Ce doriti ?
|
11 Nov 2010, 22:23
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:Chestia e ca unii nu mai scriu la rpg, poate din lipsa de chef sau inspiratie..dar asta nu cred ca inseamna ca membrii noi ar trebui sa faca acelasi lucru..din punctul meu de vedere, aceste topicuri ar trebui, intr'adevar incheiate..dar daca membrii de la respectivul rpg nu mai activeaza? sau din alte motive..nu prea poti obliga lumea sa faca rp, desi asta e un forum rpg si asta ar trebui sa fie principala preocupare..inainte se statea mult la Gamers Arena, dar acum de cand s'a inchis, Cafeneaua e populara..si totusi, se mai face rp, se participa la ore..fata de cum era inainte de a se introduce Cupa Caselor, e mult mai bine.. Sunt deacord cu tine ... |
|||
11 Nov 2010, 22:37
|||
|
|||
pai cine a zis ca ar trebui ca noii useri sa faca celasi lucru? Dimpotriva, nu ar trebui! Dar asa se intampla destul de des. E vorba de prima impresie, si de standardele forumului.
Quote:dar daca membrii de la respectivul rpg nu mai activeaza? sau din alte motive..nu prea poti obliga lumea sa faca rpde acord. Nu poti obliga lumea sa faca RP. Dar cand cineva isi deschide un topic si nu mai intra in el niciodata, nu cred ca se cheama "lipsa de timp", ci indiferenta totala. Il deschizi? bai frate, nu o faci ca sa te afli in treaba si din lipsa de ocupatie. Nu vreau sa se inteleaga gresit. NU e vorba de o regula care sa ne impuna sa scriem in RP-uri. E vorba de o chestie morala si de implicare. In momentul can se deschide un topic sa fie continuat, sa aiba sens, sa nu fie vorba de God-Modding. Si ca alti useri sa se poata implica pentru a-si dezvolta capacitatile propriului personaj, etc... nu se poate face nimic mai "serios" altfel, ci doar vesnicele nopti nedormite si plimbari "buna-pa", vesnicele intamplari incidentale prin mijlocu' Padurii. Intradevar e MULT mai bine cu Cupa Caselor. Dar asta inseamna ca nu poate fi si mai bine? oare fiindca nu are chef de sugestii Raizen s-a decis sa deschiza topicul acesta? orcm, asta nu am zis-o ca un repros Bell, am zis-o pt toata lumea. Eu doar imi sustineam ideea ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
11 Nov 2010, 22:50
|||
|
|||
Fiecare sta pe forum cat vrea si posteaza unde si cat are chef, atata timp cat nu incalca vreo regula. Deci daca fac un topic rpg si pleaca, e treaba lor. Poate nu le place pe forum, te-ai gandit la asta ? Nu are rost sa limitam membrii aiurea, doar pt ca nu arata frumos forumul...
Cat despre topicul asta, l-am deschis sa vad toti ce vor si sa le am intr-un topic. Ca asa imi zicea lumea in mesaje private, pe mess, etc, dar eu uit. In schimb cand o sa am timp o sa intru aici si o sa ma ocup de tot ![]() |
|||
11 Nov 2010, 22:54
|||
|
|||
Raizen Isildur Wrote:Fiecare sta pe forum cat vrea si posteaza unde si cat are chef, atata timp cat nu incalca vreo regula. Deci daca fac un topic rpg si pleaca, e treaba lor. Poate nu le place pe forum, te-ai gandit la asta ? Nu are rost sa limitam membrii aiurea, doar pt ca nu arata frumos forumul... First, sunt foarte deacord cu tot ce a zis Sam... Si sincer nu vreau sa ma pun rau cu vreun admin sau sa supar pe cineva dar...daca vrem ca forumul asta sa fie unul de standarde inalte, nu ar trebui sa ne bazam pe "Fiecare sta pe forum cat vrea si posteaza unde si cat are chef, atata timp cat nu incalca vreo regula." Din proprie experienta stiu ca prinde mult mai bine la 'public' un forum cu cativa membri, care totusi sunt activi toti si povestea merge foarte frumos cu topicuri incheiate, decat unul cu 2000 de membrii, dintre care 10 activi... E pur si simplu propria mea parere... Sper sa nu supere pe nimeni... BTW, cum ramane cu fisele alea de angajari? |
|||
11 Nov 2010, 22:57
|||
|
|||
Quote:Poate nu le place pe forum, te-ai gandit la asta ? Acest lucru ar fi cam imposibil. Quote:decat unul cu 2000 de membrii, dintre care 10 activi..si ce pot face adminii in privinta asta?! nimic. asta tine de membri ![]() ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
11 Nov 2010, 23:00
|||
|
|||
Eu am observat o problema cu reclamele inainte imi apareau doar in timpul in care nu eram logata, dar acum apar mereu. Din cate stiu, exista o optiune, ca reclamele sa le apara doar vizitatorilor
![]() |
|||
11 Nov 2010, 23:00
|||
|
|||
Daca nu le place pe forum, frate...de ce si-au mai facut cont?
Pai s-ar putea face ceva...de exemplu daca un admin constata ca un user nu a mai postat de mai mult de 2 luni [ca ex.] fara sa dea vreo explicatie ar putea pur si simplu sa ii dea Bann...adica, nu va rostul atator membrii, daca nici macar un sfert nu sunt activi.. |
|||
11 Nov 2010, 23:07
|||
|
|||
Dar de ce sa ii dea bann doar pentru ca nu este activ?
Probabil are anumite probleme si nu a avut timp nici macar sa scrie la "Despartiri",sau pur si simplu nu s-au acomodat inca pe forum. Ma scuzati ca ma bag si eu in discutie,dar parerea mea este ca acum forumul este destul de activ,si vorba lui Bell se face destul RPG,mai ales de cand cu "Cupa Caselor",si vorba lui Raiz,atata timp cat nu incalca vreo regula mi se pare Ok. ![]() |
|||
11 Nov 2010, 23:07
|||
|
|||
Poate si-au facut cont ca sa vada cum e
Pana la urma Raiz a facut acest topic pentru nelamuririle noastre , si el o sa hotarasca ( scuze daca gresesc ) In plus , cum a zis si Bell , se face destul RPG ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
11 Nov 2010, 23:10
|||
|
|||
Mda. Pana una alta fiecare si-a dat cu parerea...
Raiz decide |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|