mda,dupa cum am mai spus este bine sa ai un prieten sau o prietena aproape.
Probabil acum m-as fi zvarcolit de la vraja "Crucio" fiindca nu observasem ca se indrepta in directia mea.
Aceasta dadu usor din cap . Am observat ca doi Devoratori se indreptau catre noi.
Am oftat si am spus:
"Mda,oare asta nu se va termina niciodata?"
"Stupefy"
"Crucio!!!"
De data aceasta ma miscasem mai rapid,frica din mine ,dar si furia imi scotea la iveala tot mai mult partea rea.

11 Nov 2010, 16:19
Ma uitam la Ema,care intr-adevar isi dorea sa lupte si de asemenea imi dadeam perfect seaam ca nu vroia sa ii ucida pe nici-unul. In shcimb Devoratorii care sunt la cativa pasi de noi abia asteapta o miscare gresita,orice pentru a ne ucide pe loc.
"Protego!",am rostit eu cand un blestem se indrepta catre mine.
Ce puteam sa facem?Fiindca orice ar fi va trebui sa facem ceva cat mai repede,sa ne mobilizam inaintea lor,inainte sa ne nimiceaasca una cate una...
Am oftat din nou dupa care vraja mea se indrepta catre Porrin:
"Sectumsempra!"

Thread Closed