Inainte
|
18 Nov 2010, 16:32
|||
|
|||
-Traieste... De fapt nu traieste,dar eu il pot readuce la viata orice ar fi!
"Ha-ha",am ras eu sfidator. Apoi cu un glas plictisit am spus: "Tu chiar crezi ca tu,tocmai tu ai fi in stare sa faci asta? Intelege odata,e mort si asa va si ramane!!! " Cred ca deja incepea sa fie obsedat,ma rog,oricum se enervase mai repede decat credeam si a tipat inversunat: -Expe.... Ma miram cum de inca nu a aruncat vraja Aveda Kadevra asupra mea. In fine,inainte ca el sa poata termina incantatia am soptit: "Protego!" Acum eu si Ema eram protejate pe moment... ![]() |
|||
19 Nov 2010, 00:55
|||
|
|||
" - Calmeaza-te!" i-am strigat din spatele vrajii scut a lui Rose. " Intelege ca totul este doar o fantezie pe care ai lasat-o sa devina prea personala... prea vie..."
Imi suna ciudat sa vorbesc despre asta. Eu insami stiam cum este sa ai o dorinta puternica pe care sa o reliefezi in minte atat de mult, incat ajungi in pragul nebuniei. Eu, din fericire, ma oprisem inainte de a fi prea tarziu. " - Nu este asa cum vezi tu..." am continuat. Porrin se uita foarte ciudat la mine, de parca nu dorea sa creada ce aude. " - Este... Este doar o halucinatie... O halucinatie bolnava" am oftat si am privit pamantul. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
19 Nov 2010, 12:09
|||
|
|||
" - Rose..." am murmurat, dar prea incet.
Nu stiam ce e mai bine sa fac. Sa stau pe loc sau sa ma duc langa ea? M-am apropiat de trunchiul de copac si m-am rezemat de partea opusa celei care o ascundea pe Rosalie. " - Daca te misti macar un centimetru..." i-am spus lui Porrin calma, ridicand bagheta. Am avut grija sa-mi fixez privirea pe el. In deplinatatea functionala a creierului sau nu, a-l scapa pe Porrin din ochi in teren deschis era o greseala. " - Rosalie?" am intrebat incet. " Stiu ca e greu... Omul asta ne poate calca pe clatite rau de tot... Uite... Chiar imi pare rau!" Am tacut cateva secunde, cantarind cuvintele in minte. Am oftat si am continuat: " - Stiu ca ti-a luat cel mai de pret lucru si cea mai adevarata dintre iubiri, dar nu va nu merita sa distorsionezi amintirea lui despre tine, crede-ma!" Speram ca ea sa inteleaga la cine ma refeream, si stiam ca o va face; era inteligenta. " Problema este..." am inceput mult mai incet, ca sa nu auda si Porrin. " Problema este ca daca acest Devorator nu are un tel precis... sau un tel bazat pe idei fixe si crete, dar inexistente in esenta... este capabil de orice. Ne poate omori aici si acum fara ca macar sa realizam. Nimic nu conteaza si nu va conta pentru el. Trebuie sa-l doboram cu propriile arme. Ai incredere in mine..." Tot limbajul corpului mi se schimbase. Am realizat asta abia atunci cand barbia imi era indreptata spre partea stanga si flexam pumnul stang in continuu. Am strans si mai bine bagheta si mi-am indreptat spatele. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
19 Nov 2010, 12:57
|||
|
|||
Deja Luna isi pierduse rabdarea , si se si enervase ... pe Porrin , pentru ca acesta nu o lasa sa ii patrunda in minte , nu o lasa sa vada ceea ce se intamplase cu adevarat , sa ii descopere motivele .
Pana la urma Porrin era un Devorator - ea intotdeuna fusese invatata ca va deveni una dintre ei . Insa asa isi dorea sa ajunga ? In nici un caz . Nu suporta nici macar ideea . Se duse spre Porrin repede , nu vroia un efect dramatic sau ceva de genul si indrepta bagheta spre el . -Tu nu esti un Devorator , spuse Astropufa , doar pretinzi . Habar nu aveai ca Voldemort e mort , nu stiai ca a fost invins de Potter ! Nici macar ea nu credea ce zicea , nu vroia . Insa nu asta conta , conta sa exprime siguranta , ceea ce facea . -Te considerai prieten al lui insa nu stiai nimic despre el ! Apoi facu o vraja nonverbala , o vraja care nu ar fi trebuit sa ii reuseasca - insa o facu . Peste cateva clipe Porrin fu lovit - iar - de vraja Crucio , pe care insa o suporta destul de bine . Privi o data in jur , nici macar nu observase lacrima lui Rosalie - fusese prea ocupata . Cum putuse sa faca asta nu stia - insa nu putea sa opreasca ceea ce ii facea lui Porrin , acesta le privea intr-un fel care o facea pe Luna sa se intrebe daca urmatoarele lui cuvinte vor fi Avara Kadevra , desi Luna era sigura ca nu va reusi . Sau cine stie ... fusese invatata sa se astepte la o gramada de lucruri din parea Devoratorilor ! -Habar n-ai , auzi ea atunci vocea lui Porrin . Habar n-ai ce iti pot face ! -Ce ? In acest moment nu pari prea periculos . Apoi lua vraja de pe Porrin si in lovi in loc cu Sectumsempra , dupa care se intoarse spre celelalte . -Rose , spuse Luna , poti sa faci orice cu el , dar asta vrei ? Apoi astepta raspunsul . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
19 Nov 2010, 13:07
|||
|
|||
Ma miram de reactiile Emei,nu stiam ce avea. Stia atat de mult ca as fi fost in stare sa il duc din nou la Azkaban,dar ca niciodata nu l-as fi omorat. Si de ce? Fiindca eu nu m-as cobori la acel nivel ,nu l-as ucide intr-un fel marsav.
Apoi am zis in asa fel incat sa auda Ema: "Tu crezi ca mie imi e usor sa stau in fata criminalului iubitului meu si a pumei mele care mi-a fost alaturi si fidela pana in momentul in care a murit,de fapt a fost ucisa de acest..om. Iti raspund eu,crede-ma ca nu imi e deloc usor." Ema dorea sa spuna ceva insa am rupt vraja si m-am ascuns dupa un copac. Acum o lacrima mi se scurse pe obraz si eram pe cale sa plang... ![]() |
|||
19 Nov 2010, 15:49
|||
|
|||
Am decis ca prima data sa ii raspund Lunei:
"Nu,nu asta vreau ! Si cred ca ma cunoasteti destul de bine incat sa stiti ca nu as fi in stare sa-l ucid desi partea Intunecata din mine imi ordona asta. Nu,eu nu sunt asa!" Am tras aer in piept dupa care mi-am indreptat privirea catre Ema si am rostit pe o voce care sugera increderea: "Da,probabil ca ai dreptate. De fapt,sigur ai. Il voi trimite la Azkaban in cateva secunde sau poate putin mai mult fiindca momentan mai vreau sa imi exsersez abilitatile in ale... Magiei Negre. " O,Doamne.. Oare pe cine prosteam ? Degeaba faceam eu un fel de 'duel' intre mine si Porrin daca nu simteam cu adevarat ca asta trebuia sa fac. Am oftat destul de tare. Acum ma intriga ceva. De ce in momentul in care ii atingeam lui Porrin Semnul simtea ceva? De parca il durea? Din cate stiam eu o singura persoana putea sa faca acest lucru... ![]() |
|||
20 Nov 2010, 16:30
|||
|
|||
Puteam fi sigura ca izbucnise ceva in mintea celor doua, desi nu puteam sa-mi dau seama daca era aproximativ acelasi lucru.
" - De v-ati duela cu mine, puteti fi sigure ca o sa..." incepu Porrin sa zica cu o voce iritant de orgolioasa. " - Nici sa nu te aud!" i-am taiat-o. Stiam ce s-ar intampla in aceasta situatie, o stiam prea bine. "Nici sa nu indraznesti sa te gandesti!" Imi zambi aiurea. Stiam ce urma sa spuna, asa ca am continuat inainte. " - Te bazezi pe lipsa ratiunii. Nu ai cum sa reusesti" Vocea imi suna sec, dar nu voi lasa acest detaliu sa ma descopere. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
20 Nov 2010, 16:39
|||
|
|||
Ma uitam la Ema si zambeam complice. Imi placea faptul ca incepea sa il joace pe degete pe Porrin. Imi dadeam seama ca deja nu mai suntem soimencele de obicei,incepeam incet-incet sa ne schimbam,parca eram putin cam dure,cam rele...
Dar sunt sigura ca suntem asa doar cu aceste persoane care ne-au facut rau si inca ne mai fac. Abia asteptam sa se termine toata aceasta poveste,sa iesim din Padurea Interzisa si cel mai important,sa ajunga Porrin din nou la inchisoarea Azkaban. Probabil asta imi doream cel mai mult acum... M-am uitat la Ema din nou si eram sigura ca ea intelege ce vroiam sa spun acum,ca stie ce gandesc... ![]() |
|||
20 Nov 2010, 23:53
|||
|
|||
Intr-o clipa de coordonare - pura coincidenta probabil - privirea mi se ciocnii de cea a lui Rosalie. Si puteam sa inteleg! Sau aveam senzatia ca puteam.
Cat mai discret posibil, i-am facut cu ochiul. Da, probabil ca nu mai eram aceleasi, nu in situatia aceasta. Am fluierat usor. Nu mai aveam mult de asteptat, iar motivul pentru care ne aflam aici va veni repede. " - Rose... Esti gata?" am intrebat usor. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
21 Nov 2010, 00:02
|||
|
|||
Ascultam intrebarea Emei si am zambit intr-un moment sugestiv care spunea ceva de genul : "Stim ce facem!". Apoi i-am raspuns plina de incredere in vorbele mele:
"Da , sunt!" Iar acum privirea mea sugera faptul ca inca vroiam sa ne mai jucam putin cu el , sa nu il trimitem inca la Azkaban si cred ca Emm intelesese ceea ce vroiam sa spun fiindca ea tocmai spunea vraja "Expelliarmus" si eu "Levicorpus". "Vai,saracutul de tine,doua vraji deodata si tu nu faci nimic..." Probabil ca acum doream sa il enervez si cred ca reuseam acest lucru sa il facem inca perfect fiindca in urmatoarele doua secunde a aruncat asupra noastra vrajile "Crucio" si "Levicorpus",insa logic ca le-a ratat pe amandoua. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|