Perle...peste perle :))
|
19 Nov 2010, 21:35
|||
|
|||
Ora de românã
● Profa: Dar eu mã gândeam cã voi ºtiþi.. Eu: Eeeh.. noi ºtiiim, da' voiam sã vedem dacã ºtiþi ºi dumneavoastrã. ![]() Alina: V-am pus la încercare. ![]() Pauzã.. ● Alina: Bãi. Câte picioare are un pãianjen? Bianca: Opt, cred. Alina: Hmm.. bun. (ne aratã desenul cu pãianjenul..) Alina: Cum e? Eu: Mai fã-i sprâncenele. ![]() ![]() ● Diriginta: Nu faceþi prima orã de englezã. Alina: Yeeee. Diriginta: Vine poliþia cã este o activitate.. Alina: Vaai, m-au prins ãºtiaaa!! Ora de fizicã ● Profa de fizicã: Da' ce activitate cu poliþia este? Noi: Nu ºtim.. :- ?? (se aude Crstina din spate: "Nu ºtiu d'astea!") Profa: Dar despre ce e vorba? Eu: Pãi au prins-o pe Alina cã e traficantã de apþibilduri ºi bileþele în ora de românã. :- ?? ![]() EDIT LATER: Deschizatoarea de pagini. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
19 Nov 2010, 21:43
|||
|
|||
Foarte tari
Mi-am amintit de o faza de ieri: Ora de matematica: Profu: Ce am avut de pregatit pentru azi? Verga: Nu stiu, nu stiu d`astea! Profu: Ce vrei, ma? Verga: Vreau sa-mi fac o prietena si nu gasesc, toate fetel sa apeleze la mine!! =)) |
|||
19 Nov 2010, 21:45
|||
|
|||
Jade, faze de genu' asta am si eu zilnic la scoala
Nu stiu, nu stiu de-astea! xD ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
19 Nov 2010, 22:10
|||
|
|||
Jade, cu cine faci mate? ; ))
Dirigu[prof de socio-umane]: Decat un par rar, mai bine o chelie deasa Profu de istorie:Ia ziceti'mi povestea Noi:Nu o stim Profu:Foarte bine! Bravo! si multe altele, dar nu mai am timp sa le scriu acum ![]() |
|||
19 Nov 2010, 22:16
|||
|
|||
pai cu Hutanu
astia de la noi sunt obsedati de faze de`astea. Ora de Muzica [Test]: Eu: frumoasa oja de pe unghii... Profa: multumesc... Carol: ne dati puncte in plus daca va admiram?? Pauza: Eu: Adeluuus, hai sa imi iau pachet. Carol: Vin si eu cu voi, pisicutelor. Mai apoi in aceeasi pauza: Carol: pisiiiiiii, ce faaaci? imi dai un pupic? Eu: aha, vino aici. (splash, o palma frumoasa a aterizat pe falca lui) |
|||
19 Nov 2010, 22:28
|||
|
|||
Ora de românã
● Profa: La ce vã duce cu gândul tabloul din carte? Eu: Cã autorul nu prea avea talent. O.o ● Profa: Eu m-am îmbãcat mai gros, ºtiind cã la voi este mai rece. Dar vãd cã e destul de cald.. Valen: Eeh, ghinionu' prostului. Profa: Poftim? ![]() Valen: Ããã. se simte, se simte. Profa: Ah, se simte cãldura, nu? ![]() Ora de religie ● Eu: Burk, eºti în elementu' tãu, nu? Burk: nu. Sunt în scaunul meu. ● Noi: "Laaa mulþi ani cu sãnãããtateee.." Eu: Gata. De aici nu mai ºtim. O.o Ora de fizicã ● Eu: Se ºtieee. Profa: Heei. Eu: Mã scuzaþi. ![]() ● Profa: Blondele sã tacã! You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
19 Nov 2010, 22:48
|||
|
|||
Vai Jade, ala e proful de mate a lui Matt si mi se pare ciudat tare cum merge cu mustata lui
Dirigu:Va dau afara! Stely ![]() Dirigu:Nu conteaza Dirigu:Exemplu, mama lui Stefan cel mare O soapta ![]() ![]() Sau, mai are dirigu o vorba la care rad cu fiecare ocazie, eu si o alta colega: struto-camila Vlad:Uita'te la nevasta'mea ce am tunat'o. 10.000 de euro am bagat in ea Eu ![]() Dana:A mai lucrat intre timp Madalina ![]() Profa de religie ![]() Eu ![]() Madalina ![]() Profa:Nu fac! Dana:Eu m'am mirat ca Madalina mi'a dat dreptate cand i'am zis ca are de ales intre a sta in fata unei camere sau a face munca de teren ![]() |
|||
20 Nov 2010, 17:40
|||
|
|||
Matt e la peda? sa moara papagalu meu ca nu stiam (btw, nu am papagal
![]() ce clasa e??? Si mie una imi place faza cu mustata Ora de Religie Profa: Intrebari? Raluca: Este pacat daca faci copii inainte sa te casatoresti? Profa: In mod normal da, femeile trebuie sa ramana domnisoare pana dupa ![]() Ora de Dirigentie Profu: Frumos din partea voastra, practic ma dati afara din clasa... Buna ziua [iesire dramatica din clasa urmata de vreo 15 secunde de liniste totala, dupa care o soapta: "Am o vaga impresie ca s-a suparat"] ![]() Ora de Franceza: Profa: Ganditi si voi inainte sa scoateti porumbelul pe gura. Profa: o fetita de la a 5a e indragostita de Carol Carol: de mineee??? Noi: de Caroooooool??? Eu: doamna, fata aia e cumva oarba? |
|||
20 Nov 2010, 23:13
|||
|
|||
Dapp, Jade, la 10i si cum nu stiai? doar ti'am zis mrg
Profu de istorie lui Vlad:Mai, Fat Frumos din Corcodus Dirigu':Fat frumos exista?.. Vlad:Nu, e Fat Urat Un tip:Aici te'a fatat pe tine ma'ta Eu[ca si Costel de la Deko]:Mie imi place sa cred ca am fost nascuta...la spital... Deck's: O sa va innebunesc cu grafitty pana in a 12a Dana:Si eu o sa va innebunesc cu strutii Eu:Si eu o sa va innebunesc cu chitara pana in a 12a Dana: Da, dar chitara macar e ceva nobil Eu: Dar si strutii sunt ceva nobil Dana:Aww..asta e cel mai frumos lucru care l'a zis cineva despre struti vreodata Eram la biliard, si se pregatea Matt sa loveasca bila, si cum tinea el tacul, face colega'mea Dana frumos: Dana:Vaaai, si tu ai deget din ala smecher? ![]() |
|||
20 Nov 2010, 23:27
|||
|
|||
![]() asta inseamna ca si Iss e din Galati? cate chestii afla oamenii zi de zi |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|