At the moment
|
15 Nov 2010, 22:46
|||
|
|||
Mood: Confused.
Status: Locaþie: pe pat. Mãnânc: Nimic. Beau: suc de portocale. Sunt îmbracat în: pijamale turcoaz cu alb. Ascult:"Manifest". Privesc: compul. Status mess: "Eu:cum ar fi daca as fi Diana2? ![]() Vorbesc pe mess cu: sabin. =))))))) hayley stiee! Vorbesc pe Skype cu: --- Status Skype: --- Citesc: Tiganiada. Mã gândesc la: cum o sa fie cand o sa adorm. Dating: --- Doresc: maine sa VORBEASCA NAIBII cu mine. Iubesc pe: - Nervos pe: no one. Urãsc pe: nimeni. Îmi lipseºte: vara. ![]() Abia aºtept sã: vina vinerrrrrri ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
15 Nov 2010, 22:55
|||
|
|||
Mood: In love .
Status: Broken . Locaþie: pe pat. Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: pantaloni de pijamale si un maieu . Ascult: TDG - Let it die . Privesc: monitorul . Status mess: - Vorbesc pe mess cu: Iss . Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Cosmar de inchiriat . Mã gândesc la: el. Dating: with my brother Doresc: sa fie totul ca inainte . Iubesc pe: el. Nervos pe: - Urãsc pe: mine . Îmi lipseºte: totul . Abia aºtept sã: fie ziua mea :> - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
15 Nov 2010, 23:02
|||
|
|||
[b]Mood: Bored.
Status: ![]() Locaþie: pe scaun. Mãnânc: iaurt. Beau: - Sunt îmbracat în: pantaloni de pijamale si un tricou rosu. Ascult:- Skillet-Hero Privesc: monitorul Status mess:--- Vorbesc pe mess cu: Cosmi,Ana,Adri... Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Ce scriu. Mã gândesc la:--- Dating: .- Doresc: sa fie vineri. Iubesc pe: -- Nervos pe: mam'ea. Urãsc pe: -- Îmi lipseºte: --- Abia aºtept sã:fie Craciunul:> [/b] ![]() |
|||
16 Nov 2010, 15:51
|||
|
|||
Mood: Confused/Happy
Status: Why? Locaþie: pe scaun. Mãnânc: portocala. Beau: suc de visine. Sunt îmbracat în: in tricou negru si pantaloni de pijamale. Ascult: Evanescence - Lithium Privesc: o poza cu mine de cand eram mica. e pe birou. Status mess: invisible. Vorbesc pe mess cu: nobody. Vorbesc pe Skype cu: -- Status Skype: -- Citesc: "Crima din Orient Express" de Agatha Christie. Mã gândesc la: prea multe ganduri Dating: -- Doresc: sa vina iarna.. Iubesc pe: moi, familia si prietenii. Nervos pe: nimic caruia sa-i dau importanta.. Urãsc pe: I have no idea. I hate hating. Îmi lipseºte: multe persoane Abia aºtept sã: vina vacanta. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
16 Nov 2010, 18:06
|||
|
|||
Mood: Confused
Status: Locaþie: pe scaun Mãnânc: kiwi Beau: suc de visine. ![]() Sunt îmbracat în: tricou alb si pantaloni mov. Ascult: Last Christmas. Privesc: veioza. Status mess: busy Vorbesc pe mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: -- Status Skype: -- Citesc: Bravo Girl! ![]() Mã gândesc la: ![]() Dating: -- Doresc: sa vina Craciunul ![]() Iubesc pe: --- Nervos pe: --- Urãsc pe:---- Îmi lipseºte: ---- Abia aºtept sã:fie vacanta ![]() |
|||
16 Nov 2010, 18:10
|||
|
|||
Mood: not in the mood
Status : If I could change I hope I never know Locaþie :acasa Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: blugi, si bluza de pijama Ascult: Slipknot-Snuff Privesc: wordpad Status mess: ~Put my middle finger up, I don't really give a fuck~[by Sandra] Vb p mess cu: nimeni Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: nimice deocamdata :- ?? Mã gândesc la: ce'ar trebui sa scriu la fic Dating: nobody Doresc: sa nu am teme pentru maine Iubesc pe: multe persoane Nervos pe: nimeni acum... Urãsc pe: nimeni Îmi lipseºte: vacanta si S. Abia aºtept sã:fie iar vacanta ![]() |
|||
16 Nov 2010, 21:20
|||
|
|||
Mood: In love .
Status: Broken . Locaþie: pe pat. Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: pantaloni de pijamale si un tricou . Ascult: TDG - Pain . Privesc: monitorul . Status mess: - Vorbesc pe mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Cosmar de inchiriat . Mã gândesc la: el. Dating: with my brother Smug I love you Doresc: sa fie totul ca inainte . Iubesc pe: el. Nervos pe: - Urãsc pe: mine . Îmi lipseºte: totul . Abia aºtept sã: fie ziua mea - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
16 Nov 2010, 21:22
|||
|
|||
Mood: Bored.
Status : Say something new, I have nothing left.. Locaþie : Pe tavan. Mãnânc: - Beau: Mirinda. Sunt îmbracat în: pijamale. Ascult: Breaking Benjamin-Without you. Privesc: in gol.. Status mess:- Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Academia vampirilor I si Morganville Vampires I. Mã gândesc la: Post Mortem. Dating: nobody Doresc: sa nu mai fiu blonda... Iubesc pe: Javra cu pene. Nervos pe: Preturile in timpul crizei. Urãsc pe: norocosii aceia care nu-s afectati de criza. Îmi lipseºte: totul. Abia aºtept sã: vina vacanta de iarna.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
16 Nov 2010, 22:29
|||
|
|||
Mood: Ingandurata
Status : Un prieten - ... ca aerul pe care-l respiri. Locaþie: Pe scaun ... Mãnânc: Aer Beau: Momentan nimic . Sunt îmbracat în: Un tricou alb, o bluza de trening, colanti si sosete negre .. Ascult:3 Doors Down - Kryptonite Privesc: Spre ziua de maine Status mess: O unda de parfum si mult, mult praf pe drum, e tot ce lasi in urma ta.Credeam ca esti o raza de soare si m-am ars...foarte tare... Vb pe mess cu: cea mai buna prietena a mea Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Kira - Kira ( de Cynthia Kadohata ) Mã gândesc la: O zi de vara ... sau Craciun Dating: - Doresc: Un singur lucru. Iubesc pe: Ehh , astea nu-s lucruri de spus ... aici... Nervos pe: - deocamdata senina Urãsc pe: nimeni. Îmi lipseºte: Pai mie greu s-o spun, dar stiu eu cine. Abia aºtept sã: Astept o minune-n viata mea ... Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
17 Nov 2010, 09:55
|||
|
|||
Jessica F. Jersey Wrote:[b] sabin. =))))))) hayley stiee! Aaaadica cum eu nu stiu ? ![]() [/b] Mood: In love . Status: Listen to your heart Locaþie: pe scaun Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: pijamale Ascult: Kelly Clarkson - Listen to your heart Privesc: monitorul . Status mess: Listen to your heart when it`s calling for you Vorbesc pe mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: 1001 de nopti -.-' Mã gândesc la: el. Dating: - Doresc: sa fie totul ca inainte . Iubesc pe: el. Nervos pe: Stroiu Urãsc pe: Stroiu Îmi lipseºte: totul . Abia aºtept sã:: Craciunul |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,360 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |