O plimbare in clar de luna
|
02 Oct 2007, 21:39
|||
|
|||
Off: Cu totzi putetzi continua povestea
On: Ginny Potter iesi pe furis din castel acoperita de pelerina ei invizibila. Era tarziu. Vroia sa-l viziteze pe paznicul vanatului, Hagrid. Batu de trei ori in usa colibei. Nici un raspuns. Mai batu de trei ori. Nimic. Poate ca Hagrid se duse-se la o plimbare in Padurea Interzisa. Fata se apropria incet de padure parca fiindu-i frica sa nu o muste ceva. Asunse in fatza copacilor. Sa intre sa-l caute pe Hagrid. Avea un presentiment neplacut. Poate ca Hagrid patzise ceva. Decise sa-l caute in padure. Printre ramurile copacilor se vedeau stelele. "Intotdeauna am spus ca de aici, de la Hogwarts, se vad stelele cel mai bine" Cu cat se afunda mai mult in padure cu atat erau mai multzi copaci, iar asta insemna ca lumina luni si a stelelor nu mai era la fel de puternica. "Lumos" sopti fata. Isi continua drumul. Ce cauta ea acolo? De ce isi facea atatea griji pentri Hagrid. Poate ca se dusese in Hogsmead si inoptase la un han. Hagrid se putea descurca si singur! Nu avea nevoie de ajutorul ei. Se intoarse pe calcaie. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
04 Oct 2007, 09:34
|||
|
|||
Kennya se furisa prin spatele lui GinnyP,iar cand fata se intoarse se sperie cumplit.
"Buna Ginny.Ce te aduce pe aici?Nu sti ca noaptea este cel mai periculos?Toate animalele periculoase ies pe la ora asta." Kennya banuia ca era dupa Hagrid.Dar nu zise nimic.Ginny P era inca speriata si isi tragea suflul.Uitandu-se prin imprejurimi copacii pareau mai desi si mai infricosatori ca niciodata.Urletele se auzeau din toate partile,iar bufnitele zburau peste capetele lor pentru a vana. 'Probabil Hagrid s-a dus intr-o misiune,sau cel mai probabil este intr-un bar si isi face de cap'gandi ea.'Ma rog,nu conteaza asta.dar chiar poate fi periculos.' "Auzi,mai bine ne-am intoarce la loc sigur.Putem sa-l asteptam pe Hagrid in coliba lui,sau am putea merge sa intrebam un profesor unde este." Kennya se intoarse cu spatele si mergea repede spre iesirea din padure cu gandul mereu la pericol. Stelele se aratau incet incet dintre caopacii desi,iar luna parea mai frumoasa ca oricand.Lumina ei cadea peste fetele fetelor.Cand deodata ceva mare le aparu in fata.Cu baghetele in mana,isi dadura seama ca nu e nici un pericol. "Hagrid.Ce bine ca esti tu!M-am speriat de moarte!!!" "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
04 Oct 2007, 19:08
|||
|
|||
"Ce cautatzi aici Hagrid?" intreba Ginny Potter.
"Mai bine zis ce cautatzi voi, aici?" le raspunse Hagrid cu o privire banuitoare. "Te cautam pe tine..." "Iar eu aveam grija de un unicorn ranit. Sunt dare de peste tot!" raspunse Hagrid. "Te putem ajuta sa-l gasesti!" exclamara cele doua. Hagrid parea incurcat. 'Cred ca nu spune adevarul' se gandi Ginny Potter. 'O simt! Dar atunci ce poate sa faca Hagrid la o ora asa de tarzie, aici, in padure? Dar de ce tot spun asta... pana la urma si eu sunt tot aici. Dar eu am un motiv bun! Imi faceam griji pentru el si el acum ce face? Ma minte?' Ginny isi pleca capul. 'Dar si eu fac acelas lucru. Ma mint pe mine... Nu aveam nici un motiv sa merg la Hagrid la ora asta. Am facut-o doar pentru putzina aventura. Deafpt, simt ca ceva ma atrage mai mult si mai mult in padure... ca un magnet.' ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
05 Oct 2007, 12:57
|||
|
|||
"Auziti fetelor. Nu aveti ce cauta noaptea in padure. Mai ales in Padurea Interzisa!!"
"Hagrid sti k n-ai nici o sansa sa ne convingi." sp Kennya. "Ascultati..." "Nu! Dvs sa ascultati. Noi vrem sa te ajutam si..." "Da da, vreti sa fiu dat afara... Doamne ce-ar spune Dumbledore. Doua fete la ora asta in Padurea Interzisa." Ginny P si Kennya deschisera gura sa protesteze, dar Hagrid le lua de mana si le duse la castel. "Noapte buna" "Hagrid!!!" Dar el pleca. "Hmm... ia zi, Kennya, tie somn?" zambi Ginny P. "pai... un pic..." "Nuuuu! Hai sa mergem in padure!" "OMG acum?" "Pai nu crezi k il lasam pe Hagrid sa ia parte la distractie fara noi! Nu-mi vine sa cred! Chiar nu vrei sa...?" "Ha ha ma prefaceam. Ce fel de om as fi daca as refuza o asa ocazie???" "Fetelor!" Ginny Potter si Kennya se intoarsera cu gandul k li s-a distrus planul. Dar era doar Ginny Weasley, care nu putuse dormi si incepu sa se plimbe pe coridoarele castelului. "Ce faceti aici?" intreba Ginny W. "Aa... nimic." "Of stiu ce faceti. L-am vazut pe Hagrid departandu-se. Aveti vreo treaba cu el?" "Pai..." incepu Kennya. "Bine iti zicem." Si ii spusera lui Ginny W totul. "Deci credeti k Hagrid va ascunde ceva?" "Da" "Pai... nu stiu daca il mai pridem din urma..." sp Ginny Weasley dezamagita. "Uite-l!" sp Ginny Potter. Era la marginea padurii. Hagrid se uita in jur, dar din fericire fetele se ascunsera bine si nu le vazu. Parea speriat... |
|||
05 Oct 2007, 18:33
|||
|
|||
Cel trei iesira dupa Hagrid.Era vizibil frig,iar norii acopereau incet incet miile de stele.Numai luna domina peisajul.Cu repeziciune,dar totodata fara sa faca zgomot il vazura pe urias intrand din nou in padure.
"Acum ce facem?" "Ramane un singur lucru de facut."zise Ginny P "Pai ce mai asteptam.Hadeti sa-l prindem din urma.Daca nu ne miscat repede o sa-l pierdem in desisul copacilor." Kennya le lua de mana pe cele 2 fete si le grabira spre locul unde il vazusera ultima data pe Hagrid. "Ah,unde e?Pe unde a luat-o?" "Stiam eu.Acum trebuie sa ne luam dupa instanct.Haideti dupa mine" "Nu cred ca ar fi o idee buna sa ne luam dupa instanctul tau kennya." "Si de ce nu ma rog?As putea simplu sa ma intorc la castel." Se intoarse pe calcaie si merse din ce in ce mai adanc in padurea deasa. "Uf,nu avem alta solutie." GinnyW si GinnyP o luara la fuga sa o prinda din urma pe viperina. Noaptea era mai adanca ca niciodata,iar suspansul crestea. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
05 Oct 2007, 19:44
|||
|
|||
Un lup se auzi latrand.
"Aaaaa... cred k am pierd cu firea.." zise Ginny W. "Ala a fost cumva un lup??" "Fizic, partial... teoretic, da." zise Kennya Ginny isi stranse buzele de parca i-ar fi venit sa fuga in Himalaia daca putea. "Pai... uff... aoleu..." "Lasa k suntem noi aici. In plus, avem baghetele! Aaa... le avem nu-i asa?" sp Ginny Potter nesigura "Upsi... eu nu am..." zise Ginny Weasley. "Nu m'am gandit k voi avea nevoie de bagheta..." "Lasa k o am eu - CE??" Kennya dadu afara tot buzunarul. "Aoleu! Unde e a mea?? "O nuuu... nici eu nu o am... probabil am scapat-o la intrare..." zise Ginny P distrusa. "Ce ne vom face fara baghete?" "Nu putem sta pe loc... sa ne gaseasca lupii!" zise Kennya. O lumina se distinse in zare... se tot apropia de ele... pana cand... "Hagrid!" sp Ginny W fericita. "NU E HAGRID!!!" urlara celelalte |
|||
06 Oct 2007, 11:49
|||
|
|||
Stiau ca era imposibil sa se lupte cu acel ceva.Lumina era din ce in ce mai arazatoare.Iar ceva sinistru se lasase in aer.
"Ce poate fii?"intreba GinnyW "Poate este Lordul Intunecat!"zise kennya cu ochii scipindu-i si o urma de speranta in glas. "Ceeeeeeee???Ai luat-o razna?" "Eu cred ca da.Mai bine am fugi!SI REPEDE!" "Se apropie din ce in ce mai mult.De ce naiba stam aici?GinnyP zise inpacientata. "Dar totusi as vrea sa vad cine este...Adica daca chiar este el..As vrea sa..." "HAI KENNYA!"srigara cele doua. Fugira cat de repede puteau.dar totusi crengile dese si intunericul le statea in cale.Fara baghete fara nimic ele se oprira.Kennya respira greu.Atunci spuse: "Bravo.Acum stie cineva pe unde suntem?" "Se pare ca ne-am adancit mai mult decat trebuia." "Ah,stiam eu ca nu trebuia sa fugim.Nu stiu cat de curand o sa fim gasite." Un lup se auzi foarte aproape de fete. "De ce naiba nu taci?" "Mai bine am merge.Daca stam pe loc o sa fim prada animalelor salbatice." "Nu cred ca este o idee buna.O sa ne adancim si mai mult daca mergem inainte." "Si atunci chiar ca nu o sa mai iesim de aici." "Mai este o singura cale atunci." "Care?"intrebara Ginny W si P in acelasi timp. "Sa ne intoarcem de unde am venit."Ochii ii sclipira din nou "Esti nebuna.Cine stie ce era chestia aia.Poate mai este acolo." "Sau poate nu." Se uitau una la alta.Nimeni nu mai zicea nimic.Cineva trebuia sa ia o decizie. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
06 Oct 2007, 12:40
|||
|
|||
Ada, care era pe langa padure, auzi niste zgomote ciudate. Se apropie usor cu frica. Se uita in stanga si in drepta. Luminile din castel erau stinse. Nu era nici o sursa de lumina. Isi trase inima in piept si intra.
Acele zgomote se auzeau tot mai tare. Ada se apropia dand crengile la o parte, cand dintr-o data se trezi pe jos. Kennya, Ginny W si Ginny P erau peste ea incercand sa se ridice cat mai repede. " Ce s-a intamplat? As putea afla si eu?" zise Ada enervata. " Pai.. era o lumina ciudata care venea spre noi si sincer...hmm... nu prea stim ce era si am incercat sa fugim ." spuse Ginny W care se uita in jur instinctiv " Da si eu...Am vrut sa vedem ce este cu lumina aceasta. Adica daca ar fi Lordul Intunecat...as fi pierdut minunata ocazie sa stau fata in fata cu el." zise Kennya cu privirea sireata. "KENNYA!!!" strigara toate odata. |
|||
06 Oct 2007, 17:29
|||
|
|||
Nortly statea in pragul castelului, asteptandu-le pe cele 4 fete.
"De ce ati intarziat?" "De ce esti aici, Nortly?" "Credeti ca este atat de greu sa observ niste picioare umbland pe pajistea din fata colibei lui Hagrid? Ginny Potter, cred ca ar trebui sa iti iei o pelerina mai mare, ti-a ramas cam mica aceasta..." "Haideti in castel!" zise Ginny W. Fetele trecura de portile mari ale Hogwarts-ului, insa un gand straniu nu-i dadea pace Kennyei. 'De ce le-am lasat sa ma opreasca? Acela putea fi Cap-de-Mort, iar ele au distrus singura sansa de a-l intalni...' ![]() |
|||
06 Oct 2007, 22:44
|||
|
|||
"Bine du-te!" zise Ginny W enervata. "Du-te inapoi in padure! Dak vrei asa de mult sa vezi ce era chestia aia! Eu nu mai intru niciodata in padurea aia!!"
Kennya se uita urat la ea. "Buna idee. Kennya, dak vrei poti merge. Noi nu te oprim." spuse Ada. "Ce?" "Da. Ne pare rau dak te-am ferit de moarte." zise si Ginny P. "Sa fim seriosi... Cap-de-Mort e pana la urma ruda cu mine." "Si asta il opreste sa te omoare?" intreba Ginny W. "In plus, nici nu suntem sigure k chestia aia este Lordul Intunecat." "Bine! Ma duc sa vad SINGURA!" spuse Kennya. "Tu chiar te intorci in Padurea Interzisa singura, la ora asta, k se verifici dak vei muri acum sau peste 5 minute?" zise Nortly privind-o pe viperina de parca ar avea o boala contagioasa. "Chiar k ai curaj!" Kennya isi musca buza. Nu dorea de fapt sa se intoarca in padure, oricat de mult si-ar fi dorit sa-l vada pe Cap-de-Mort in persoana, dar... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare interzisa | Liam Blackwell | 4 | 1,331 |
22 Jul 2011, 12:02 Last Post: Liam Blackwell |
|
O plimbare in padure | Anaella L. Hathway | 8 | 1,767 |
01 Apr 2011, 21:16 Last Post: Anaella L. Hathway |
|
Doar o plimbare obisnuita. | Jessica F. Jersey | 5 | 1,493 |