Parerea
27 Sep 2007, 10:41
Aici imi iau raspunderea pt ca am postat.Vreau si eu sa-mi exprim parerile despre voi.Asa,ca sa revin.Allex_harry.Prima oara cand ai venit pe site pareai cu capul in noriFinna.Nu stiai unde,cum sa te sortezi,cum sa schimbi semnatura.M-am amuzat copios fiindca nici eu nu sunt prea buna la explicatii.Dar uite ca am scos-o la capat.Ca personalitate nu prea ne cunoastem noi,dar sunt sigura ca esti de treaba(chiar daca esti la cercetasi).

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
27 Sep 2007, 18:04
HellRiderGirl...a true slytherin ...
Unul din putinii membri care se potrivesc 100% la casa lor..
Fapt care a determinat alegerea ta ca sef de casa...
Iar ca personalitate... sincera, modesta, mereu spui ce ai pe suflet si ce ai dori sa fie schimbat sau reinnoit...calitati pe care putini le au..

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
27 Sep 2007, 19:32
AngryAngry...adik yo?? AngryAngryyo nu's buna?

hmm.. glumeam (sau nu) da...in fine.. imi pari de treaba..adik yo nu prea am avut ocazia sa vb cu u k sa imi dau seama WhistleWhistlelalala in fine pari kam severa...nu stiu dc da asa imi pare....intr-un fel e tare..da..imi e kam frik d u

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
28 Sep 2007, 10:56
Frica?? LOLFinna doamne fereste da chiar asa de sobra sunt? Jesus.. ( nu mi-o lua in nume de rau..mi s-a mai spus ca arat very severa )
Adutza... o fire mai retrasa si timida, parerea mea... vesela si plina de viata...cel putin asta reiese din posturile tale Smile

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
28 Sep 2007, 11:03
Pai Julia nu pare infricoasatoare.Dar uneori trebuie sa te porti mai sever ca sa ti un forum sub control.Daca nu totul ar fi haos si ar lua o intorsatura urata.Pe langa asta imi place ca te descurci in ceea ce faci si ajuti membrii de cate ori au nevoie sau au o neclaritate.conteaza mult asta...

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
03 Oct 2007, 23:22
kennya(va trebui sa iti zic asa de acum in colo nu?Happywidema obisnuisem cu hell in fien revenind)...uuh super de treaba si cu toate ca esti cred cea mai mare de aici(sau e way nu am idee)ne intelegem super bineSmilefoarte punk foarte evil (complimente bine intelesHappywidesa nu interpretezi wrong)super de treaba si de gascaSmile

[Image: nyz1jm.jpg]

Hermione Anne Granger

Born:5 august 1992

Dead:29 august 2008
06 Oct 2007, 18:04
Un membru care posteaza, dar nu se omoara cu asta ( la fel ca mine ). Ii place HP, insa crede ca exista si lucruri mai bune...

[Image: Evanna-Lynch-as-Luna-Lovegood-799.jpg]
11 Oct 2007, 15:49
Pai mereu mi se pare k esti Parvati, cum era numele tau de dianainte Smile Ma rog, la personalitate, infatisare nici gandFinna)) Scz dar Parvat e oribilaFinna) Asa k nu cred k esti k ea (adik neagra si... mah rog cum naiba o fi Parvati!). Dar in fine... o persoana dragutza, care spune lucrurilor pe nume si prietenoasa... pai cam asta cred despre tine Smile
11 Oct 2007, 18:17
esti super OK m de gashca...si...nu mai shtiu adik acu imi pari si mai tare shi faci poveshti frumoase ash vrea sa ma intalnesc cu u sa te vad shi sa vb fatza in fatza

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
11 Oct 2007, 21:28
KissKissKiss ms KissKiss Pai ce sa zic... de treaba, inteligenta, dragutza... mah rog n'am cuvinte Smile Adik eu te cunosc si stiu k oamnii pot avea incrdere in tine. Si referior la ce ai ami spus. si eu as vrea sa va intalnesc Smile cand Dumnezeu veniti shi voi in Severin??!!