Carti...muuulte carti...
|
03 Oct 2007, 21:39
|||
|
|||
OFF : puteti continua si voi
![]() ON : Biblioteca... O liniste mormantala domnea printre miile de rafturi ticsite cu carti... elevi de la toate casele rasfoiau calmi carti de diverse materii... in timp ce altii isi notau cateva lucruri pe foi de pergament... Doamna Pince era in biroul ei si statea mai linistita ca de obicei... Julia isi facea tema la Potiuni, ajutata de cartea Culegere de Potiuni Simple pentru anii I-VII . Langa ea, Ginny Potter copia un text dintr-o carte de Aparare contra Magiei Negre. ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
03 Oct 2007, 21:57
|||
|
|||
Sakura vine shi li se alatura
-Buna!!!Ce facetzi -Bn ne facem temele(cel putzin eo).sp Julia -Pot sa ma alatur...am o tema kilometrica la Istoria Magiei...**dandushi ochii peste cap** -Sigur. raspuse Ginny P. Sakura se duse sa caute o carte de istoria magiei caci ea era foarte ametzita shi shio pierduse pe a ei. In biblioteca pe randul 14 langa cartea care ii trebuia ei era o carte stranie cu coperta neagra din piele shi cu litere de argint pe care scria "asaselossssa" o lua interesata shi pana sa plece inapoi la masa se uita ca nu cumva sa o prinda cineva caci era sigura ca acea carte era interzisa shi ajunsese aklo din gresheala. Se duse inapoy la masa shi le arata cu grija celorlalte ce gasise. O deschisera impreuna... |
|||
04 Oct 2007, 08:38
|||
|
|||
Intre timp,pe usile mari ce dadeau spre biblioteca Kennya intra cu pasi mici.Parea plictisita,de aceea ii trecuse prin minte sa de-a o raita pe la doamna Pince si sa o intrebe ce carti de istorie mai avea despre familia Slytherin,sau cel putin cei ce se inrudeau cu aceasta familie.
Mergand printre rafturile interminabile,la o masa,ea le observa pe Julia,GinnyP si Sakura. "-Salut fetelor!Care mai e treaba?" Ele pareau ingandurate,prea atente la o carte. 'Eh,asta e...Ma intreb unde este doamna Pince.' Prontre miile de carti si rafturi care duceau pana la tavan un mic birou era in fata ei.Se duse spre el. "-Buna ziua dna Pince.As putea sa stiu daca ati mai adus ceva nou in legatura cu ce am vorbit noi acum doua dati?" "-Sigur domnisoara.Ce crezi?Ca am uitat?Dute pe randul 22,raftul al 3-lea si o sa gasesti acolo cartea." "-Mersi!" Kennya cu pasi mai grabiti decat inainte si zambind clar se duse la locul precizat.Lua cartea si se aseza la o masa unde nu era nimeni sa o deranjeze.Pasarile stateau pe pervazul geamului parca o priveau cum citea. 'Oare ce citeau fetele alea?' "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
04 Oct 2007, 18:44
|||
|
|||
Kennya incerca sa se concentreze pe cartea ei insa ardea de curiozitate. Lasa cartea acolo shi se indrepta spre masa fetelor.
"Ce cititzi?" Nici un raspuns. Atunci se aseza langa ele shi se uita pe carte. Kennya era foarte interesata de ce scria deshi nu intzelegea nimic. "Hey!!!sp. Kennya. Jtiu!!! Aceasta limba este a serpilor." Atunci toate trei ridicara capul sprea ea shi parea ca e pentru prima data cand o observa in ziua aceea... "Are dreptate!!" Am vazut mai multe cartzi cam ashea la parintzi mei acasa. Ei jtiu sa vorbeasca aceasta limba...oare ar fi bine dak mashi duce sa ii intreb?"sp Sakura "Nuuuh!!! Parintzi tai sunt vicleni shi ishi vor da seama ca nu vrei doar sa invetzi limba acea... shi apoi... cn jtie ce se intampla mai bn nuh..." Sakura se intrista...avea dreptate parintzi ei erau tare vicleni. |
|||
04 Oct 2007, 18:56
|||
|
|||
Totusi fetele nu se lasara asa de usor... Vroiau sa afle ce era ascuns intre paginile acelei cartzi. Asa ca Ginny Potter se duse la doamna Pince si o intreba: "Pot imprumuta si eu aceasta carte?" Doamna Pince era cufundata intr-o carte despre creaturile magice din nord, asa ca doar scutura din cap in semn ca da. Ginny Potter se apropie de celelalte cu o privire vicleana pe chip si spuse doar "Da!" Cuvantul ei fu deajuns pentru ca fetele sa intzeleaga despre ce este vorba. Pentru ca erau din case diferite decisera sa o 'citeasca' intr-un coltz al biblotecii si sa o ia pe rand in camera de zi. Sakura Lastrange nu se putu abtzine si spuse: "De ce am imprumutat noi o carte scrisa intr-o alta limba si nu orice limba, ci limba serpilor care este vorbita doar de mostenitorii lui Viperin? Va datzi seama ce s-ar putea intampla daca am fi prinse? Cum o sa aflam noi ce scrie aici?"
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
04 Oct 2007, 20:27
|||
|
|||
" Draco !!! " zise Julia.. nerealizand insa ca vocea ei rasuna in toata biblioteca.
Fetele se uitara nedumerite la Julia... " Haha... f amuzant . Si cum ai vrea ca Draco sa-ti spuna ce scrie in cartea asta? Doar tu esti la cercetasi, el la viperini... si mai esti si sora lui Harry " zise Ginny P... " Dar... are dreptate... Draco poate sa stie... pot vorbi eu cu el ! Doar... stiti ca ne intalnim periodic " zise Sakura. " Corect ! V-am spus eu " Se indreptara spre Sala Mare, unde incepura sa-l caute la masa Viperinilor pe Draco.. ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
04 Oct 2007, 20:55
|||
|
|||
El era intre prietenii sai viperini. Kennya era viperina, nu era problema, dar Julia, Ginny Potter si Sakura nu... si mai ales Ginny, care la spionase pe toate in biblioteca
Draco rosi, dar ingaima un "buna" printre dinti. Ginny Potter le facu semn celorlalte. Nu puteau sa vb cu el printre atatia viperini. Le trebuia o diversiune... "Hei Draco!!!!" zise o voce din spatele lor. Era Ginny, care intelese tot ce s-a intamplat. Fetele intoarsera capul, si aveau pe chip o expresie de 'Ginny!Ce te-a apucat?' "Da" zise Draco privind-o cu dispret. Cativa viperini chicotira. |
|||
04 Oct 2007, 21:01
|||
|
|||
Ooops...se pare ca am sc amandoua in acelashi timp..firara =((
![]() |
|||
04 Oct 2007, 21:03
|||
|
|||
intr-adevar, de uimire! 3 posturi in acelasi timp?? Marfa
![]() ![]() ![]() |
|||
04 Oct 2007, 21:05
|||
|
|||
Prea tarziu... l-am sters pt c ama vazut c aia scris u si am crezut ca duap a continuat Sakura! si imi placea ce am scris
![]() ![]() Asa... continuarea... "As fi vrut sa te intreb daca u sti reptomita?"intreba Sakura ezitand. "De ce as sti eu reptomita?" raspunse Drcao. "Si de ce ma intrebi asta?" Sakura il privi in ochii lui albastri. Era foarte probabil s ate pierzi in ei si sa-i spui si cele mai adanci secrete ale tale, dar ea adauga repede. "Eram doar curioasa" si pleca in graba. "De ce ar sti Draco reptomita! Numai un mostenitor a lui Viperin poate sti aceasta limba si in nici un caz Draco." Ginny Potter inchise ochi si se concentra... Dar avem un mostenitor a lui Viperin printre noi! Kennya!" ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lista de carti disponibile | Katya Sokorov | 5 | 2,841 |
08 Nov 2012, 14:21 Last Post: Tom Ronald Smith |
|
Inchiriere si returnare carti | Katya Sokorov | 74 | 13,285 |
07 Feb 2012, 17:27 Last Post: Amanda M. Karren |
|
In cautarea unei carti si unui prieten | Roxanne Evans | 4 | 1,768 |