At the moment
|
17 Nov 2010, 10:25
|||
|
|||
Mood: In love .
Status: Broken . Locaþie: pe scaun . Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: blugi si un tricou . Ascult: TDG - Riot . Privesc: monitorul . Status mess: - Vorbesc pe mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Cosmar de inchiriat . Mã gândesc la: el. Dating: - Doresc: sa fie totul ca inainte . Iubesc pe: el. Nervos pe: - Urãsc pe: mine . Îmi lipseºte: totul . Abia aºtept sã: implinesc 15 ani. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 Nov 2010, 20:31
|||
|
|||
Mood: Indiferenta.
Status : Iubirea : ... flacara pe care zeii o invidiaza la muritori ... Locaþie: Pe scaun Mãnânc: Guma Beau: - Sunt îmbracat în: Colanti si hanorac Ascult: Directia5 - Daca-i stii Privesc: Ceasul fratelui meu Status mess: Mai ramai putin, te rog Este cea din urma seara Efemer ca un nor Vraja n-o lasa sa piara Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Kira - Kira ( mai am cateva pagini ) Mã gândesc la: Jurnalul Meu Dating: - Doresc: Sa zbor Iubesc pe: ... Pe un el, desigur Nervos pe: Profa de romana Urãsc pe: - Îmi lipseºte: Timpul liber Abia aºtept sã: Treaca tezele ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
17 Nov 2010, 20:50
|||
|
|||
Status: Broken . Locaþie: pe scaun . Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: blugi si un tricou . Ascult: Make me wanna die . Privesc: monitorul . Status mess: - Vorbesc pe mess cu: Cos . Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Cosmar de inchiriat . Mã gândesc la: el. Dating: - Doresc: sa fie totul ca inainte . Iubesc pe: el. Nervos pe: - Urãsc pe: mine . Îmi lipseºte: totul . Abia aºtept sã: implinesc 15 ani. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 Nov 2010, 21:12
|||
|
|||
Mood: happyx
![]() Status: Locaþie: scaaaunnn Mãnânc: gris cu lapte Beau: pepsi :-s Sunt îmbracat în: pantaloni de trening si tricou alb Ascult: Mr. Saxobeat ![]() Privesc: florile de pe birou 8-> Status mess: versuri din Lithium by Evanescence ![]() Vorbesc pe mess cu: elli ![]() Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Breaking Dawn ![]() Mã gândesc la: excursia care va fi in decembrie ![]() ![]() Dating: - Doresc: sa iasa diriga din spital ![]() Iubesc pe: nimeni :-j Nervos pe: aia de latina Urãsc pe: nimeni Îmi lipseºte: vremurile bune.. Abia aºtept sã: vina Craciunuu si sa ningaa 8-> ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
17 Nov 2010, 21:14
|||
|
|||
Status: Broken . Locaþie: pe scaun . Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: blugi si un tricou . Ascult: Skillet - Better than drugs Privesc: cerul . Status mess: - Vorbesc pe mess cu: Cosmina , Dragos . Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Cosmar de inchiriat . Mã gândesc la: el. Dating: - Doresc: sa fie totul ca inainte . Iubesc pe: el. Nervos pe: - Urãsc pe: mine . Îmi lipseºte: totul . Abia aºtept sã: vad cadoul pe care mi l'a luat bestia . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 Nov 2010, 21:23
|||
|
|||
Mood: happy
Status: Locaþie: in my room Mãnânc: grisine Beau: apa minerala Sunt îmbracat în: pantaloni de trening si tricou albastru Ascult: Cascada-Last Cristhmas Privesc: ursuletul meu pufos Status mess: - Vorbesc pe mess cu: Alle Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: ce scriu Mã gândesc la: ziua de vineri:> Dating: - Doresc: sa fie vineri. Iubesc pe: - Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: vara... Abia aºtept sã: ninga. ![]() |
|||
18 Nov 2010, 16:38
|||
|
|||
Mood: bored/angry :-s
Status: ehh :-j Locaþie: acasaaa .. pe scaun ![]() Mãnânc: mar Beau: suuuc Sunt îmbracat în: pantaloni de pijama si tricou alb Ascult: Dan Balan - Justify sex Privesc: mp3-ul :-s Status mess: mrrr ![]() Vorbesc pe mess cu: Sorina Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Bravo Girl Mã gândesc la: vineeeerea viitoareee ![]() ![]() ![]() ![]() Dating: - Doresc: sa vina odata ziua de 26 noiembrieee 8-> Iubesc pe: - Nervos pe: Alexandra B-( Urãsc pe: Cazacu ( ca nu mi.a dat la test la fizica .. dar tot am copiat din cartee ![]() Îmi lipseºte: telefonuu meu vechi :-s Abia aºtept sã: vina ziua de vineri,26 si sa merg la film 8- ![]() ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
18 Nov 2010, 16:56
|||
|
|||
Mood: Visatoare
Status : Nu poti trai in chip de salcie plangatoare ... viata, orice ai spune, este un lucru magnific . Locaþie: Pe scaun Mãnânc: Snitel Beau: Suc Sunt îmbracat în: Blugi si hanorac Ascult: Emeric Imre - Ca un nebun de alb ... Privesc: Curcubeul ce pare sa aduca un strop de frumusete in vietile oamenilor ... Status mess: Si te iubesc cu mila si cu groaza ... Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Iuresul sabiilor ( volumul 2 ) Mã gândesc la: Pauzele dintre ore Dating: - Doresc: Sa mi se implineasca singura mea dorinta intr-adevar adevarata ![]() Iubesc pe: ... Nervos pe: - Urãsc pe: Pe nimeni, sunt destul de pasnica Îmi lipsesc: Cateva zile de iarna ... Abia aºtept sã: sa fie weekwnd Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
25 Nov 2010, 11:27
|||
|
|||
Mood: Happy^^
Status: ..ce viata frumoasa...8-> Locaþie: acasa Mãnânc: nimic Beau: cafeaua Sunt îmbracat în: pantaloni stil anii '70, si un tricou Ascult: Supermassive Black Hole Privesc: monitorul Status mess: Busy Vb p mess cu: Bella ![]() Vorbesc pe Skype cu: nimeni Status Skype: - Citesc: nimic Mã gândesc la: temee Dating: nobody Doresc: caldura=)) Iubesc pe: toti ![]() Nervos pe: nimeni Urãsc pe: nimeni Îmi lipseºte: Shery..:-< Abia aºtept sã: se termine si ziua asta ![]() |
|||
25 Nov 2010, 11:39
|||
|
|||
Mood: So in love. Status: "Am invatat ca dreptatea mi-o fac eu. Trec peste tine daca nu am incotro." Locaþie: In camera mea. Mãnânc: Nimic deocamdata. Beau: Nimic. Sunt îmbracat în: Blugi si camasa alba. 8-> Ascult: "Cuvinte" by Smiley. Privesc: Some photos. Status mess: "Te iubesc. ![]() Vorbesc pe mess cu: Dragos. Bells. Vorbesc pe Skype cu: --- Status Skype: --- Citesc: Nimic. Mã gândesc la: Ceva. ; ![]() Dating: --- Doresc: Sã fie aici.. [still] Iubesc pe: Dragoº. Nervos pe: Nothing. Urãsc pe: Someone. Îmi lipseºte: Nothing. Abia aºtept sã: Vina 22 decembrie. [cine stie cunoaste] You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,285 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |