Ganduri in plina zi...
07 Sep 2010, 16:40
Il vazu. Il vedea mereu,in fiecare om ce trecea, in fiecare fiinta, era pretutindeni.La inceput i se parea un sentiment placut sa-l aiba alaturi, dar acum incepu sa o dispere acest lucru. Cu totii o priveau cu ochii aceia 'Imi amintesc de tine !', dar nimeni nu o facea la fel, oamenii sunt diferiti si nimic nu va schimba asta...
Era plina zi. Soarele isi trimitea razele sa lumineze lumea si sa redea binele ce mai dainuia, rar, in inimile oamenilor.Inainta pana cand ajunse la un copac a carui radacini parea parca ca vroiau sa vada lumea, sa guste vantul si sa observe adolescentii care mai treceau prin Padurea Interzisa.Singurul lucru care tinea copacul in viata era raul ce trecea prin apropiere, atingandu-l usor ca o geana de binecuvantare.
'Nu ma pot uita la soare, este prea puternic, spre deosebire de mine, dar aceasta fiinta, oricat ar fi de nenorocita, tot tine la viata ei si nu o va lasa pana ce ultimul strop de viata nu i se va scurge pe scoarta...
Oare voi reusi vreodata sa fiu la fel ?'
Isi dadu seama ca acesta fusese singurul moment, de mult timp, cand nu se gandise la el....
Acest gand o facea atat de vulnerabila...Insa se gandi la peisejul de mai devreme...
"Ne traim viata ca apa care curge la vale.Mergem intr-o singura directie pana ne izbim de ceva, care ne forteaza sa gasim un alt curs..."
Intotdeauna considerase ca se pricepe la oameni, dar de data asta? De data asta de ce nu se intelegea?Ce sens avea sa-i inteleaga pe altii, cand nu-si putea intelege propria-i fiinta.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07 Sep 2010, 17:02
Aylee statea intr-un copac, in Padurea Interzisa.Era sambata si nu avea de facut prea multe teme, asa ca se hotari sa stea in Padure. Mai vedea spiritul la cate unul dintre elevi, dar cand spiritele il vedeau pe al ei, fugeau, fara ca posesorii lor sa ajunga pana la viperina din copac. Apoi vazu un spirit cunoscut, care nu se sperie de ea, ba chiar se opri langa copac, ca sa astepte fata caruia ii apartinea, fata care iar visa, caci altfel spiritul ei ar fi fost unde era si corpul. Apoi ajunse si Cryss, cercetasa cu care se intelegea(pe cat se putea ea intelege cu cineva) destul de bine. Cryss nu o vazu. Dar la un moment dat se opri din mers si din visare si se intoarse brusc spre locul lui Aylee. A, aici erai,zise cercetasa.Nu te-am vazut de cateva zile prin scoala.Stiu ca nu avem ore impreuna, dar saptamana asta parca ai disparut. Aylee se uita la ea ciudat.Normal ca nu m-ai vazut...De ce m-ar vedea cineva?Eu, insa, te-am vazut de cateva ori.Doar ai ora de potiuni chiar inaintea mea.Cryss se cam holba la Aylee.Cum sa nu vada pe cineva care intra dupa ea intr-o pivnita?Dar Aylee mereu se confunda cu umbrele din jurul ei, iar pivnita potiunilor era plina de umbre.Si ce mai faci? incerca fata din anul II sa inceapa o discutie. Dar nu neaparat ca sa sparga tacerea care se instala mereu in convorbirile cu viperina, ci mai degraba ca sa isi linisteasca sufletul,caci boboaca vedea mereu sufletul unei persoane.Cum se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, asa ochii viperinei oglindeau toate sentimentele persoanelor din jur. Si pe cand poti sa faci in asa fel incat sa nu ti se citeasca pe fata cate un sentiment, sufletul nu ti-l poti masca.

OOC:Eu trebuie sa plec, dar puteti continua voi si ma mai alatur si eu maine sau cand mai am timp

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
07 Sep 2010, 17:58
Ma plimbam linistita, asa cum faceam intotdeauna cand aveam ceva pe suflet, cand mintea si sufletul meu erau distrase de o oarecare problema .. Imi era dor de el,si atunci cand el imi lipsea, nu stiam ce sa fac fara el, eram ca un nimeni. Da, exact, eram ca un nimeni, si tot ceea ce vroiam era ca imaginea chipului lui, sa ramana impegnata in mintea mea pentru totdeauna. Era plecat de peste 2 saptamani cu cativa elevi, intr-o excursie la Drumstang. Numai 2 saptamani, si eu eram topita de dorul lui. Ma plimbam de mai multe de o ora, ca o naluca , prin Padure. Nu-mi era frica de creaturile de-aici, eram chiar obisnuita sa ma plimb prin Padure, atat ziua, cat si noaptea.

- Hei, Cryss, urca sus !am auzit o voce, soptind.
- Hei, cine-i acolo ?am intrebat speriata.
- Ashlyn, tu esti ?a intrebat Crystal.
- Da, dar voi ?

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
07 Sep 2010, 20:34
"Crystal si de asemenea, Aylee", se prezenta cecetasa, apoi o prezenta la randul ei pe viperina.
Apoi urmara replicile de rigoare [...Incantata!...In ce an esti ?....] pe care Cryss nu le auzise din cauza gandurilor care urlau in ea de atata singuratate. Ar fi vrut sa participe si ea la discutie, dar ceva pur si simplu nu o lasa, totusi afisa un zambet care le convinse pe fete ca e doar o criza de personalitate...Din moment ce putea sa inteleaga limbajul trupului, putea sa-si si ascunda multe emotii de cei neprimiti, dar uneori in preajma prietenilor era atat de obosita incat lasa garda jos, fara sa se gandeasca de doua ori.Apoi ii parea rau, caci nu i se parea un lucru demn de privit cum ea ii face pe ceilalti sa fie tristi, numai din cauza ca avea probleme, care de cele mai multe ori se aratau peste puterea ei...
Le lasa pe fete in copac, coborand si asezandu-se pe pamantul tare, plin de pietre si noroi. Vroia sa se plimbe, sau poate pur si simplu sa se gandeasca, nu stia inca ce vroia...Asta o durea de fapt cel mai tare !
Desena, printre iarba si noroi, o stea mare, argintie, care o definea uneori, pentru ca de fiecare data cand vroia sa faca ceva bun in cele din urma ajungea in groapa...
Se mai gandi un pic si in cele din urma intitula desenul ca fiind Printre noroi si stele...
Oare voi primi noroiul sau stelele ?
OOC:Astept sa continue cineva...Imi pare rau daca am terminat in felul asta, dar stiu ca stiti sa continuati, oricine ati fi voi
Sunt deschisa si pentru oameni noi, asa ca indrazniti

Now, it's my turn

... to torture you.
08 Sep 2010, 13:33
Eu am ramas singura cu Aylee. O masuram din priviri si se simtea un pic stanjenita de mine. Cand am observat acest lucru mi-am luat privirea de la ea si m-am uitat spre cer. Era azi de-un albastru senin, iar micile pasarele care zburau, pareau atat de libere, fara probleme, fara ganduri, fara de nimic. Ele erau fericite, si fara nimic.
- La ce te gandesti?m-a intrebat Aylee.
- La nimicuri. Asa fac de obicei !am raspuns sec.
- Ahaa.., si eu obisnuiesc sa-mi pierd timpul visand!mi-a raspuns timida.
- Tu esti din anul I, nu-i asa ?am intrebat.
- Da, ce te-a facut sa iti dai seama ?m-a intrebat.
- Faptul ca nu-ti ti bagheta la vedere, aici in Padurea Interzisa.

12 Sep 2010, 10:57
Aylee statea in copac si o privea pe Cryss cum pleaca. Cealalta cercetasa, pe care o chema parca Ashlyn, ii parea destul de detreaba. Se uita si ea la cer, cand o lovi raspunsul fetei. Faptul ca nu-ti ti bagheta la vedere, aici in Padurea Interzisa. Nu se asteptase la asa ceva. Eu nu imi tin nici o data bagheta la vedere, ma deranjeaza sa o tin in mana, zise viperina scotandu-si bagheta din cizma. Pe de alta parte am crescut in Padurea lui Dean cu un trib de varcolaci...Nu cred ca sunt multe lucruri in padurea asta ce nu sunt si acolo, dar noi suntem oricum la marginea padurii...Ashlyn se uita la ea ciudat pentru o secunda, apoi intelese ce vroia sa spuna boboaca. Insa nu apuca sa raspunda caci se intoarse Crystal, cu o floare in mana. De unde ai gasit flori in padure? se mira cea mai mare dintre ele. Crestea intre o piatra si un copac, in bezna, raspunse Cryss. Era ca si cum ar fi fost semnul vietii...

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
12 Sep 2010, 12:16

Era elixirul vietii, minunea ce crescuse in bezna, copilul ce crescuse din batai, orbul care nu vazuse niciodata lumea.Iubea acea floare, era atat de puternica, mai puternica decat ar fi putut fi ea vreodata, mai puternica decat isi putu da seama.Nimic nu o mai putea scoate din lumea in care se afla, o lume cladita din pasari si doruri amare. Erau intr-adevar singurele care-i puteau duce mai departe suferinta, ce era inchisa in ea cu atata desavarsire.
Se simtea zguduita, dar nu vroia sa-si revina, totusi in cele din urma se trezi, dandu-si seama ca Aylee si Ashlyn o scuturau de mai bine de zece minute.
“Cryss…Cryss, Crystal Shirley…Aloooo” , se auzi vocea ingrijorata peste masura a lui Aylee.De data asta chiar ii pasa, iar Crystal, oricat de ametita ar fi fost, nu rata acest detaliu.
Ashlyn, se repezi in fuga cu paharul cu apa, pentru care se ostenise sa faca o vraja de care Cryss nici nu stia ca exista.
Se aseza in fund si privi lumea.Totul era altfel, florile avura puterea sa se inalte, copacii isi lasara pletele in vant, iar soarele rasarise si in partea aceea pustiita.
Si toate astea atunci cand ea nu era…
Un gand trist, atat de aproape de noi...

Now, it's my turn

... to torture you.
20 Nov 2010, 02:49
Stateam pe pamantul umed, intinsa pe spate, privind soarele de dimineata, care tocmai ce rasarea.
O auzeam pe Cryss care respira greu, si afundat langa mine, si se tot invartea prin jurul meu.
M-am intors pe o parte, incercand sa-mi revin din somn, si sa las razele de soare se ma mangaie de dimineata, bland, asa cum imi placea mie..
Si, asa cum ma trezeam eu in fiecare dimineata, pe aceasta melodie, care la ora 8 se activa, si incepea sa cante mp4-ul.

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

'' - Ash, iar canta mp4 ala idiot '', se revolta Cryss.
'' - Vezi ca-mi iei soarele'',am spus incruntata privind-o de pe pamant.
'' - Esti asa somnoroasa dimineata '', ofta ea.
'' - Si cum ai vrea sa fiu ? Gata de petrecere ?'',am chicotit amuzata.

OOC: Fata de popandau =))))) Kiss

20 Nov 2010, 13:39
OOC : Scuzati de dublu post, dar a trecut de mult o saptamana

Privea incet cerul senin, plin de porumbei ce aveau sa duca orice veste in urmatoarea locatie, in sufletul lor, atat de liber, traind ceva dincolo de granitele cunoasterii lui Cryss.

"Acum ca nu esti lesinata, te pierzi in lume ?", spuse Ash pe o voce ironica.
"Draga verisoara, acuma ca m-ai trezit te simti mai bine ?", o intreba Crystal pe aceasi voce.
"Da !", raspunse aceasta fara nici o urma de remuscare.
"Ma bucur de asta, .... si poate si eu ma simt mai bine !!!", isi dadu dintr-o data ,Cryss, seama.
"Vezi fac minuni !", se lauda verisoara mea, cu o unda serioasa de umor in ea.

'Poate eu sunt medicamentul pentru mine insami. Tu esti doar vaccinul !', se gandi Cryss, dar ramasese tacuta.

Now, it's my turn

... to torture you.
22 Nov 2010, 23:46
"Da !!!!", ii reprosa ea starea, desi pufni instinctiv, caci stia ca daca ar fi trezit-o cineva dimineata, ar fi spus ca se duce sa-si ia chilotii din prajitorul de paine. TOTAL AERIANA ....dimineata ...

Ciudat lucru ... Ashlyn ma o dispunea numai cu cateva cuvinte .
Era o verisoara din care Crystal nu avea sa mai intalnesca vreodata, iar daca lumea intreba de ele, raspundeau pe un ton detasat :

"Suntem la pachet ... 2 in 1 , nu-i asa ? "
"Pai daca vrei o putem considera pe Aylee micul bonus.", chicoti ea uitandu-se in directia lui Aylee.
"Poate ...", accentua cercetasa convinsa, batand-o pe Aylee pe umar.
"Heiiiiii", se repezi viperina, lucru care o facu sa rada si mai tare.

Now, it's my turn

... to torture you.