Thread Closed 
Aparand de nicaieri....
14 Nov 2010, 18:18
-Mama, o sa fiu bine...Iti zic asta pentru ultima data ! Ii spun mamei mele care ma privea oarecum ingrijorata, dar totusi zambiindu-mi cald, cum o facea de obicei .
-Iart-ma , draga mea, dar, dar..asta e o zi importanta...Imi spune, sarutandu-mi fruntea . Sper ca nu vazuse nimeni asta, eram eu o dulceata de fata, dar nici in halul asta .

-Da, e, acum..Aah, trebuie sa plec, altfel...voi intrazia , daa... ! Zambesc senina, observand ca mama ma aproba din cap ..O mai privesc cateva clipe, care eram sigura ca pentru ea inseamnau clipe de aur, sau cum spunea ea cand isi facea griji pentru mine. Imi ciufulesc parul, sarutand-o scurt pe obraz, apoi imi i-au bufnita neagra, Corriel, cu tot cu valiza . Trec de zid, ajungand in partea cealalanta . Privesc uimita totul in jurul meu, aranjandu-mi o clipa bluza albastra pe care o purtam, apoi imi fac loc printre lume . Ma incrunt, ce tampenie..Nu cunostam pe nimeni ! Dau din umeri, privind trenul cu un zambet mic si timid pe buze . O privesc pe Corriel care dormea, hah..bravo ei ! Eu nici macar nu stiam ca sa fac si ea dormea ! Murmur ceva , trecand pe langa lume , si privind lumea care trecea pe langa mine atenta . Zambesc posac, oprindu-ma in loc si lasand valiza . Incepuse sa ma doara mana...
Find all posts by this user
14 Nov 2010, 18:24
Inca un an la Hogwarts,abia asteptam sa imi revad prietenii,dar si sa imi fac altii noi. Mi-am luat cufarul si cusca lui Sabri si am mers agale catre zidul care ma ducea incet-incet spre peron,apoi spre "Expresul de Hogwarts". Am trecut prin zid,inainte ca vre-un Incuiat sa isi faca aparitia pe aici si am observat pe cineva care parea anul I:

"Buna...! Eu sunt Rosalie Andrews. Tu esti...?"

In timp ce asteptam raspunsul fetei mi-am mutat privirea spre bufnita ei care parea draguta,desi era neagra.

[Image: giphy.gif]
14 Nov 2010, 18:28
Am auzit un glas si am tresarit, intorcandu-ma brusc catre ceea care ma salutase . Am zambit politicos, privind-o .
-Sophie Bilson, incantata ! Zambesc frumos, privind-o pe tanara . Imi trec mana dupa ceafa, asteptandu-i raspunsul .

14 Nov 2010, 18:34
"La fel si eu!"
Parea foarte de treaba...
"Se pare ca esti in primul an,nu-i asa?"
Aceasta dadu aprobator din cap si am continuat:
"Stai linistita,te vei distra de minune la Hogwarts!Iti vei face prieteni,iti vei cunoaste profesorii,vei participa la diferite activitati..."
I-am zambit facand o pauza dupa care am intrebat-o:
"Si la care Casa ti-ai dori sa pici? Eu sunt la Ochi-de-Soim!"
Sabri scotea un sunet furios si i-am spus:
"Ai rabdare,iti dau drumul cand vom fi in Expres!"

14 Nov 2010, 18:38
Zambesc senina, privind-o pe fata . Era draguta, si era...
-Pai...la Ochii-De-Soim ! Zambesc finut, trecandu-mi mana prin par, ciufulindu-l .
-Adica...mama acolo a spus ca ar trebui sa pic ! Zambesc, Corriel trezindu-se dintr-o data . O privesc, facandu-i semn sa taca .
14 Nov 2010, 18:46
"Pai ar fi foarte dragut sa pici acolo! Chiar mi-ar placea."
Nu stiu de ce,dar aveam o stare ,eram atat de somnoroasa... Si aveam niste emotii mari,exact ca in fiecare an,nu aveai cum sa nu ai emotii cand stii ca incepi un nou an!
"Abia astept sa ma ocup din nou de "Menajeria Magica.",spun eu zambind.
Apoi mi-am mutat privirea la bufnita Sophiei care se trezise .

14 Nov 2010, 18:50
Eram foarte emotionoata, si asta se vedea pe chipul meu . Chiar daca zambeam cum o faceam de obicei, acum, in inima mea se zbateau mii de sentimente pe care chiar nu le intelegam . Surad, privind-o pe fata .
-Dar...e greu ? Zambesc timid, suflecandu-mi manecile de la bluza . Corriel incepu sa faca zgomot, aah, si facea asta doar ca sa-mi atraga atentia
-Corriel, termina o data !
Bufnita ma privi, apoi se opri brusc, fixand cu privirea un tren care se apropie . Privesc trenul confuza, era cumva Expresul ?
-Ah...Rosalie, ala e Expresul ?
Zambesc finut, privind-o cu coada ochiului pe fata .
14 Nov 2010, 19:02
Priveam in departare in timp ce mi-am propus sa ii raspund fetei la cele doua intrebari. Da,cu siguranta va pica la Ochi-de-Soim. Era atat de curioasa si o interesa totul din aceasta lume a Magiei.
"Hmm,sa incepem cu inceputul!",chicotesc eu...:
"Nu,nu e greu. Te vei obisnui incet - incet ca restul. Sper ca iti va placea. "
Am tras aer in piept dupa care i-am raspuns la cealalta intrebare,cea de-a doua:
"Da,e Expresul,aici circula doar Expresul,pe acest peron magic!"
Am zambit din nou...
Apoi am chicotit observand ca bufnita Sophiei era foarte nelinistita.

14 Nov 2010, 19:09
-Enervanta pasare...Zambesc, privind-o pe Rosalie .
-Ahm...bine ca am gasit pe cineva care poate sa-mi explice si mie totul ! Zambesc senina, ducandu-mi mana dupa ceafa .
Corriel ne privi, apoi iarasi fixa cu privirea Expresul . O privesc cu coada ochiului, chicotind amuzata .
-Si acum crede ca daca nu ma baga in seama va rezolva ceva..!
Privesc bufnita, apoi pe Rosalie .
-Nu intram ?
14 Nov 2010, 19:15
"Mda,stiu cum e ,si a mea e foarte mandra bufnita!"
Am chicotit,iar Sabri scoase un sunet de dezaprobare..
Apoi am spus uitandu-ma la ea:
"Ei,cum nu?Recunoaste macar.!"
Aceasta se intoarse cu spatele la mine hotarand sa ma ignore.
"Bine,bine..."
Sophie chicoti si ea.
Apoi am spus:
"Pai nu stiu,da cred ca am putea...Din moment ce a ajuns Expresul!"

Thread Closed