Perle...peste perle :))
|
13 Nov 2010, 13:36
|||
|
|||
Deci a fost azi o faza in clasa in care practic au murit toti de ras, inclusiv eu. Mie mi-au dat lacrimile si colegii mei dragi de langa mine si tineau de burta de la atata ras, altii bateau cu pumnul in banc, etc..
![]() Ultima ora. Desen. Liniste totala. Colegul meu de banca tampit se trezeste vorbind inocent spre profesoara: "-Vreti sa-mi faceti un copil?" Bai, deci..whatever, am murit de ras. Ala vroia sa-i deseneze profesoara (care btw, e blonda, inalta si are 27 de ani ) un copil. Clasa a saptea. ![]() Stiu ca nu prea suna funny si ca pentru unii ar putea fii o gluma seaca, dar numai eu stiu cat am ras. Si mai sunt multe alte faze amuzante, dar asta a fost EPIC WIN pe ziua de azi. P.s: Cred ca dupa ce s-a consumat faza, mai mult am ras de rasul nostru ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
13 Nov 2010, 14:27
|||
|
|||
Ora de Romana
Profa: ca sa marcam accentul se pune o caciulita sub litera Teo: Eu stiam ce e deasupra... Profa: Nu, e dedesubt. Eu: deci caciulita e la fund? Ora de Muzica Profa: Asa deci, cu Sol Eu: pai pana la urma cum ne dam seama care e Sol? Profa: Dar eu cum imi dau seama cine esti tu? Arati diferit.. Raluca: da, dar toate notele`s rotunde... Ora de Muzica [part 2] Profa: Intrebari? Carol: Ma violeaza Iulian !!!! Ora de Istorie: Profu: Taci ca te castrez Verga: Pe bune? Profu: Nu te mai uita la mine si scrie Eu: aveti ochi albastri.. Profu: si??? Eu: sunt frumosi... Profu: si ai tai la fel..SCRIE!!! Ora de istorie: Profu: Citeste propozitia Verga: BIne...Si barbarii au ajuns pana in Penisvenia... Profu: Pensylvenia mai analfabetule |
|||
14 Nov 2010, 02:03
|||
|
|||
Mi-am amintit o faza dintr-a sasea.
Poate nu pare chiar asa de funny,dar atunci am ras=]] Ora de romana: Dupa o ora intrega de predat la numeral: Profa: Ce nu ati inteles? Alex:Titlul =]] ![]() |
|||
14 Nov 2010, 11:24
|||
|
|||
Profu' de istorie : Domnisoara , mai numara'i si tu coastele colegei din cand in cand .
N : Dar de ce ? Coastele mele stau bine acolo unde sunt Profu' de istorie : Ele da , dar tu nu :> - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Nov 2010, 13:07
|||
|
|||
Profu' de mate: Uitati...si de aici rezulta ca...Pofta buna!
Profa' de romana: Nu stie nimeni?Nici tu?Oana?Tu stii?Oana, raspunde! Noi: Aaa, doamna profesoara...Oana e absenta Profa' de chimie: Da' ce face electronul, sta calare pe neutron?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
14 Nov 2010, 13:24
|||
|
|||
Tari fazele, Dess.
Sau: Profa de romana: Burk, taci!! Noi: Aaa.. doamn'profesoara.. Burk e absent. Profa: Aaa.. pai, atunci.. Lolutza, taci! =)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
14 Nov 2010, 14:44
|||
|
|||
Ora de mate [cu Bãlãucã]
● Bãlãucã: Cojocariu. Da-i un pupic lui Cretzu! Eu: nu vreau, domn'profesor. Bãlãucã: Da' de ce? Eu: Cã nu vreau. Bãlãucã: Aºa, fetiþã! Sã nu pupi pe oricine! ● Bãlãucã: Ce ai fetiþã? Alina: Mi-am scãpat capacul. Bãlãucã: Aaa, þi-o sãrit capacu', fatã. ● Bãlãucã: Bãi, voi doi ar trebui sã plecaþi pe-o insuuulã. ªi sã vã înmulþiþi acolo. Cã aici poluaþi populaþia. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
14 Nov 2010, 16:27
|||
|
|||
Jade Crawford Wrote:Jade, cu cine faci istoria? cu Serban cumva? am si eu niste faze super de la el. Cea mai recenta: Profu:Si cine il ajuta pe faraon? Vi... Andy:Vi.. Profu:Nu zi viril.. ![]() Profu:Care va pricepeti la calculatoare? Deea ![]() Profu ![]() Sau cateva mai vechi Profu:Scrie ma, ce faci? Te uiti la chelia mea? Stely ![]() Profu:Sa mori tu, da ce am? Profu:Stiti povestea? O stiti ma? Noi:Nu Profu:Mai bine Profu:Cine te'a botezat pe tine? Galina:Nasa Profu:Si o cunosti? Galina ![]() Profu ![]() Profu:Uite la asta, se odihnea ziua ca sa doarma noaptea Profu:Nu te aud, vorbeste cu litere mari Profu:Gartzielo, cand ti'o fãta mintea saþmi dai si mie un pui. Si mia sunt si altele dar astea mi leþam amintit acum ![]() |
|||
14 Nov 2010, 22:01
|||
|
|||
Sincer nu fac cu el dar fazele au fost chiar tari
Poate o sa fac cu el la liceu. Fazele pe care le-am dat mai sus erau cu Petru, anul trecut (acum nu mai e in scoala) Acuma fac cu unu cam...cam Seamana cu Elvis Presley daca ma gandesc mai bine... Si habar nu am cum il cheama E nou in scoala si are 24 de ani (dar nu arata) o.O Ora de Biologie: Profa: Ca sa se inmulteasca, limbricul este inghitit de om, iar dupaia prin excrementele omului ajunge in corpul porcului. Noi: Iiiih, deci porcul mananca excremente? Profa: Da stie el ce delicatesa gusta acolo? si in acelasi timp ![]() |
|||
19 Nov 2010, 17:00
|||
|
|||
Ora de fizica:
Profu: Ce ai scris acolo? Eu: Aa.. Favorizarii. Profu: Asa am zis eu sa scrii? Eu: Aa,da!! Profu: Vaporizarii,nu favorizarii! =]] Ooops,my error ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|