Din nou la Castel
|
10 Nov 2010, 20:38
|||
|
|||
Raita prin castel ar fi ceva tare , se gandi Luna atunci cand incepura sa se plimbe . De obicei astfel de chestii de lasau cu aventuri , multe rasete si multa distractie .
-Deci , Bell , cum a fost in Coreea ? intreba Luna . Te-a molipsit Rose ? Apoi astepta raspunsul , dar cand vazu ca acesta nu avea de gand sa vina , zise : -Deci , cum a fost excursia ? Chiar era curioasa sa stie . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
11 Nov 2010, 17:42
|||
|
|||
Cercetasa incepu sa rada, vazand expresia de pe chipul Anaellei.
"-A fost chiar foarte tare" spuse ea, vesela. "-Ceva coreeni interesanti?" intreba Rosalie. "-Dap..si cat de multi" chicoti Bell. "-Cred ca Rose e si mai innebunita ca tine" murmura Anaella, cu gura plina. "-Da..aici nu te pot contrazice" concluziona Bell, iar Luna incepu sa rada. "-Ea a fost mereu obsedata, nu?" intreba astropufa, vioaie. "-Pai cine crezi ca m'a molipsit" replica Bell, zambind. Isi adusese aminte de toate noptile petrecute in compania surorii sale. Cate injuraturi ii adresase in gand, cand nu inceta sa vorbeasca despre coreenii ei. Toate pareau acum atat de indepartate. Si ar fi dat orice sa revina in trecut. "-Ti'e dor de Rose" sopti Any, privind'o serioasa. Fusese o afirmatie, nu o intrebare. Bell ofta incetisor, dupa care afirma un zambet. "-Asta e, va am pe voi" spuse ea, incercand sa para vesela.. |
|||
11 Nov 2010, 23:00
|||
|
|||
Dupa ce Luna asculta ceea ce spusese Bell se gandi la Rose - nu prea o cunoscuse , abia daca vorbise cu ea , insa se vedea ca lui Bell ii e dor de ea .
-Deci , voi ce ati facut in vacanta ? intreba Luna , incercand sa schimbe subiectul . Se uita la celelalte , dupa care zise : -Rosalie ? Apoi astepta raspunsul . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
15 Nov 2010, 18:12
|||
|
|||
Le-am privit pe fete,apoi am atins absenta maneca bluzitei mele rosii cu gluga. Ascultand intrebarea Lunei mi-am dat seama ca mi se adresa mie .
Am zambit usor dupa care am raspuns: "Eu nu am facut prea mare lucru.. Cu parintii si sora'mea pe acasa. Am fost sa o vizitam pe Hayley si cam atat. De asemenea am mai stat putin si prin Lumea Incuiatilor." hmm,mi se pare haios ca stau la masa Cercetasilor! Le priveam din nou pe fete dupa care am spus: "Bell,tu ce ai facut in aceasta vacanta?" "Dar tu,Amy?Luna...?" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Primul pas in castel | Ramona Neardow | 10 | 2,501 |
13 Apr 2011, 13:57 Last Post: Ramona Neardow |