Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
04 Nov 2010, 22:38
|||
|
|||
Check this:
Best Fails 2009
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
04 Nov 2010, 22:51
|||
|
|||
Omg
cum a cazut sicriul si ala cu motocicleta ce s'a izbit in parapet si ala care a rup stalpul a fost criminal si ala care a cazut in sant si surferul ala ce placa i'a tras la celalalt in cap ala cu balansoarul, no comm iar tipul cu skateboardul care vroia sa sara peste lant, epic prea tare, Dess |
|||
04 Nov 2010, 22:53
|||
|
|||
E un site dragutel, dupa parerea mea, adica are cateva replici amuzante. Ma rog, acolo se gasesc bancuri, jocuri si mai multe chestii. Va las pe voi sa vedeti www.vaddublu.ro
![]() Hayley Megan Alden |
|||
04 Nov 2010, 23:03
|||
|
|||
Desiree Katherine Rose Wrote:Check this:Stiam fazele, sunt super. Indeed, best epic fails of 2009. Iar aia cu sicriul...o stiu de mult timp, de la mama parca. =]] (ea a descoperit faza xD) P.s: Uitati aici. Eu una mor de ras. (mai mult la cum rage aia) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
04 Nov 2010, 23:17
|||
|
|||
Sau Garcea si taranii God, ce penal e
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
05 Nov 2010, 00:49
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:Take a lookToate fazele alea cu cazaturi sunt si aici ; ))[mai putin vreo doua ] ![]() |
|||
18 Nov 2010, 00:56
|||
|
|||
am gasit ceva foarte tare pe blogul unei fete din liceul meu, si e absolut geniala melodia
Imnul FaceBook ![]() |
|||
18 Nov 2010, 20:47
|||
|
|||
=))....tare Alice
|
|||
18 Nov 2010, 23:01
|||
|
|||
Gasisem o chestie pe hi5 la comentariul unei tipe care suna cam asa:
"Prietenia e ca si cand ai face pipi pe tine, toata lumea poate sa vada, dar numai tu stii sentimentul caldut pe care il aduce" ![]() |
|||
01 Dec 2010, 18:21
|||
|
|||
Daca te insori la 20 ani ia-ti o unguroaica, face asta sex de te sparge!
Daca te insori la 30 ani, ia-ti o frantuzoaica - este asta o doamna, nu te face de ras! Daca te insori la 40 ani, ia-ti o englezoaica - este asta o lady, si in societate si in afara ei! Daca te insori la 50 ani, ia-ti o americanca - este o persoana agreabila in calatorii! Daca te insori dupa 60 ani... ia-ti o romanca... face asa niste parastase!... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|